Uncategorized

TNN: Expat Life: Hoe succesvol te zijn in het leven in het buitenland

Hallo allemaal,

Ooit gedacht om naar het buitenland te verhuizen?

Ooit gedacht dat het geweldig zou zijn om te doen, maar bezorgd over hoe het te doen en waar te beginnen?

Je bent niet alleen!

Internationaal bewegen is veel ingewikkelder dan alleen een paar dozen inpakken en in een vliegtuig komen en toch is het een stap die elk jaar door duizenden wordt gezet – zelfs in een pandemie!

Word lid van het Nomadic Network en Emma Morrell van “Wanderlust and Wet Wipes” om te praten over het goede, het slechte en de lelijke levende leven int …

Hoi! Sorry dat ik onderbroken ben, maar …

Je lijkt te zijn tegengekomen op een artikel met alleen abonnee!

(Meld je al aan? Log hier in.)

Dit korte artikel is exclusief voor leden van Nomadic Matt Plus! NM+ is het enige programma van ons lid dat lezers zoals u toegang geeft tot Perk -blogberichten. Leden krijgen ook volledig gratis boeken, gidsen, blogcursussen, toegang tot onze evenementen, herhalingen van evenementen, maandelijkse weggeefacties, T-shirts, exclusieve geldbesparende reiskortingen en meer!

Als lid van Nomadic Matt Plus, krijg je niet alleen tonnen voordelen om je reizen goedkoper te maken, maar je helpt ons om de uitgebreide reisinhoud waar je van houdt te blijven creëren!

Het beste van alles, het abonneren van kosten minder dan de kosten van de lunch!

Als u toegang wilt tot dit korte artikel (evenals 100+ andere artikelen met alleen leden) en al die andere opmerkelijke voordelen, sluit u dan aan bij Nomadic Matt Plus en begin u vandaag nog veel meer uit uw reizen!

Leer meer

Log in

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *