Uncategorized

Is het de moeite waard om een ​​auto in te huren in Orlando, FL?

Orlando, Florida – synoniem met Walt Disney World – heeft er nog veel meer voor dan alleen themaparken. Maar wat is de beste manier om rond deze zuidelijke stad te omzeilen en is het de moeite waard om een ​​auto in Orlando in te huren?

Geboden door Miles Car Rental Orlando & ViaJemos.com

Als Amerika iets is, is het een graafschap echt geweldige rijvakantie. Van grote snelwegen en woestijnaandrijvingen tot haarspin bergwegen en cruisingkust, de VS is het paradijs van een road-tripper.

Amerika is ook de thuisbasis van enkele van de beste themaparken op aarde.

In feite was mijn eerste reis ooit de staten naar Orlando, FL, wiens bijnaam ‘The Theme Park Capital of the World’ het allemaal zegt. Ik was toen nog maar een kind, maar ik vertel Jim nog steeds graag over de tijd die ik had in Universal Studios, Walt Disney World en Epcot Center. Het zijn herinneringen die voor altijd bij me zullen blijven.

Jim en ik plannen nu een reis en kijken altijd naar hoe ver we kunnen verkennen vanaf onze basis. Natuurlijk moet een reis naar Orlando de themaparken opnemen, maar we zorgen er ook voor dat we tijd hebben om te rijden.

Hoe Orlando te verkennen

Van de luchthaven komen

Er zijn opties voor openbaar vervoer van Orlando International, maar het kan ingewikkeld zijn, afhankelijk van waar u verblijft.

Het ophalen van een huurauto van de luchthaven is waarschijnlijk het gemakkelijkste om te doen – bedrijven als Alamo Orlando en Hertz Car Rental Orlando hebben bureaus bij aankomsten.

Naar de parken gaan (en welke parken ze moeten kiezen)

Toegang tot parken-vooral als u niet ter plaatse blijft-kan lastig zijn met het openbaar vervoer en duur met taxi’s of Uber.

Je eigen auto hebben is veel beter, omdat je kunt aankomen en vertrekken wanneer je maar wilt. Het is belangrijk om te onthouden dat Disney World niet in Orlando is – het is eigenlijk in de nabijgelegen stad Bay Lake 30 minuten van Orlando en de luchthaven.

Afhankelijk van hoeveel tijd je hebt en waar je in geïnteresseerd bent, biedt Orlando meer dan een dozijn verschillende themaparken en waterparken. Zelfs een volledige week zou je maar zo goed laten zien.

Als je niet veel tijd hebt, zeggen de lokale bevolking dat Disney’s Magic Kingdom en Universal’s Island of Adventure op je prioriteitenlijst zouden moeten staan.

Het centrum

Downtown Orlando is vrij klein, dus te voet verkennen is mogelijk. Er zijn veel bars en plaatsen om te eten in de stad, en behoorlijk compact zijn, het is gemakkelijk om een ​​idee te krijgen van de cultuur van Orlando.

Maar stedelijke wildgroei is wat het is, het zien van iets anders dan het centrum betekent een auto inhuren. Er is een bussysteem, maar het is niet ideaal, en de prijzen van de huurauto zijn behoorlijk goed in Florida.

Wat anders te doen in Orlando en hoe ver de dingen weg zijn

Zoals bij veel toeristische bestemmingen, is er meer aan Orlando dan alleen de Dhema Park Draw-Card.

Het netwerk van meren en rivieren van Jacksonville tot de top Miami biedt een vleugje natuurlijke schoonheid op je reis, terwijl de stad Tampa iets meer dan een uur rijden.

Het is zelfs mogelijk om vanuit Orlando naar Miami te rijden. De 3-uur durende rit brengt je voorbij enkele van de meest iconische stranden van het land. Hier zijn onze tips over Miami en hoe we kunnen komen en ook onze andere berichten op de Magic City zijn er allemaal.

Er zijn zoveel dingen te zien en te doen terwijl je in Orlando bent, FL en er is nooit genoeg tijd. Maar het hebben van je eigen huurauto helpt echt.

En als u op zoek bent naar meer toptips over Orlando, Florida, bekijk dan dit echt nuttige bericht op Y-Travel-blog over de City Beautiful.

Heeft u tips over het bezoeken van Orlando? Voor welke themaparken zou je een lijn maken? Vertel het ons in de reacties!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *