Geplaatst: 4/11/16 | 11 april 2016

Vandaag wil ik het Will -verhaal delen, ook wel de Broke Backpacker. Net als het budgetplan Traveler Tomislov, die op een choestring reist, reist de wereld op een extreem budgetplan van $ 20 USD per dag.

Na tien jaar reizen hou ik van een beetje veel meer comfort sinds van mijn slapeloosheid, maar ik vind het leuk om verhalen zoals Will’s te lezen, omdat het altijd een geweldige tip is die je als je creatief bent, geld kunt besparen zonder ervaring op te offeren en zowel ervaring leuk onderweg.

Nomadic Matt: Vertel ons over jezelf!
Will: I’m Will, een 26-jarige amateur-avonturier en freelance journalist. Ik word graag modderig, naakt en geschilderd. Ik begon eerst voor het eerst te backpacken toen ik achttien was en was onmiddellijk verslaafd door alle inspirerende mensen die ik tevreden stelde tijdens het liften, kamperen, evenals couchsurfen in Europa.

Sindsdien heb ik een jaar in India gewoond, in bars in Vietnam gewerkt, geiten in het Heilige Land gehoord en de grootste navigeerbare pas veroverd in de wereld gewapend met een slecht getekende kaart en een pakje Ritz -crackers.

Ik heb mes-point overvallen overleefd in Nepal, guerrilla-ontmoetingen in Myanmar, motorongevallen in Vietnam en vele andere tegenslagen. Onlangs begon ik tot nu toe veel ambitieuze ervaring: een reis van twee jaar van het Verenigd Koninkrijk naar Papoea-Nieuw-Guinea zonder het gebruik van elk type vluchten.

Ik ben geboren in Brighton, in de buurt van Londen, en hoewel ik van Engeland hou, is het niet langer waar mijn hart is. Ik ben ook rusteloos om ook lang op één locatie te zijn. Ideaal nu, ik ben op een wervingsmissie: ik ga de hele wereld over met als doel geweldige mensen te ontdekken om me te helpen mijn keten van hostels te openen en dan uiteindelijk, de gemeente.

Ja, mijn levensdoelen zijn niet bijzonder conventioneel, hoe goed, zelfs wij gekke reizigers die mensen moeten hebben, moeten een plan hebben!

Je belt jezelf een extreme budgetplanreiziger. Wat is een extreem budget precies?
Ik probeer echt moeilijk om niet veel meer dan $ 20 USD per dag uit te geven, het grootste doel is om minder dan $ 100 USD per week uit te geven. In het verleden heb ik Bar-Work, hostelwerk en boerderijwerk gekozen tijdens de weg.

Tegenwoordig steun ik mijn reizen met mijn reisblog, The Broke Backpacker. Om te helpen op het budgetplan te blijven, liften ik, slaap ruw indien nodig, CouchSurf, en bevrijd broodrollen waar mogelijk van afvalcontainers!

In het verleden heb ik minder dan dit gereisd. Ik heb slechts $ 3.000 USD uitgegeven aan een 14-maanden ervaring in zowel India als Nepal.

Gelooft u wat u doet, is iets dat veel reizigers willen doen?
Iedereen kan doen wat ik doe, maar om oprecht te zijn, veel mensen willen het gewoon niet proberen. Veel mensen hebben een knie-schokreactie als ik hen vertel dat ik zowel CouchSurf; Veel mensen lijken te geloven dat dit gewoon waanzinnig gevaarlijk is, wat gewoon niet het geval is.

Als het betrekking heeft op ruw of wild kampen, ja, helpt het als je het niet erg vindt om een ​​beetje ongemakkelijk te zijn. Wat mij betreft, zou ik liever ongemakkelijk zijn als reizen dan comfortabel en geketend aan een bureau – een sedentaire manier van leven is gewoon niet voor mij. Veel mensen willen reizen, zelfs als ze het niet herkennen.

Iedereen moet reizen, zelfs als ze een zeer beetje geld hebben – het is absoluut haalbaar.

Hoe blijf je op zo’n krap budgetplan in dure landen, staat Japan of Nieuw -Zeeland?
Op het budgetplan blijven in veel duurdere landen is uiteraard een beetje moeilijker, maar het beleid blijft exact hetzelfde-lifter, Couchsurf en krijg vuile goedkoop eten.

In Japan overleefde ik vrij veel van 7-Eleven-winkels … betaalbare pizza en rijstballen voor de overwinning! In landen als Japan moet ik bovendien een beetje plannen in ontwikkeling, omdat ik, als ik geen couchsurfing -gastheer kan ontdekken, ik de hele tijd ruw slaap en dat wordt behoorlijk gek.

In sommige kostbare landen, als je veel tijd in handen hebt, is het een geweldig concept om wat betaald werk op te halen, omdat je in een korte tijd een eerlijke mep kunt maken en dan naar meer betaalbare bestemmingen gaan … ik Nooit in de buurt van het kiezen van druiven in Australië met collega-dronken-Engelse mannen, maar het is op mijn radar!

Geef ons veel speciale geldbesparende tip.
Breng de dingen altijd achtertuin van je reizen om te bieden – ik heb shirts, sjaals, lederen tas, allerlei kansen en eindjes hersteld – je kunt een hoop geld verdienen om ze op festivals te verkopen.

Ook toen ik Jordan opfleurde nadat ik erg verloren was geraakt terwijl ik uit Israël liet liften, kwam ik uiteindelijk bij Petra waar ik tevreden was met een Rastafarian bedoeïne, Ghassab, die de tevreden eigenaar was van een felroze landrover, vier geiten, vier geiten, vier geiten, ook als een rotshut. Ik bracht twee weken bij hem in de grot door, verzamelde brandhout en weken in een aantal echt sensationele zonsondergangen.

Wat is de gekste thiNg je hebt gedaan tijdens het reizen?
Een van mijn gekste verhalen omvat canyoning in Nepal. Ik wandelde met een gids en drie andere backpackers gedurende bijna twee uur totdat we een paar watervallen bereikten.

Op dit punt besefte de gids dat hij één helm was vergeten, dus ik werd uiteindelijk de sukkel die moest beginnen met een belangrijke sprong in het geloof, een sprong van 6 meter in het niets zonder enige bescherming.

Later, terwijl het afbreuk deed aan een waterval, het touw bewoog met mijn vingers voelde soort vreemd, ik keek naar beneden en zag dat het bij elkaar werd gehouden met gaffa -tape, die uit elkaar kwam. Ik raakte enigszins in paniek, gleed af en nam toen de oogverblindende beslissing om mezelf uit te klikken voordat het touw echt brak – wat het waarschijnlijk niet in alle eerlijkheid zou presteren. Ik viel achteruit en eindigde gelukkig in een diepe plas water, omdat ik misschien 4 meter was gevallen (nergens dichtbij als ik geloofde dat het zou zijn).

Ik kwam geschokt, hoe grinnik ook oncontroleerbaar.

Wat zijn een paar van je grootste reistips?
Ga de wereld in met een open geest, glimlach naar iedereen, en vermeld nooit “nee” in een nieuwe ervaring … dit zijn de allerbeste aanbevelingen die ik kan geven aan mensen die hun bureaus willen dumpen en op weg zijn de allereerste keer.

Reizen is zoals alles, als je het uitstelt, kan het nooit gebeuren – accepteer dat je morgen zou kunnen sterven; Wil je echt dat je laatste geheugen een taak werkt die je niet leuk vindt om te betalen voor onzin die je niet nodig hebt?

Hoewel het zinvol is om je voor te bereiden voordat je aan je allereerste enorme avontuur begint, raad ik aan niet zo goed te plannen – kies voor de stroom en accepteer dat sommige dingen mis kunnen gaan. Wanneer u reist, hebt u twee opties – om gestrest te worden of om te worden gekoeld, de laatste is absoluut de methode om te gaan.

Ooooh, en als je dat doet, neem een ​​hoofd-het zal nuttig zijn om te verkennen!

Als je je jongere zelf vier dingen zou vertellen, wat zouden ze dan zijn?

Start eerder een reisblog! Serieus, ik wens dat ik had begrepen dat het mogelijk was om een ​​beroep voor zichzelf op internet te creëren zonder enige vorm van grote technische vaardigheden te hebben.

Lange afstandsrelaties, vooral tijdens het reizen, zijn gedoemd te falen.

Er gaat dingen fout gaan, dus chef -out en rol ermee.

Het is geweldig om bang te zijn, het geeft aan dat je aan het leren bent.

Wat is uw minst gewenste onderdeel van reizen met zo’n krap budget?
Travel op lange termijn budgetplan wordt vermoeiend. Ik mis biefstuk, evenals wijn. Momenteel ben ik in Europa en werk ik mijn methode naar het oosten naar Iran en Pakistan. Europa is ernstig duur, dus ik ontdek dat ik mijn euro’s tel als ik ‘s avonds wil vieren, wat niet ideaal is.

Gelukkig kun je betaalbaar bier krijgen in de supermarkten, zodat het nog steeds mogelijk is om het maximale uit de Euro-Backpacking-ervaring te halen!

Als ik echt blut ben en geen couchsurfinghost kan ontdekken, is dat slecht omdat ik ruw of wilde camp moet slapen. Ik vind het ook niet erg om te doen, maar als je het onverwacht moet doen, uit het niets, zijn de mogelijkheden om een ​​geweldig gebied te ontdekken niet geweldig.

Geef je ooit uit? Als het vermoeiend wordt, waarom trakteer dan jezelf dan niet? Ik hou van reizen op een budgetplan, maar vaak moet je gewoon uitgeven en die fles witte wijn in Argentinië krijgen.
Natuurlijk, vaak kan ik tegenwoordig betalen om uit te geven als ik dat wil. Toen ik voor het eerst op reis ging, was het geen keuze, maar zo goed als opnieuw een vriendelijke couchsurfinghold zou me trakteren op een respectabele maaltijd en een paar drankjes; De onregelmatigheid maakte alles veel specialer.

Tegenwoordig, nu mijn blog geld verdient, kan ik uitgeven als ik dat wil. Ik ben geneigd om bij mijn strakke budgetplan te blijven, omdat ik denk dat het de allerbeste methode is om in echte avonturen te komen en geweldige mensen te bevredigen.

In Berlijn bijvoorbeeld, in plaats van te betalen om in musea of ​​een van die vorm van die jazz te komen, heb ik graag een week doorgebroken in oude verlaten gebouwen – inspecteer “Urban Exploring” om een ​​concept te krijgen van waar ik het over heb – het Was gratis, en het was geweldig.

Enkele snelle vragen:

Favoriete land? Nepal voor het landschap. Myanmar voor de mensen. Filippijnen voor de avonturen. Venezuela voor het wandelen.

Minst gewenste land? Frankrijk.

Eén product waar u niet zonder kunt reizen? Een headtorch.

Als je misschien een superkracht hebt, wat zou dat dan zijn? Als ik één superkracht had, zou het teleportatie zijn; Ik zou een hoop geld besparen op vluchten. Ik zou waarschijnlijk echter zwaarlijvig zijn, omdat ik absoluut van de bank naar de koelkast zou teleporteren.

***
Will blogt bij de Broke Backpacker over zijn avonturen in een paar van ‘s werelds minst uitgecheckte landen, je kunt met hem voldoen op Facebook.

Boek je reis: logistieke ideeën en trucs
Boek uw vlucht
Zoek een betaalbare vlucht door Skyscanner te gebruiken. Het is mijn favoriete bladermotor, omdat deze zowel websites als luchtvaartmaatschappijen over de hele wereld doorzoekt, zodat u altijd begrijpt dat geen steen lef ist ontstekte.

Boek uw accommodatie
U kunt uw hostel boeken met hostelworld. Als je ergens anders dan een hostel wilt blijven, gebruik dan Booking.com, omdat ze consequent de minst dure tarieven voor gasthouses en hotels retourneren.

Onthoud geen reisverzekering
De dekking van de reisverzekering zal u beveiligen tegen ziekte, letsel, diefstal en annuleringen. Het is gedetailleerde beveiliging in situatie dat er iets misgaat. Ik ga nooit op reis zonder dat ik het in het verleden vaak moest gebruiken. Mijn favoriete bedrijf dat de allerbeste service en waarde biedt, zijn:

Safetywing (het beste voor iedereen)

Verzeker mijn reis (voor die ouder dan 70)

MedJet (voor extra evacuatiedekking)

Klaar om uw reis te boeken?
Bekijk mijn resource -pagina voor het allerbeste bedrijf om te gebruiken wanneer u reist. Ik vermeld alle mensen die ik gebruik als ik reis. Ze zijn het allerbeste in de klas en je kunt niet fout gaan met behulp van ze tijdens je reis.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *