Luke Richardson houdt in gedachten om de woorden het einde op de allereerste versie van zijn debuutroman samen te stellen. Hij leunde achterover, keek naar het plafond, evenals onverwacht en pijnlijk getroffen door een gedachte …

Wat nu?!

Luke had zo veel maanden (misschien zelfs jaren) gepland, opstellen, en het oefenen van zijn componeren dat hij geen concept had wat te doen als hij echt klaar was. Maanden van intens onderzoeksonderzoek volgden, aan het einde waarvan Luke een beslissing nam om zijn boeken onafhankelijk te publiceren. Hij heeft nu acht geschreven in twee Seri …

Hoi! Sorry dat ik onderbroken ben, maar …

Je lijkt te zijn tegengekomen op een artikel met alleen abonnee!

(Meld je al aan? Log hier in.)

Dit bericht is uitsluitend voor leden van Nomadic Matt Plus! NM+ is het enige programma van ons lid dat bezoekers zoals u toegang krijgt om te profiteren van blogberichten. Leden krijgen ook gratis boeken, gidsen, blogcursussen, krijgen toegang tot onze evenementen, herhalingen van evenementen, maandelijkse weggeefacties, T-shirts, speciale geldbesparende reiskortingen, evenals meer!

Als lid van Nomadic Matt Plus, krijgt u niet alleen tonnen voordelen om uw reizen betaalbaarder te maken, maar u helpt ons het grondige reismateriaal te produceren waar u van houdt!

Het beste van alles, het abonneren van kosten minder dan de kosten van de lunch!

Als u toegang wilt krijgen tot dit bericht (evenals 100+ andere artikelen voor alleen leden) en al die andere fantastische voordelen, sluit u dan aan bij Nomadic Matt Plus en begin u vandaag nog veel meer uit uw reizen te halen!

Leer meer

Log in

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *