Geplaatst: 14/01/19 | 14 januari 2019

Aangezien ik er ooit op het eerste gezicht heb gericht, wilde ik naar Parijs stappen. Het was alles wat ik me had voorgesteld. Een stad die klasse en geschiedenis sijpelde uit de geplaveide straten, oude gebouwen, cafés, restaurants en Parijzenaars die door de straat wandelen.

Ik hield van de lichten, het eten, de muziek, de mensen, die speciale je ne sais quoi.

Ik weet dat ik Parijs idealiseer.

Ik weet dat het leven ergens heel anders is dan een paar weken achter elkaar binnenkomen.

Maar ik heb altijd al de cliché -Amerikaanse reisschrijver willen zijn die wakker wordt, zijn koffie heeft en schrijft op zijn balkon of in een café terwijl hij urenlang over witte wijn blijft hangen.

Ik heb me altijd willen onderdompelen in Parijs. Om de taal te leren en alles wat je zou kunnen weten over de stad.

En dus, gezien het feit dat er geen tijd is zoals het heden, is het tijd om het eindelijk te doen.

Ik verhuis naar Parijs!

Niet voor altijd. Net tot juni.

Misschien is “bewegen” een sterk woord. Misschien is een “verlengd verblijf” misschien een betere term.

Het kan me niet schelen.

Ik heb het gevoel dat dat lang genoeg is om te zeggen dat ik (tijdelijk) naar Parijs ben “naar Parijs”.

Het zal mijn basis van operaties zijn. Mijn enige woonplaats. Mijn huis.

Volgende maand kom ik terug uit Colombia, pak ik mijn spullen in en word ik tegen het einde van de maand genesteld in de City of Lights.

Ik weet dat mijn tijd daar voorbij zal vliegen. Ik herinner me de zomer die ik in Stockholm doorbracht en hoe snel dat een einde betrof. Ideaal omdat ik mensen begon te ontmoeten, was het tijd om te gaan.

Gelukkig kunnen Amerikanen zes maanden in Frankrijk blijven, dus ik heb een langere tijd om mee te spelen.

Ik heb veel plannen voor die tijd:

Ik ga schrijven – veel!

Ik ga een swing -dansgroep uit de jaren 20 vinden.

Ik ga op zoek naar de beste jazz die de stad te bieden heeft.

Ik ga elke vakantiegangersattractie in de stad bekijken. daarom.

Ik ben van plan om Frans te leren.

Mijn mantra uit 2019 is “doen minder maar beter.” Ik ben van plan om het aantal dingen te verminderen dat ik doe – maar ga dieper in.

Ik ga me concentreren op leven. Ik ben van plan om ‘s ochtends te werken, sightsee in de middag, contact op te nemen met het team en lange diners te hebben.

Parijs is de eerste stap om dat te laten gebeuren.

Ik ben niet over New York. Ik woon daar net.

New York City zal altijd deel uitmaken van mij, en ik ben dankbaar dat ik hier zo veel was dit jaar, maar ik heb geen goede praktijken in de stad: ik ben te typisch en te laat, en ik kan niet ‘ Ik merkt dat ik veel slaap. Ik heb geen productief werkgebied of een keuken. Veel van mijn vrienden zijn begonnen weg te stappen of zijn van plan kinderen te krijgen.

Het leven dat ik wil leiden, wordt daar niet langer gevonden.

Mijn tijd daar is ten einde.

En ik vind het goed. Gezien het feit dat ik hiervoor een beslissing heb genomen, heb ik geen moment van spijt gehad.

Dus voordat juni TravelCon brengt, brengt juli mijn volgende boek en een gigantisch boek Excursie (meer daarover later), en de val brengt mijn permanente naar Austin, ik denk dat dit het beste venster is om al mijn Parijse schrijver dromen uit te leven.

Het is maar een paar maanden in Parijs, maar het is tenminste iets.

De kans is kloppen.

Als u de deur niet beantwoordt, gaat deze op de volgende persoon.

Dus ik doe het.

Ik ga eindelijk in Parijs wonen!

En ik ben er verdomd extatisch over!

Ontvang uw grondige budgetgids naar Parijs!

Bekijk voor veel grondiger informatie mijn gids voor Parijs geschreven voor budgetreizigers zoals jij! Het snijdt de pluis uit die in andere gidsen wordt gevonden en komt meteen naar de functionele informatie die u nodig hebt om door Parijs te reizen. U vindt voorgestelde routes, budgetten, manieren om geld te besparen, dingen op en off-the-beaten-path, niet-touristische restaurants, markten, bars, transport- en veiligheidstips, en nog veel meer! Klik hier om veel meer te leren en koop vandaag nog uw exemplaar!

Boek je reis naar Parijs: logistieke ideeën en trucs
Boek uw vlucht
Gebruik Skyscanner of Momondo om een ​​goedkope vlucht te vinden. Ze zijn mijn twee favoriete zoekmachines omdat ze op websites en luchtvaartmaatschappijen over de hele wereld doorzoeken, zodat je altijd weet dat geen steen ongemoeid blijft. Begin echter eerst met Skyscanner omdat ze het grootste bereik hebben!

Boek uw accommodatie
Je kunt je hostel boeken met hostelworld omdat ze de grootste inventaris en de beste deals hebben. Als je ergens anders dan een hostel wilt blijven, gebruik dan Booking.com, omdat ze consequent de meest betaalbare tarieven voor gastenhuizen en goedkope hotels retourneren. My favorite places to stay are:

St. Christopher’s Canal

3 Ducks Hostel

Les Piaules

If you’re trying to find a lot more places to stay, here for my favorite hostels in Paris. and if you’re wondering what part of town to stay in, here’s my neighborhood breakdown of the city!

Vergeet de reisverzekering niet
Travel insurance will secure you against illness, injury, theft, and cancellations. It’s detailed protection in case anything goes wrong. I never go on a trip without it as I’ve had to use it lots of times in the past. Mijn favoriete bedrijven die de beste service en waarde bieden, zijn:

SafEty Wing (voor iedereen onder de 70)

Verzeker mijn reis (voor die ouder dan 70)

MedJet (voor extra repatriëringsdekking)

Op zoek naar de beste bedrijven om geld mee te besparen?
Bekijk mijn resource -pagina voor de beste bedrijven om te gebruiken wanneer u reist. Ik vermeld alle mensen die ik gebruik om geld te besparen als ik onderweg ben. Ze zullen je geld besparen als je ook reist.

Een gids nodig?
Paris heeft een aantal echt interessante rondleidingen. Mijn favoriete bedrijf is wandelen. Ze hebben deskundige gidsen en kunnen je achter de schermen krijgen bij de beste attracties van de stad. Ze zijn mijn go-to-wandelende excursiebedrijf!

Als je een fietstocht wilt, gebruik dan dikke bandentours. Ze hebben de beste en veel kosteneffectieve fietstochten in de stad.

Wil je veel meer informatie over Parijs?
Bekijk onze robuuste bestemmingsgids naar Parijs voor nog veel meer planningstips!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *