Wat met Mr & Mrs Romance die vorige week één wordt, mevrouw Romance viert deze week haar verjaardag en Jezus blaast 2013 kaarsen uit, volgende week, volgende week, De opbouw van het einde van het jaar is vol zware stoom vooruit.

We beginnen de week met een heerlijke maandagochtend; Ideale blauwe luchten, warme winden en Sydney zien er best goed uit! Hoe is het ANZAC War Memorial in Hyde Park? Evenals er is die bloedige Sydney -toren die nog een van mijn foto’s bombarderen!

Mevrouw Romance is weer hectisch uitstel. Deze keer is het echter geen bescheiden muffin of cupcake die ze kookt. Hier is een hint voor haar capriolen op basis van keuken: een hele pot Nutella!

En hier is het: de glutenvrije versie van mevrouw Romantiek van de Nutella Cake van Nigella Lawson. We werden beïnvloed door de interpretatie van Sammy’s Thermomix -recept op de geïrriteerde schildklier.

Het is zo geweldig – zoals je kunt zien, is er al een stuk verwijderd. Ik vraag me af waar dat is gebleven? Bereid voor een echt eenvoudig spel van waar Wally in cakeformaat is?

Waar is Cake Slice Wally? Hier is hij: op de plaat van mevrouw Romance!

Dit glutenvrije Nutella-cheesecake-recept is ongelooflijk, evenals het is heel eenvoudig en zo lekker. Het is extreem rijk, dus een 8-inch cake zal ongeveer 10 personen voeden!

Vanavond gaan we naar Kirribilli, ten noorden van de haven, om een ​​paar goede vrienden in te halen – Elli en Landon. Ze stellen ons voor aan de botanicus, het beste in de buurt van het treinstation van Milson.

Het is een extreem geweldig bitgebied met een aantal uitstekende dingen om te eten en te drinken. Geloof dat we binnenkort hun aandelengemengde drankje ‘The Vase’ zullen vertonen. Geloof gin, aperol, grapefruitsap, limoen, limonade en frisdrank. Verrukkelijk!

Als we teruggaan naar de stad, zien we dat het stadhuis een volledig gratis lichtshow op zijn kant heeft geprojecteerd. Ze hebben deckchoelen zo goed geplaatst als je kunt zitten en de show van vijf minuten bekijken. Het is echt goed gedaan en assists krijgen ons in de kerststemming.

Een week voor Kerstmis. Dat kan maar één ding impliceren. De verjaardag van mevrouw Romance. Het is ook de verjaardag van Brad Pitt, maar hij is er niet, dus wat maakt het uit.

Nee, mevrouw Romance heeft hier een precedent. Het kan nogal stressvol zijn met haar verjaardag die zo dicht bij Kerstmis is. Grappig voldoende, ik geloof dat ik me veel meer zorgen maak over wat ik haar vandaag kan krijgen en voor haar kerst veel meer dan zij tegenwoordig.

We hebben ervoor gekozen om een ​​te componeren, zei hij, ze verklaarde vorige week publiceren: hij zei, ze zei: precies hoe je het beste uit een kerstverjaardag kon halen.

Nadat mevrouw R haar cadeautjes heeft geopend, gaan we een wandeling door de haven wandelen. Het is een heerlijke ochtend, die uitstekend is – de laatste jaren is het zowel regenachtig als verschrikkelijk geweest op 18 december.

We gaan naar de kapsalon van Anthony Nader, Raw, in Darlinghurst voor een verjaardagsföhn. Anthony is een toplang en we hebben een grote lach als Anthony ‘overgaat het gaas’ om mevrouw R haar aangepaste volume te bieden!

Het is uitstekend om Anthony te zien, en ook om zijn partner Benji te bevredigen. En wat een uitstekende taak is Anthony gedaan op het haar van mevrouw Romance, ay? Veel meer dan kan worden vermeld voor de mijne … maar ik geloof dat dat een andere uitdaging is!

We krijgen een achterhuis en ik pak de picknick in die ik heb georganiseerd voor mevrouw R. Het is een enorme stap voor mij omdat mijn afkeer van picknicks goed gedocumenteerd is … In feite hebben we het hier in dit gezegd Gezegd!

Het beste deel van deze picknick was echter mijn opname van een hipflasse met een gemengde martini erin. Breek van briljant – zelfs als ik dat zelf zeg!

We produceren een pop-up gemengde drinkbar met alleen leden met het allerbeste uitzicht in de stad!

Mevrouw R is best tevreden met haar verjaardag dit jaar … en ik geniet zelfs van een picknick! Het is echt een wonderverjaardag!

Vanavond gaat het plezier verder. De Ralmables -groep heeft zijn kerstviering in Mejico in de stad. Aan het einde van een echt uitstekende maaltijd en uitstekend gezelschap brengen ze de verjaardagstaart van mevrouw R binnen. Kijk naar haar deal met – ze is zo blij! Zegen haar!

Het is een lange dag op het werk geweest, maar we bevredigen zich met de prachtige Ewelina en haar man Mr -enthousiaste, Paul, Brainmasters of Refoly. Het is een fantastisch bedrijf dat alle gebruikte aluminiumfolie van haar schoonheidssalons van haar en recycleert om opnieuw te worden gebruikt!

We hebben hier een snelle drankje, in het Newtown Hotel-in hun dierenbar-voordat we in Thai-Riffic worden ontweken voor het avondeten. Het is een opmerkelijke avond!

We beginnen vandaag echt in de vreugdevolle geest te komen door een vreugdevolle klap te maken om te functioneren op onze vrijdagdrankje. Deze Citrus Iced Tea Punch is heerlijk, evenals we houden van de kerstachtige kleur.

Er is maar één methode om het einde van de week te zien – evenals aan het werkjaar – is om naar mijn regionale Maleisische Chinese restaurant te gaan en lunch op een extreem geweldige Hainanese pluimveisrijst. het leuk vinden!

Terugkomend op kantoor, ik ben wanneer ik opnieuw onder de indruk was van hoe gelukkig ik ben om in zo’n L te levenOprely City. Sydney is echt mooi – vooral als het een hete, zonnige dag is.

We gaan onze oude goede vriend Leonie bevredigen, evenals haar beetje jonge jongen in de wijnmakerij voor Brunch. Mijn sandwich met gevogelte avocado is extreem lekker – zoals je kunt zien, heb ik al een hap genomen voordat ik een foto kan maken!

Het was trouwens Leonie, die mevrouw Romance en ik moet bedanken voor de introductie van ons. Zeg je bedankt, Leonie!

Mevrouw Romance heeft dit jaar zo moeilijk gewerkt, ik geloof dat het een uitstekend concept is voor haar om een ​​adempauze te hebben van haarromantiek tijdens Kerstmis. Ze zal nog steeds aan haar haarvaartuig werken, maar dit wordt haar laatste publicatie van 2013.

Maak je geen zorgen voor al je haarliefhebbers. Er is genoeg in deze legendarische publicatie om je hectisch te houden tijdens Kerstmis.

Vanmorgen zijn we vrij voor het ontbijt met onze goede vrienden Staedtler en Carolyn. Ze zijn de Brangelina van onze Good Friends -groep: we bellen ze ‘Staedtlyn’. We geloven dat ze het leuk vinden, maar het maakt niet echt uit of ze dat niet doen. We zullen het blijven doen!

We gaan naar een extreem geweldig café genaamd Lemonia (nu Fez en CO) in Annandale. Het heeft een uitstekend gevoel, sterke, smakelijke koffie en een menu waar je alles van wilt kopen.

Mevrouw R beveelt een kopje thee. Het is beschikbaar in een extreem behoorlijk theekop waardoor ik vermoedt dat ze misschien in het huis van mijn nan zijn beschadigd voor hun servies!

Mijn sandwich van Peri Peri pluimvee is heerlijk. Geweldige deals van kip, geweldige deals van smaak en mooi zacht brood.

Uiteindelijk kom ik naar de slijterij waar ik mijn Qantas Regular Flyer -punten kan gebruiken die op het punt staan ​​te vervallen. Ik geloof al jaren over het krijgen van deze fles 16-jarige Lagavulin Scotch. Nu is het van mij, allemaal van mij !!

Op onze methode in de stad vanmiddag zijn wij de kerstman. Hij is zeker op een proefrun op zijn nieuwe slee. Er zijn echter anderen zoals hij over de stad gevonden. Talk is over een nieuwe motorrijder die bereid is om Sydney op de 25e te stormen.

Thuis komt mevrouw Romance op de kookbandwagon, en blijkt uit een uitstekende nootachtige karamelpopcorn – een recept van onze mooie vriend, Lorraine van niet liever Nigella -roem.

Onze allereerste verjaardag champagne-wegwedstrijd is ten einde. We hebben een echt probleem gehad met het selecteren van een kampioen, maar we hebben deze beperkt tot deze foto die door Kimberley van @Kimbodee is geselecteerd.

Wij geloven dat deze foto echt vermeldt waar mrandmrsromance.com over gaat. evenals waar we ook over gaan. Net zoals Kimberley in haar opmerking verklaarde:
“Ik vind dit leuk, omdat het alles echt samenvat, nietwaar? Er zijn twee mensen samen ontspannen, een drankje delen en een moment voor de universele indicatie voor liefde. ”

Bedankt aan iedereen die heeft deelgenomen aan onze concurrentie. We hebben er echt blij van om te zien in welke foto’s je het meest verrukt, evenals wat je ziet als een kenmerkende foto van MR & Mrs Romance.

Veel succes met elk soort last-minute kerstkerstmis, koop je vereiste om klaar te zijn!

Vrolijk kerstfeest!

Afbeeldingen van MR en mevrouw Romance via Instagram: @mrandmrsromance, @Hairromance evenals van programma @angrybastard!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *