Uncategorized

De boekhandleiding voor jongens: 9 leest voor de vakantie

wanneer je je vulling hebt gegeten en gedronken, en je op zoek bent naar iets om te doen, zorg ervoor dat je een van deze geweldige lezingen in de buurt hebt. Bekijk onze vakantieboekgids voor mannen – deze reads houden je bezig en buiten de problemen het beste tijdens de vakantie!

Na de opwinding van het niet aan het werk zijn is versleten, is er niet veel beter dan het huis entertainment van een goed boek. En door ‘Good Book’ is er een hele reeks literatuur die in de buurt past.

En laten we eerlijk zijn: het hoeft geen intellectueel kunstwerk te zijn om mijn aandacht vast te houden.

Soms wil ik alleen maar naar prachtige foto’s kijken of een aantal grappige feiten lezen. In sommige gevallen wil ik in een geweldige roman zinken of een beetje geschiedenis verdiepen. Of leer zelfs veel meer over een van mijn favoriete onderwerpen: bier!

Hier zijn verschillende boeken die we onlangs hebben ontdekt die ideaal zijn voor dat beetje alleen dat je tijdens de vakantie nodig hebt.

The Book Guide for Guys: 9 Reads for the Holidays

1. Burke & Wills – Peter Fitzsimons

Burke & Wills brengt dit tragische maar inspirerende verhaal van de poging uit de jaren 1860 om het Australische continent naar het leven over te steken.

Het is het meest recente werk dat van onder de Bandana of Wallaby -legende, auteur en journo Peter Fitzsimons komt en vertelt een geschiedenis van gedurfde, verkenning, ongeluk en moed.

Synoniem met de taaiheid en avontuurlijke geest die wij moderne Australiërs omhelzen als een van onze essentiële waarden, is het noodlottige verhaal van ontdekkingsreizigers Burke, Wills en King de ideale kerstgerei voor Aussie History-fans.

Winkel het: Hardback RRP $ 49,99 – Ebook RRP $ 16,99

2. Avonturen van een jonge naturalist – David Attenborough

Een van mijn ware helden, de reizen van Sir David Attenborough over de hele wereld, inspireerde niet alleen mijn liefde voor de natuur maar ook van reizen.

Dit boek beschrijft de vroege dagen van Sir David vanaf het moment dat hij in 1954 voor het eerst werd aangenomen door de BBC. Hij begon zijn reizen over de hele wereld om zeldzame en ongrijpbare exemplaren voor London Zoo te vinden.

Geschreven met zijn handelsmerk Wit en charme -avonturen van een uw naturalist is een bestseller van Sunday Times en – zoals de Daily Express zegt: “Zijn schrijven is net zo uitstekend en net zo aangenaam als zijn tv -programma’s en er kan geen hogere lof zijn.”

Winkel het: Hardback RRP $ 39,99 – Ebook RRP $ 16,99

3. Brewdog: Craft Beer for the People – Richard Taylor

Ik heb me eerder bierboeken gegeven en meestal zijn ze een catalogus van rare, zeldzame bieren en hun brouwerijen of het is een gids voor het maken, gieten en drinken van bier.

Dit is waar het eerste boek van BrewDog zo compleet anders is. Dit is niet alleen een gids voor ambachtelijk bier en wat het allemaal betekent, het is een interactieve veldhandleiding die wordt geïmpliceerd om “bier te laten morsen op het niet verzamelen van stof”.

U vindt hier biertekokjes, thuisbrouwse technieken en bierstijlgidsen. Er is zelfs een aanpasbare biermat die je eruit kunt springen en meenemen waar je ook drinkt.

Winkel het: Hardback RRP $ 39,99

4. Sleep Beauties – Stephen King & Owen King

Gebaseerd in een alternatieve dimensie in de buurt waar vrouwen uit de wereld verdwijnen, ingekapseld door een cocon terwijl ze in slaap vallen. Mannen worden achtergelaten om over te komen in brute primitieven.

Eén vrouw, Evie, blijft echter immuun voor de slapende vloek; Maar of ze goed is of het kwaad valt nog te bezien.

Dit goed gesponnen garen door King and Child is een andere interpunctie in het Fantasy Horror Genre. En op 713 pagina’s zouden Sleeping Beauties de lezer het beste bezig moeten houden tijdens de vakantie!

Winkel het: Paperback RRP $ 32,99 – Ebook RRP $ 16,99

5. Is het scheet? – Dani Rabaiotti en Nick Caruso

Afkomstig uit een vraag die begin 2017 op Twitter werd gesteld, inspireerde de snel trending hashtag #doesitfart dit boek en de bijdragen van tientallen experts over de hele wereld.

Met veel meer dan een vleugje humor, is dit volledig geïllustreerde (TMI?) Book de leidende autoriteit op het gebied van dierenvermogen die de praktijken van 80 dieren in veel details bedekt dan je ooit wist dat je nodig had.

Is het scheet een boek waarmee je de schuld kunt verplaatsen naar allerlei onwaarschijnlijke dieren voor de komende jaren.

Winkel het: Hardback RRP $ 19,99

6. De pocket -encyclopedie van verergering – Laura Lee

In het reine komen met de dingen die ons verslechteren is het pad naar verlichting. En wetende dat er anderen zijn die net zo chagrijnig worden als jij over dezelfde dingen, voel je je een stuk beter.

Maar ontdekken dat er wat wetenschap en redenering is achter die dagelijkse ergernissen, maken ze op de een of andere manier eenvoudiger om mee te leven.

De pocket-encyclopedie van verergering kijkt naar de monteurs van allerlei irritaties: druipende kranen, plat bier, mensen die hun knokkels kraken of te dicht bij je staan, hik, snurken en niet-apologie-excuses.

Het boek is ook klein genoeg om mee te nemen, dus therapie hoeft nooit te ver weg te zijn.

Winkel het: Hardback RRP $ 16,99 – Ebook RRP $ 9,99

7. 100 vervelende vrouwen in de geschiedenis – Hannah Jewell

Buzzfeed -schrijver Hannah Jewell heeft deze grappige historische gids samengesteldE tot 100 van ‘s werelds moedigste, vele uitgesproken en krachtige vrouwen door de eeuwen heen.

Met hoofdstuktitels als ‘Women die schadelijke dingen schreven’, ‘vrouwen die wisten hoe ze een goede tijd kunnen hebben’ en ‘vrouwen die nazi’s hebben geslagen’, weet je dat je hier goed leest voor. Laat je innerlijke mannelijke-feminist naar voren komen!

De titel haalt zijn inspiratie uit Donald Trump die Hilary Clinton onderbreekt tijdens het laatste argument van de presidentsverkiezingen van 2016 met de woorden “zo’n vervelende vrouw”.

Winkel het: Paperback RRP $ 32,99 – Ebook RRP $ 16,99 – Ook beschikbaar als audioboek

8. The Barefoot Investor – Scott Pape

Ik betwijfel of de woorden ‘hij goed is met geld’ ooit op mij zijn gericht. Ik ben geen onverantwoordelijke spender, maar ik ben ook geen verantwoordelijke spaarder.

Christina en ik begonnen een tijdje geleden ons een weg te banen door dit boek en we zien al een verschil. We hebben veel meer controle over onze financiën en hebben al een beetje langlopende schulden geschrobd die over ons heen hangt.

De Barefoot Investor is een gemakkelijk te volgen gids om uw cashflow te stroomlijnen, uw regenachtige daggeld waterdicht te maken en uw investeringen te besturen. Het is een heel slim boek.

Winkel het: Paperback RRP $ 29,95 – Ebook RRP $ 19,99

9. Het beste van het beste – surfen op Australië

Ze laten het er zo gemakkelijk uitzien, nietwaar? Maar als je ooit hebt geprobeerd rechtop te staan ​​op een surfplank, weet je dat het echt niet is.

Dit Hardback -fotografieboek bevat de winnaars en finalisten van de Nikon/Surfing Australia Surf Photo of the Year Award van 2013 tot 2017 en neemt je mee op de rit van je leven met enkele van de beste hedendaagse surfers ter wereld.

Winkel het: Hardback RRP $ 39,99

Als je dit bericht leuk vond, zou je onze lijst met boeken moeten bekijken die ons inspireren om hierheen te reizen.

We houden ook van het boek van Carla Coulson over fotografie – klik hier om daar nog veel meer over te lezen.

En vergeet niet om onze volledig gratis cadeau -gids voor mannen te downloaden – hint – hier, die veel veel meer ideeën heeft voor het ideale cadeau voor hem … of de ideale hint voor jou!

We hopen dat je geniet van deze lezingen. Ze zullen je zeker door de feestdagen en daarna zien. En als je boekaanbevelingen hebt, horen we ze graag.

Vertel ons erover in de reacties hieronder!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *