De open weg met een volle tank, veel snacks en dat gevoel van flexibiliteit van een roadtrip is geweldig. In sommige gevallen beginnen die lege rechte stukken echter te slepen en je eisen iets om je te entertainen. Hier zijn onze huidige top 10 podcasts ideaal voor een lange rit.

Ze stellen dat reizen vaak veel meer gaat over de reis dan de bestemming. Het is nooit veel meer waar dan wanneer u een roadtrip plant.

Van het programma helpt het als er iets opmerkelijks op je wacht terwijl je eindelijk de handrem omhoog trekt, maar een rij -vakantie gaat erom om er te komen, waar ‘er ook’ is.

Elke roadtrip heeft een paar belangrijke items nodig.

Snacks (bij voorkeur in het type vormen met vormen), drankjes en iets om naar te luisteren.

Dus toen we de Sydney -skyline in ons achterruit keken, combineerden we Christina’s telefoon aan de Bluetooth van de auto en vielen we onze grondig samengestelde podcastlijst aan met Salish aan.

10 podcasts ideaal voor een roadtrip

In geen specifieke volgorde is dit waar we naar hebben geluisterd, omdat de kilometerteller langzaam onze KS op onze legendarische rit van 2500 km met het land naar het Mornington -schiereiland heeft geklokt.

Mijn favoriete moord

Echte criminele overtreding heeft onlangs een enorme revival gehad en niemand doet het eerder naast Karen en Georgië.

Deze twee vrouwen genieten van een geweldig seriemoordenaarverhaal en trekken je in met hun oneerbiedigheid, zowel humor als verbazing. Maar zelfs veel beter dan het luisteren naar verhalen die ze zelf hebben ontdekt, is wanneer deze vrouwen e -mails uitcheckten van fans die vertelden over hun eigen nauwe telefoontjes met een felle dood.

Doe het beste

Het is een panel van Britse cabaretiers wiens morele kompassen worden geëvalueerd door Hold Danielle Ward.

De show onderzoekt altijd vreemder scenario’s om precies te zien hoe de grappigste mensen op het scherm en het podium met zichzelf zouden omgaan … als je begrijpt wat ik bedoel.

Wortel van het kwaad

Het verhaal van het Hodel -huishouden en hun connectie met de moord op Black Dahlia.

Een echt spookachtig maar verbazingwekkend verhaal over een huishouden dat wordt getroffen door de meest vreselijke drama’s. Van misbruik, incest en verlaten baby’s tot een griezelige link naar de gruwelijke moord op Elizabeth Short aka de Black Dahlia.

Nog veel aantrekkelijker dan het eigen onderwerp van de podcast is dat het wordt gehouden door de fantastische kleindochters van George Hodel – de man die misschien wel de vele beruchte onopgeloste moord in Amerika heeft gewijd.

Decoderring

Decodersgeluid biedt een interessante duik in culturele mysteries en sociale trends.

Met de assist van professionals in het veld onderzoekt Hold Willa Paskin een veelheid aan onderwerpen van de onverwachte zorgen van mensen, evenals haat tegen clowns tot de covalentie die queer icoon Judy Garland heeft met de LBTQIA+ gemeenschap.

Mijn vader componeerde een porno

Wat een schok had het moeten zijn voor Hold Jamie Morton toen hij de pogingen van zijn vader vond om een ​​erotische novelle samen te stellen.

Deze grappige podcast is Jamie’s letterlijke lezing van het gruwelijke verhaal van Belinda knipperde, evenals hij evenals zijn twee vrienden Alice Lavine en James Cooper Dissectie van elk ‘boek’. Er zijn meerdere. Trouwens, probeer dit niet lang te binden. We hebben ontdekt dat het ongunstige effecten kan hebben!

Beef en zuivelnetwerk podcast

Absoluut de raarste podcast die je zult vinden, het rundvlees en het zuivelnetwerk is een fantastische parodie op wat je zou verwachten dat een landelijke veehouderij -show zal zijn.

In werkelijkheid is het zo goed, het kan een beetje duren, terwijl je je realiseert dat het echt niet de “podcast -buddy van het rundvlees en het zuivelnetwerksite en het gedrukt tijdschrift is”. Er is geen site of tijdschrift. Nog.

Door een brede keuze van mensen uit het rundvlees en de zuivelindustrie te interviewen, werpt The Hold licht op de ongebruikelijke en willekeurige buurt “betrokken – of gewoon geïnteresseerd – in de productie van rundvleesdieren en zuivelkuddes”.

Chirurg

Dit man-en-vrouw-team (ze is de dokter), is een thermometer ‘daarboven’ en zet de wereld op en zet de wereld op een kiem-geteisterd garen, en onderzoekt historische kwalen.

Het is een fantastische mix van de paniekerige komedie van Justin, evenals Dr. Sydnee’s nuchtere no-that-niet-waaruitverklaringen die deze podcast zo aantrekkelijk, fascinerend en grappig maken.

Hardcore geschiedenis

Mijn favoriete podcast, dit is de diepste van alle diepe podcasts.

Journalist en geschiedenisfan Dan Carlin gaat in een verbazingwekkende diepte in Tales of Ancient to Recente geschiedenis die ons regaleert in zijn dwingende stem van de details van Genghis Khan, WWI, het Cubaanse raketdilemma en nog veel meer. Maak je echter voorbereid op een aantal vrij grote dingen – zijn podcasts zijn episch.

Het Horne -gedeelte

Maker van onze favoriete tv-show Taskmaster, Alex Horne heeft deze grillige maar toch goed bewogen muzikale interviewpodcast.

Chatten met nieuwe gasten – meestal van de Britten komenDY Circuit-Elke show, Alex is weggegaan door zijn extreem bekwame vijfdelige band terwijl ze zowel deuntjes als games produceren. Dit is een afzonderlijke interviewstijl of gewoon veel mannen (en meisjes) die samenkomen om muziek te spelen en te lachen. Het is hoe dan ook extreem vermakelijk.

De ontbrekende cryptokoningin

Deze BBC -onderzoeksproductie reist over de hele wereld om te proberen en ontdekt de realiteit achter een zwendel die de wereld stormenderhand veroverde.

Dr. Ruja Ignatova produceerde één munt een nieuwe cryptocurrency ingesteld op wijziging van de wereld van financiën voor altijd. De nog meer journalist en die Jamie Bartlett duikt, duikt echter, de donkere dingen worden. Webzwendel, federale arrestaties, piramide -schema’s, maffia en vermoedelijke ontvoeringen werken allemaal in dit interessante verhaal.

En mogelijk de reactie op het raadsel van wat echt opkwam in de vermiste crypto -koningin – Dr. Ruja Ignatova.

Natuurlijk komen er elke dag nieuwe ongelooflijke podcasts uit, evenals wanneer we lijsten zoals deze samenstellen, vragen we precies hoe ze er over zes maanden uitzien.

Als u op zoek bent naar een veel uitgebreidere lijst met solide podcast -aanbevelingen, moet u deze vermelding op Smaggle inspecteren. Het is extreem indrukwekkend.

En als u enige vorm van suggesties hebt voor geweldige roadtrip -podcasts, vertel ons dan in de reacties. We houden van een geweldige aanbeveling.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *