Iedereen heeft zijn beste invalshoek. Lake Como ziet er buitengewoon uit overal waar je staat, maar het is veel van het water. Dus is een persoonlijke boot excursie op het Como Lake de moeite waard en wat zie je?

Lake Como is synoniem met de romantiek en de aantrekkingskracht van Noord -Italië. De kusten zijn verspreid met hartelijke maar glamoureuze steden en de wateren die het hartverscheurende landschap weerspiegelen.

Vanaf het uiterste eerste keer, zowel Christina als ik, betrof ik Lake Como – een charmante reis van Milaan naar Varenna met de trein – vielen we in zoals bij de plaats.

We waren er alleen voor een DayTrip dat allereerste bezoek, maar gezien het feit dat dat dan veel meer tijd heeft doorgebracht in Lake Como. Als het mogelijk is, zijn we zelfs veel meer in de locatie dan voorheen.

Is een persoonlijke boot excursie op het Como Lake echt de moeite waard?

Als u echt de allerbeste delen van het Como van Lake wilt zien, is een persoonlijke bootxcursie de methode om dit te doen.

Maar laten we eerst snel naar de andere keuzes kijken:

Wat is de allerbeste methode om Lake Como te zien?

Aangekomen per trein naar Varenna is eenvoudig en kosten effectief. Je bent echter beperkt door precies hoe ver je kunt lopen naar wat je kunt zien. Varenna is een mooie stad, maar er is veel meer aan het como van Lake dan dat.

Rijden rond Lake Como is geweldig, maar de wegen kunnen soms extreem hectisch en smal zijn. Je ziet er ook hectisch uit waar je naartoe gaat (hopelijk) om echt het mooie uitzicht te nemen.

Bovendien zul je geen van de allerbeste delen van het meer van de kust zien.

Voor een voorproefje van hoe Lake Como uit het water verschijnt, bieden de openbare veerboten die het meer doorkruisen. Evenals het is een uitstekende service als je veel meer steden rond het meer wilt zien.

Private Boat Trips on Lake Como

We hebben op een persoonlijke boot excursie op het Como van het meer gewenst, gezien het feit dat ons allereerste bezoek is. Tijdens ons verblijf in het Grand Hotel Tremezzo, die reisdroom betrof het leven.

De Tremezzo heeft twee mooie boten – beide periode Venetiaanse motorlanceringen: Ruy, gebouwd in 1961, evenals Batt. Deze geavanceerde speedboten van houten Riva -stijl worden uitsluitend aangeboden aan gasten van het Grand Hotel Tremezzo.

Langen in het comfort van Ruy’s zachte witte lederen stoelen met een glas kille prosecco, genoten we van de mooie trucs van Lake Como.

Klik hier om beelden van onze persoonlijke boot excursie van Lake Como te zien.

Ik geloof niet dat ik Christina ooit zo gelukkig heb gezien!

Vanuit het water zie je de buitengewone kustlijn van Lake Como, de steden glinsteren in de zon, evenals de opmerkelijke bergen van de Italiaanse Alpen die op de achtergrond opdrijven.

Het meest beroemd zijn echter de veel villa’s aan de lijn van het waterkant van het meer. Deze grote oude paleizen, vakantiehuizen naar de adel van Italië, zijn iconen van het meer.

Je moet onze video inspecteren van ons verblijf in het Grand Hotel Tremezzo, dat onze beelden van onze tijd aan boord Ruy omvat.

Dit is waar de persoonlijke bootexcursie tot zijn recht komt. De automobilist kan extreem dicht bij de villa’s komen en je hun interessante glamoureuze geschiedenis vertellen.

Als u niet in het Grand Hotel Tremezzo verblijft, zijn er enkele andere persoonlijke bootxcursiebedrijven op Lake Como:

Il Medeghino Lake Como Boat Tours
Taxiboten barindelli
Taxiboot Varenna
Tasell
En deze site toont u ook enkele kostenuitsplitsingen.

Onze persoonlijke boot excursie op het Como Lake

We hadden een 1-uur durende persoonlijke boot excursie in de sublieme Ruy. We gingen zo ver naar het zuiden als ISOLA Comancina en vervolgens terug langs de westelijke uitloper van het meer naar Bellagio. Vanaf dit punt kun je zowel zuidelijke sporen van Lake Como als ideaal zien als het noordelijke uiteinde.

Het uitzicht is adembenemend.

Van daaruit hebben we naar de oostelijke oever gereden om de pittoreske stad Varenna van dichtbij te zien, en toen was het de hele methode op volle snelheid terug naar het westen, voorbij vakantiehuis Carlotta naar de Tremezzo.

Het is buitengewoon speciaal om het Como van Lake Como te bekijken. Van de sensationele villa’s en hun uitgestrekte tuinen tot andere cruciale bezienswaardigheden zoals het verlaten Faustino-klooster en de verre Zwitserse grens en de prachtige alpiene skyline.

Het is nogal veel om in een uur te passen – 2 uur zou veel beter zijn geweest – maar het is iets dat iedereen moet doen. Het is gewoon prachtig en is snel een van onze uitstekende hoogtepunten aller tijden.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *