Het Midden -Oosten is een regio die onze harten en zielen heeft gevangen. De gastvrijheid, vrijgevigheid en vriendelijkheid van de mensen die in dit oude land leven is onvoorstelbaar, de ruïnes en afbrokkelende locaties zijn enkele van de oudste en meest fascinerende ter wereld en het eten is smaakvol en van geweldige variëteit.

Vanaf het moment dat je ‘s ochtends wakker wordt tot de laatste oproep tot gebed in de avond, zul je ervaringen hebben die je zullen verplaatsen, je leven veranderen en je laten beseffen dat niet alles wat we zien en horen over het nieuws waar is. Er is nergens ter wereld waar we ons meer welkom hebben gevoeld dan in het Midden -Oosten. We reisden 3 maanden in dit betoverende land en zullen zeker op een dag terugkomen, hopelijk binnenkort.

Dit is deel 1 van een 4 -delige serie. Hier zullen we enkele van de prachtige gezichten laten zien van de mensen die we tegenkwamen tijdens het backpacken door Turkije, Egypte, Jordanië en Libanon.

Ontspannen in de schaduw. Tripoli, Libanon

Een strenge blik van de rivier de Nijl. Egypthanging out met werknemers in een honingwinkel. KARS, Turkije Cherry Leveror. Istanbul, Turkije met nieuwe vrienden. Harran, verkoper van Turkije Streetside. Tripoli, Libanonbest Pals in the Desert. Luxor, Egypta Salesman. Langs de oevers van de rivier de Nijl, Egyptinvited in voor thee. Siwa Oasis, Egypte

Bij de piramides met een groep lokale kinderen. Giza, Egyptyoung meisje verloren in gedachten. Dahab, Egyptstay nog steeds! Schapen scheren. Van, kalkoenen voor de camera. Van, Turkije met een vriend. Diyarbakir, Turkijelocal mannen die rondhangen. Tripoli, Libanonboys op de markt. Sanliurfa, Turkije met lokale meisjes. Mt. Nebo, Jordansing een luie dag in de schaduw met de lokale bevolking. Siwa Oasis, Egypte

Het vriendelijke welkom van de lokale bevolking. Giza, Egypta man die zijn schapen afscheidt. Van, Turkijewaiting voor de bus. Gaziantep, Turkije Making Factory. Tripoli, Libanonsome van de vele gulle mensen die ons hebben getrakteerd op de lunch. Sanliurfa, Turkije

Een pauze nemen om te chatten. Sanliurfa, kalkoenen drankjes voor wandelaars. Cappadocië, Turkije

Geweldige manier om een ​​middag door te brengen. Mut, Egypticnic met een nieuwe vriend. Siwa Oasis, Egypte

Een wandeling naar huis. Siwa Oasis, Egyptsmiling gezichten. Sanliurfa, Turkije

Jimmy de Felucca -kapitein. reis langs de Nijl -rivier, Egypte
De mensen in deze regio zijn enkele van de vriendelijkste die we ooit hebben ontmoet! We konden niet door een markt lopen, wachten op een bus of dwalen door een stille woestijn zonder dat de lokale bevolking met ons zou komen praten. We dagen je uit om een ​​hele dag door te lopen en niet uitgenodigd te worden voor thee, diner of gewoon een vriendelijke chat. Ga, kijk het zelf.

Egypte reisblogs

Jordan Travel Blogs

Libanon reisblogs

Turkije reisblogs

Budget Backpacking Guide to Egypte

Budget Backpacking Guide to Turkije

Like deze post? Pin het!

Disclaimer: Geiten On the Road is een Amazon -medewerker en ook een filiaal voor sommige andere retailers. Dit betekent dat we commissies verdienen als u op Links op onze blog klikt en koopt bij die retailers.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *