Je denkt misschien dat je naar een echte Duitse stad moet reizen, of op zijn minst een “Beierse dorp” zoals Leavenworth, Washington, dat helemaal uitkomt met Kerstmis -tijd. Maar het antwoord is nee! U kunt het charmante stadje Cottage Grove, Oregon bezoeken en een soortgelijke ervaring hebben. En u kunt uw Duitse uitdrukking thuis verlaten.

Dit jaar is het zesde jaar van de Kerstmis op het Village Green -evenement, dat we vorig jaar ook bijwoonden en het fantastisch hebben gehad. Vorig jaar viel 250.000 kerstverlichting op, maar dit jaar hebben ze de game verhoogd met meer dan 500.000, waaronder verschillende nieuwe lichte ‘scènes’. Bovendien herschikten de organisatoren een van de buitenwandelingen met veel meer ruimte (en meer vuurzitjes!) En herschikt de schattige kerstmarkt.

Dit jaar loopt het evenement van 29 november tot en met 31 december, en het enige dat u hoeft te doen is opdagen en een bescheiden toegangsprijs betalen. Maar ik raad ten zeerste aan om een reservering te maken in het hotel en te genieten van een gezellige hotelkamer, heerlijk continentaal ontbijt op locatie met koekjes en jus en wafels de volgende ochtend. Breng uw huisdieren mee, zoals we deden, en geniet van een huisdiervriendelijke hotelkamer-het hotel biedt een hondendeken en voedsel- en waterkommen en traktaties.

Huisdieren zijn welkom bij de dorpsgroen en ze kunnen ook van de lichten genieten.

Het Village Green Hotel is meer dan een hotel. Het kan eigenlijk een bestemming zijn, vooral als je van overdekte bruggen houdt, omdat Cottage Grove de ‘overdekte brughoofdstad van Oregon is. Ik geniet van de charmante rustieke architectuur van de Village Green, het zwembad en het bubbelbad en een resort-achtige 14 hectare grote tuin. Als ik een camper had, zouden de aansluitingen en wasfaciliteiten het een perfect uitje maken. Het is gemakkelijk om te komen, vlak bij I-5, en terwijl je daar kunt genieten van de seizoenen in het Green Restaurant en de Fireside Lounge. Boek je dorpsgroene kerstpakket en geniet van toelating tot het kerstevenement, een drankje, schattige herdenkingsmokken in de vorm van kousen en een heerlijk ontbijt de volgende dag.

Als je je gezin naar het kerstevenement wilt brengen, krijg je veel meer dan alleen lichten. Geef jezelf minstens twee uur voor al het verkennen dat er te doen is. Het grote gebied waar de lichten zijn opgezet, heeft het gevoel van een openbaar plein, net als de beste oude stadsmarkten. Cabines zijn opgezet voor drankjes, zoals warme chocolademelk, koffie, eierpapier en warm gekruide Glühwein om je handen warm te houden.

Een van de items die beschikbaar zijn in de dorpsgroene kerstmarkt is ouderwetse wierookbranders, of “rokers” genaamd Rauchermers. Rokers eren het geschenk van wierook aan de baby Jezus en zijn een trotse Woodcraft -traditie in Duitsland.

Het is misschien koud als je door Winter Wonderland dwaalt, maar wees niet bang, want er zijn verwarmende vuurzitjes die zowat overal opzetten, dus je zult niet lang koud zijn. Zodra je dwaalt en geniet van de lichten in het hoofdgebied (vooral de coole nieuwe lichttunnel!), Ga je rond de zijkant waar de lichten doorgaan voor een bezoek met de kerstman. Livemuziek en carolers zullen elke dag gebeuren en live rendier zal op 6, 7 december en 8. Bekijk de evenementenkalender voor specifieke informatie en tijden.

Veel handgemaakte dingen zijn beschikbaar op de kerstmarkt.

Als u op zoek bent naar een uniek kerstcadeau, bekijk dan de markt. Op de dag dat we bezochten, waren er veel coole items, waaronder houten puzzels. We hebben echt genoten van onze beide bezoeken aan de Kerstmis op het Village Green -evenement, en of je nu uit de buurt van Oregon komt of een speciale roadtrip maakt om er te komen, we zijn ervan overtuigd dat je er ook van zult genieten.

Live kerstmuziek en carolers zijn slechts één ding om van te genieten tijdens het dorpsgroene kerstevenement.

Vanessa Salvia is een oude freelance schrijver en redacteur. Lees haar journalistieke werk op Vanessasalvia.com en leer meer over haar bewerkings- en contentcreatiediensten op sagemediaandmarketing.com

Verwant

Bezoek Mt. Angel, Oregonas The Crow Flies, Mt. Angel, Oregon ligt 18 mijl ten noordoosten van Salem. Een landelijke gemeenschap van ongeveer 4.000, Mt. Angel is misschien het best bekend om zijn Duitse erfgoed en katholieke invloed. Mt. Angel Abbey verscholen tussen de glooiende, vruchtbare heuvels van Marion County, Mt. Angel is een prachtige bestemming …
3 oktober 2016 in “Oregon”

Oregon: Magic and Tradition Mix met Kerstmis in het tuinevenement is moeilijk te wonen in een deel van het land waar u kunt garanderen dat er geen winterwonderland van sneeuw zal zijn. Maar bij de kerst van Oregon Garden in de tuin is het voor jou gebouwd-een pop-up ijsbaan, een traditionele Duitse kerstmarkt met 18 ambachtelijke verkopers, een …
23 november 2015 in “Oregon”

Familie -activiteiten in Sunriver en Bend, Oregonset op de oostelijke helling van de Cascade -bergketen, de hoge woestijn van Central Oregon is een plaats van rauwe, natuurlijke schoonheid, vol met dieren in het wild en overvloedige recreatie. Gescheiden door vijftien mijl, zijn de steden Sunriver en Bend het hele jaar door populaire vakantiebestemmingen voor gezinnen die de regio bezoeken. Terwijl de ULnull

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *