Uncategorized

Vraag het aan Kate: Hoe beheer ik mijn geld tijdens het reizen?

Avontuurlijke Kate bestaat uit aangesloten links. Als u via deze links een aankoop doet, verdien ik een commissie zonder extra kosten voor u. Bedankt!

Delen op Twitter
Delen op Facebook
Deel op Pinterest
Deel op e -mail

De vraag van deze week gaat over hoe je geld kunt beheren – en zijn de cheques van reizigers de moeite waard?

Ik ga in het voorjaar naar Abu Dhabi voor een reis van 10 dagen – hoe moet ik mijn geld beheren? Moet ik reizigers controleren? Kan ik in plaats daarvan mijn debet- en credit scores -kaarten gebruiken?

De beste aanbevelingen die ik kan geven voor het beheren van uw geld tijdens het reizen is om kaarten te gebruiken die geen buitenlandse transactiekosten hebben. Ik heb een Charles Schwab -betaalpas die geen buitenlandse transactiekosten in rekening brengt – en het is ook aan het einde van de maand al mijn ATM -kosten terugbetalend.

Voor een credit scoreskaart heb ik een Chase British Airways -visum dat ik gebruik om mijlen te verdienen. Ik neem ook een American Express -kaart mee voor back -up, vooral omdat ze fantastisch zijn als je een noodgeval in het buitenland hebt (alsof je kaarten zijn gestolen en je hebt geen aangegeven om geld te krijgen, wat mij twee keer is overkomen).

Als u een kaart niet als deze kunt krijgen voor uw reis, vermindert u uw ATM -transacties. Als uw bank u $ 5 per transactie in rekening brengt in Abu Dhabi, neem dan gewoon grotere hoeveelheden geld minder vaak uit.

Een ander idee – bel je credit scores kaartaanbieders voor je reis en vertel hen dat je in Abu Dhabi bent, zodat ze je kaart niet zullen afsluiten voor ongebruikelijke activiteiten.

Wat betreft het verkrijgen van vreemde valuta, zijn de beste wisselkoersen bij geldautomaten. Hierdoor krijg ik nooit valuta in ontwikkeling – ik wacht gewoon tot mijn vliegtuig landt en krijg het op de luchthaven -geldautomaat. (De enige uitzondering: wanneer ik bij aankomst een visum moet betalen. Veel landen accepteren Amerikaanse dollars, euro’s of Britse ponden voor visa, maar sommige vereisen de lokale valuta. Doe je onderzoek en ontdek wat ze accepteren.)

Het is ook een goed idee om back -upcontant op verschillende plaatsen in uw bagage te verbergen. Houd het niet allemaal op één plek. (Ik verberg vaak geld in een tampon -applicator – ik garandeer dat niemand het zal aanraken!)

Wat de controles van Traveler betreft, ik heb ze al jaren niet meer gebruikt. Het is moeilijk om mensen te vinden die ze zullen accepteren, en de wisselkoersen zijn behoorlijk verschrikkelijk. Dat gezegd hebbende, ze kunnen goed zijn voor een back -upvoorraad contant geld om je in je bagage te verbergen, want als ze worden gestolen, kun je al je geld terugbetalen.

Maar gezien het feit dat je op korte termijn bent, denk ik niet dat ze nodig zijn.

Heb een geweldige tijd in de woestijn!

Wil je dat Kate uw reisvraag beantwoordt? E -mail Kate [op] Adventurouskate Dot Com en misschien wordt de jouwe volgende week beantwoord!

Ontvang e -mailupdates van Katenever, mis een bericht. Afmelden op elk moment!

Voornaam
Laatste naam Namelast
Uw e -mail uw e -mail
Indienen

Delen op Twitter
Delen op Facebook
Deel op Pinterest
Deel op e -mail

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *