Geplaatst: 21/03/19 | 21 maart 2019

Het is precies een maand geleden dat ik overgaf naar Parijs.

Gedurende die tijd was het non-stop wijn, kaas, brasseries, influencer-meetups, modieuze sociale evenementen, schrijver salons, musea, picknicks, evenals late-night jazzconcerten.

Het was een wervelwind van ervaring en romantiek.

Ik dacht dat het zou zijn.

Werkelijk…

Het is helemaal niet die methode geweest.

Ik heb dat net verzonnen.

Het leven hier is precies het tegenovergestelde geweest (hoewel dat soort prachtige manier van leven lawaai als plezier doet).

Ik kwam na een veel uitgestelde vlucht opdagen, mijn jetlagged zelf in bed plonteren en niet wakker worden tot het naleven met de dag. Vanaf daar was ik tevreden met mijn enige Parijse goede vriend, evenals haar goede vrienden voor wat wijn en kaas. Die bitreis naar een park veranderde in een late-night wijn aangetrokken bar kruip die eindigde op een Amerikaanse sokhop in de jaren 50-stijl. (Serieus. Ik kon het niet geloven. Hier ben ik, in een bar in Parijs, evenals mensen zijn gekleed en dansen zoals het 1953 is. Het was een soort ongelooflijk.)

Maar na die wilde nacht vertraagde het leven tot een kruip.

Ik bracht mijn allereerste week hier door met het settelen: ik kreeg een simkaart, zag een overvloed aan appartementen (en tot slot gekozen), aangemeld voor Franse lessen, en probeerde het werk in te halen. (Ik geloofde over het toetreden tot een fitnesscentrum, maar in het papierwerk-liefhebbende Frankrijk, moet je een doktersnoot dat je in vorm voldoende in vorm bent om mee te doen. Ik heb verteld dat de meeste mensen niet aan die regel voldoen, maar voor nu, ik kan niet worden gestoord.)

Na die allereerste week verhuisde ik naar mijn nieuwe appartement, ging naar een aantal ontmoetingen in echt hoop om vrienden te maken, en vloog naar Berlijn voor ITB, het grootste reisseminar ter wereld.

Bij terugkeer naar Parijs kwam ik naar beneden met een vreselijke koud en bracht de laatste week in mijn appartement door om te herstellen. Net toen ik echt had gehoopt om op de grond te gaan rennen, had het leven andere ideeën.

Nu ik mijn allereerste volledige maand hier bereik, voel ik me tot slot veel beter (en dankzij de kosten zo lang van binnen ben ik relatief verstrikt aan werk).

De timing kan niet perfecter zijn. De weersomstandigheden worden weer warmer en weer zonniger. In de komende weken begin ik een overvloed aan bezoekers te houden, die me tot slot uit mijn appartement zullen halen en de stad meer zullen bekijken. (Ik heb veel activiteiten opgesteld, die eigenlijk de musea, tours zijn, evenals shows die ik nog moet zien, dus mijn goede vrienden zullen een extreem off-the-beaten-path kijken Parijs.)

Het leven hier is extreem anders dan wat ik het voorstelde.

In mijn hoofd vond ik het vooroordeelde om de grond te raken. Ik stelde me volledig gerangschikte dagen in evenwicht van werk en spelen, inclusief routinematige Franse lessen, meetups, sightseeing, food -tours, evenals nachten uit. Ik zag mezelf als het personage van Owen Wilson vanaf middernacht in Parijs, waar ik gewoon door de stad zwerf en in dit actievolle leven struikelde.

Maar in plaats daarvan was mijn tijd hier vergelijkbaar met toen ik Bangkok verhuisde, waar ik veel van mijn vroege weken daar alleen doorbracht met het spelen van videogames, ontmoedigde dat het leven me gewoon niet heeft “overkomen”.

Het heeft lang geduurd om mijn groove in die stad te ontdekken.

Maar in Bangkok wonen leerde me twee dingen:

Ten eerste gebeurt het leven gewoon niet. Zitten aan mijn keukentafel die werk doet, zal me geen leven laten zien in Parijs. Geen van beide gaat naar exact dezelfde co-working space.

Deze allereerste maand is in een oogwenk voorbijgegaan, en met slechts drie meer gedelegeerde Go, begrijp ik dat ik het beste moet halen uit elke dag.

Ik verplicht om uit te gaan en dingen te laten gebeuren. Ik moet proactiever zijn in het doen van dingen.

Maar als ik geloof van een paar van mijn motivaties om hier te komen – om de snelle snelheid van New York City te ontsnappen, om meer samen te stellen, te ontspannen, te slapen, gezonder te zijn – erken ik dat, door die statistieken, mijn zelf De eerste maand was een succes.

Ik heb al die dingen gedaan.

Ja, het zou leuk zijn om dit leven online te online die ik in mijn hoofd voor ogen heb. Wat ik echt wil, is precies wat ik heb gedaan.

Nu voel ik me gevestigd en bereid me voor om de stad af te handelen.

Dus echter, ik ben 25% van de methode met mijn tijd in Parijs, ik heb nog steeds veel tijd gedelegeerd om de andere dingen te bereiken die ik wil doen.

Ik ben hier niet echt gekomen in de hoop een nieuw leven te vestigen.

Ik kwam hier voor een nieuw begin en om uit te proberen hoe het is om een ​​echt langdurige vakantie te nemen naar een van mijn favorietensteden ter wereld. Om niet langer gewoon te passeren, maar eerder om een ​​paar van de lagen van de ui die Parijs is terug te pellen.

Geen enkele verhuizing naar een nieuwe locatie zal ooit gemakkelijk zijn.

Omdat het tweede wat Living Bangkok me heeft geleerd? Als ik het daar kan halen, kan ik het overal maken.

Bangkok liet me zien dat ik zowel zelfredzaam als onafhankelijk ben. Het liet me zien dat ik me misschien aanpasteiets.

Ik heb dit eerder gedaan.

En ik kan het nog een keer doen.

***
Ik heb me veel zorgen gemaakt over mijn tijd hier, dus hier is een oplossing voor iedereen die zich afvraagt:

1. Hoe heb ik precies een appartement ontdekt?
Ik had geluk. Iemand op Twitter heeft me gekoppeld aan iemand die appartementen heeft gehuurd. Naast het hebben van een fatsoenlijk budgetplan kon ik een locatie sneller ontdekken. Ik ging met een aantal bedrijven en keek naar Facebook -groepen evenals Le Bon Coin (Franse Craigslist), maar die persoonlijke verbinding maakte het veel gemakkelijker.

Het vinden van een appartement hier in Parijs is zelfs voor de Fransen moeilijk. Het is een lang proces vol met veel papierwerk. De methode die New Yorkers praten over de kosten van een appartement is de methode die mensen hier praten over het ontdekken van een appartement. Het is het allereerste onderwerp van discussie, als een methode om zich te verbinden met vreemden.

2. Studeer je Frans? Zo ja, waar?
Ik volgde Franse lessen bij Alliance Française, maar hield niet van de mentorstijl in de klas, stopte evenals een persoonlijke tutor. Ik ontdek ook via podcasts en Duolingo.

3. Hoe bevredigt u mensen precies en maakt u goede vrienden als expat?
Er zijn veel expat -meetup -groepen waar ik me bij heb aangesloten, en ik begon mijn eigen ontmoetingen te houden. Ik reik ook contact op met beïnvloeders in Frankrijk. Laat het me weten als u echter enig soort geweldige Parijse lokale bevolking begrijpt!

4. Ik hoorde dat je wandeltochten loopt. Is dat waar?
Ja! Ik begon mijn eigen historische wandeltochten te leiden. U kunt hier indiceren. Ik heb de routine met eind mei opgezet. Ik doe ze als een week als ze gratis zijn. Kom meedoen! Als een datum vol is, sluit u zich aan bij de wachtlijst. Een paar mensen annuleren altijd!

Ontvang uw diepgaande budgetplangids naar Parijs!

Voor meer diepgaande informatie, inspecteer mijn gids voor Parijs geschreven voor budgetplanreizigers zoals u! Het snijdt de pluis uit die is ontdekt in andere gidsen en komt rechtstreeks naar de praktische informatie die u verplicht om door Parijs te reizen. U zult ontdekken dat voorgestelde routes, budgetten, methoden om geld te besparen, evenals off-the-beten-path dingen die te zien zijn en doen, niet-touristische restaurants, markten, bars, transport en beveiligingstips, evenals nog veel meer! Klik hier om meer te ontdekken en vandaag uw exemplaar te krijgen!

Boek je reis naar Parijs: logistieke tips en trucs
Boek uw vlucht
Gebruik Skyscanner of Momondo om een ​​betaalbare vlucht te ontdekken. Ze zijn mijn twee voorkeursbladermotoren, omdat ze door websites bladeren en door luchtvaartmaatschappijen over de hele wereld, zodat je altijd begrijpt dat geen steen ongemoeid blijft. Begin met SkyScanner al het eerste, omdat ze het grootste bereik hebben!

Boek uw accommodatie
Je kunt je hostel boeken met hozerworld omdat ze de grootste voorraad hebben en de beste deals. Als je ergens anders dan een hostel wilt blijven, gebruik dan Booking.com, omdat ze consequent de goedkoopste tarieven voor pensions en betaalbare hotels retourneren. Mijn favoriete locaties om te blijven zijn:

St. Christopher’s Canal

3 eenden hostel

Les Piaules

Als u op zoek bent naar meer locaties om te blijven, hier voor mijn favoriete hostels in Parijs. Naast dat je je afvraagt ​​in welk deel van de stad moet blijven, hier is mijn gemeenschapsafbraak van de stad!

Onthoud geen reisverzekering
De dekking van de reisverzekering beschermt u tegen ziekte, letsel, diefstal en annuleringen. Het is een uitgebreide beveiliging in situatie dat er iets misgaat. Ik ga nooit op reis zonder dat ik het in het verleden vele malen moest gebruiken. Mijn favoriete bedrijf dat de allerbeste service en waarde biedt, zijn:

Veiligheidsvleugel (voor iedereen onder de 70)

Verzeker mijn reis (voor die ouder dan 70)

MedJet (voor extra repatriëringsdekking)

Op zoek naar het allerbeste bedrijf om geld mee te besparen?
Bekijk mijn resource -pagina voor het allerbeste bedrijf om te gebruiken wanneer u reist. Ik vermeld alle mensen die ik gebruik om geld te besparen als ik onderweg ben. Ze zullen je geld besparen als je ook reist.

Een gids nodig?
Parijs heeft een aantal echt fascinerende rondleidingen. Mijn voorkeursbedrijf is wandelen. Ze hebben professionele gidsen en kunnen je achter de schermen krijgen op de beste attracties van de stad. Ze zijn mijn go-to-walking tourbedrijf!

Als je een fietstocht wilt, gebruik dan dikke bandentours. Ze hebben de allerbeste en meest economische fietstochten in de stad.

Wil je meer info over Parijs?
Zorg ervoor dat u onze robuuste bestemmingsgids over Parijs ziet voor nog meer planningstips!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *