Uncategorized

Een rit om voor te sterven: Highway 89a Sedona naar Flagstaff

om de warmte van de zomersprong te verslaan in je beste reis en ga naar het noorden naar een achtbaantrip vol met adembenemende rotsformaties en een caleidoscoop van dieren in het wild en gebladerte langs Highway 89a van Sedona tot Flagstaff.

Slide Rock Specificeer Park

Rand-mcnally noemde het panoramische pad van Highway 89 met Oak Creek Canyon een van de mooiste ritten in Amerika, waarbij het de allereerste pittoreske route van Arizona aangeeft. Torenhoge bomen langs de bedden van Oak Creek, wiens natuurlijke bronnen genezende krachten hebben. De waterwind met canyons omlijst door de beroemde Red Rock Vistas van Sedona. Attracties omvatten wandelen, fietsen en forelvissen. Zorg ervoor dat je stopt bij de Slide Rock Specificeer Park, waar zwemmers plezier hebben in de 30-voet lange natuurlijke waterdia.

Route 89A wikkelt zijn methode met 23 mijl spectaculair landschap dat niet vaak verbonden is met het normale beeld van Arizona, waar willen dat bossen veel overvloediger zijn dan woestijncacti. Oak Creek Canyon, gedacht aan het natuurlijke middelpunt van het gebied, staat bekend om zijn smalle muren, opmerkelijke rotsformaties, evenals de veranderende kleuren van zijn kliffen. Het gebied gebruikt een overvloed aan wandelkeuzes voor alle niveaus van wandelaars.

Ik heb dit pad in de winter gereden toen mijn mama en ik Kerstmis doorbracht in Flagstaff en de Grand Canyon Railway naar de Grand Canyon bracht (TIP: heb dit verhaal bekeken voor ons Grand Canyon National Park -reisschema). De uitstapje nam ons mee langs een reeks terugslag en haarspeldwendingen die begint op een hoogte van 4.500 voet in Sedona en klimt naar 6.900 voet tegen de tijd dat je Flagstaff bereikt. Met de winterweerconditie onvoorspelbaar en in sommige gebieden die ijs op de weg produceerden, was de rit een beetje moeilijk, maar niet minder opwindend. Voor het allereerste keer raad ik aan deze uitstekende drive in warmer weer te nemen, zodat je een veel meer geschopt ervaring kunt hebben.

Oak Creek Canyon

Terwijl je begint op 89A die het centrum van Sedona vertrekt, begin je met de progressieve afdaling naar Oak Creek Canyon. Echt prachtig, je kunt je nek inspannen en proberen alle bezienswaardigheden in te nemen. Er zijn momenten als je rijden waarvan je gelooft . Ik geloof niet dat ik het recht kan doen met deze basisbeschrijving.

Midgley -brug

Op je rit zijn er veel uitzicht, picknickplaatsen en wandelpaden, waardoor het een uitstekende dagtocht is. Maak een pitstop bij Midgely Bridge, een stalen brug die gracieus over de kloof buigt. Voertuigen pakken de vuile deal in de noordkant van de brug. Veel menigte langs het hek dat de grote deal scheidt van de kloof hieronder, een paar schoten maken voordat ze op weg zijn. Anderen lopen naar het voorgebergte onder de brug voor een veel beter uitzicht.

Voel je je avontuurlijk? Behandel met de Huckaby Trail, een pad van 2,6 mijl dat afdaalt in de kloof en voldoet aan Oak Creek.

Wandel de tracks op West Fork

Een van de meest prominente wandelsporen is die van West Fork, een 3-mijl lange staart die begint in een weide en voldoet aan de West Fork met rotsformaties en schaduwrijke bosjes. Er is een parkeerkosten in West Fork (momenteel $ 8); West Fork is zeer prominent tijdens de zomerse maanden. West Fork is ook prominent aanwezig met filmbezoekers; Het was de instelling van de film van 1923, het telefoontje van de Canyon, die werd aangepast uit het boek van Zane Gray met exact dezelfde naam.

De rit zelf is op een verharde weg die geschikt is voor allerlei voertuigen, hoewel campers het moeilijke zullen ontdekken met de schakels terwijl de weg uit de kloof oprijst naar het noorden naar Flagstaff. Je kunt de 23 mijl in ongeveer 45 minuten bedekken in een ontspannen non-stop drive, maar het kan een halve dag of langer duren als je stopt om plezier te hebben in de veel bezienswaardigheden onderweg.

Oak Creek Canyon Vista

Als je voldoende geluk hebt om de rit te maken na een regen, moet je op zoek zijn naar het uiterlijk van azuurblauwe cascades over de klif torens erboven. Er zijn ook verschillende Indiaanse leveranciers in de buurt van Oak Creek Canyon Vista bij de Canyon Top die verschillende Indiase ambachten aanbieden, evenals ambachtelijke gecreƫerde sieraden. Dit sensationele gebied is eveneens huis voor veel rustieke hutten, huisjes en bed en bedden in de ontbijtherbergen die aanzienlijk bijdragen aan de aantrekkingskracht van de kreek. In alle mooie pittoreske schijven van Arizona is dit degene die niemand moet missen!

Gastpost: gebeten door de reisbug op jonge leeftijd, Heather Schlichting houdt ervan om speciale locaties te bekijken en nieuwe avonturen te ervaren. Of het nu gaat om het inspecteren van een nieuw restaurant, het maken van een dagtocht of het plannen van de vakantie van je leven, we vereisen allemaal weg om weg te komen. Volg haar Bnull

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *