Uncategorized

Waarom retraites geweldig zijn voor eerste solo vrouwelijke reizigers

avontuurlijke Kate bevat affiliate links. Als u via deze links een aankoop doet, zal ik een compensatie maken zonder extra kosten voor u. Bedankt!

Delen op Twitter
Delen op Facebook
Deel op Pinterest
Deel op e -mail

Maanden geleden schreef ik een bericht over geweldige reizen voor eerste solo-vrouwelijke reizigers. Ik benadrukte drie soorten reizen: buitengroepavonturen, stadspauzes en georganiseerde reizen waar je een vaardigheid leert – zoals surfen.

Toen merkte ik dat ik genoot van Sayulita, Mexico, op een fitness retraite met voedingsreizen. Het was precies het soort reis dat ik eerder had aanbevolen-evenals nu ik er zelf een had gehad, kan ik verifiëren dat het een geweldige eerste solo-reis is!

Ik weet dat veel van mijn lezers nooit zouden willen reizen zoals ik dat meestal doe (hoewel ze er wel van lezen!). Backpacken, solo-reizen, evenals reizen in minder ontwikkelde landen kunnen net zo moeilijk en vermoeiend zijn als het vervullend is. Maar naar een retraite gaan is iets gemakkelijker te doen.

Je hoeft niet per se alleen naar een retraite te gaan – twee van de vrouwen bij ons waren vrienden van huis – maar het is een geweldige manier om je voeten nat te maken in termen van solo -reizen. Voor een van de meisjes was het zelfs haar eerste solo -reis ooit!

Hier zijn de redenen waarom retraites geweldig zijn voor het eerste solo-vrouwelijke reizigers:

U hoeft zich geen zorgen te maken over logistiek.

Het idee om solo te reizen maakt veel vrouwen zich zorgen maken – over het rondkomen in een buitenlandse stad, over het niet spreken van de lokale taal, over het vinden van onderdak, over alleen eten.

Hoewel elke retraite varieert, zorgen ze allemaal voor de belangrijkste details – onderdak, maaltijden, evenals enkele activiteiten op zijn minst, evenals typisch nogal wat meer.

Na jaren van het kopen van de verkeerde treintickets, het uitharden van hostels, evenals rondzwervende straten voor uren op zoek naar iets fatsoenlijks om te eten, was het een aanzienlijke opluchting om achterover te leunen en te weten dat er alles werd verzorgd. In feite wist ik in het begin niet wat ik met mezelf moest doen!

Bij voedingsreizen werden we opgehaald bij de vluchtterminal en werden we naar de glorieuze Haramara -retraite gebracht. We hadden transport naar de markt en onze surflessen. Onze maaltijden waren elke dag op dezelfde tijd, evenals ons onderdak was natuurlijk geregeld. Ik hoefde me geen zorgen te maken over iets!

Je mag tijd besteden aan het doen van een activiteit die je leuk vindt.

Of u nu een fitness -retraite selecteert, zoals ik deed, of een meditatie -retraite, of een kookretraite, of een surftetraite – of een combinatie daarvan, omdat ze bestaan! – Je mag tijd besteden aan het doen van een activiteit die je gelukkig maakt.

Een advies dat ik altijd reizigers geef, is: “Doe wat je gelukkig maakt.” Verspil geen tijd om dingen te doen waarvan je denkt dat je moet doen – doe wat je wilt doen! Reizen is een mogelijkheid om iets speciaals voor jezelf te doen, evenals een retraite zijn is een manier om dat te doen.

Bij voedingsreizen was ik blij dat ik uiteindelijk de yogi was die ik altijd wenste dat ik zou kunnen zijn – evenals het eindelijk in mij gevonden om elke ochtend vroeg wakker te worden en als yoga eerst te doen. Oh, evenals surfen in Punta de Mita was ook behoorlijk goed!

Je ontmoet veel nieuwe vrienden.

Ik heb ontdekt dat wanneer ik routines wijzigen, de tijd extreem langzaam lijkt te passeren. Dus na een dag in een nieuwe omgeving voelt het als een week – en het voelt alsof je een leven lang vrienden bent geweest.

Natuurlijk, je houdt misschien niet van iedereen die je ontmoet, maar er is geen mogelijkheid dat iedereen op deze reis een totale misantrope is. Ik garandeer dat je minstens één persoon zult vinden met wie je goed met elkaar kunt opschieten.

Ik hield van alle meisjes die ik ontmoette tijdens voedingsretraties – we konden de hele week zo goed met elkaar vinden! – Evenals vooral in de buurt van mijn twee ruimtiers in de slaapzaal.

En een beetje nieuws – ik ben er net achter gekomen dat Nourish Retreats terugkeren naar Sayulita in november! Als je op de retraite wilt gaan die ik ben gegaan, kan dat! Blijf op de hoogte voor meer informatie als het gebeurt.

Ik bracht mijn week in Sayulita door als gast van het voeden van retraites. Alle meningen zijn, zoals altijd, van mijzelf.

Ontvang e -mailupdates van Katenever, mis een bericht. Afmelden op elk moment!

Voornaam
Laatste naam Namelast
Uw e -mail uw e -mail
Indienen

Delen op Twitter
Delen op Facebook
Deel op Pinterest
Deel op e -mail

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *