Toen ik bijna 15 jaar geleden voor het eerst Brisbane bezocht, waren er niet echt goede plekken om te gaan drinken. Maar nu, met de kleine barcultuur die zijn klauwen in de flanken van de gastvrijheidsindustrie van Brissie zinkt, zijn de dingen veranderend.

Een paar weken geleden gingen mevrouw Romance en ik de bruisende geweldige Nikki bezoeken door je te stylen, en we mochten samen rondhangen op een paar van Brissie’s topplekken.

Fortitude Valley is de meest opwindende buitenwijk van Brisbane voor entertainment en feesten. En het lijkt allemaal te culmineren op de hoek van twee straten in het hart van de buitenwijk: in de straten Alfred en Constance.

Alfred & Constance

Dit is een enorme locatie die eigenaar Damien Griffiths slim is gescheiden in zeer verschillende ervaringen. Het heeft drie of vier zeer onderscheidende gebieden gecreëerd voor mensen om te eten, te drinken en te maken wat ze willen van hun nacht zonder het pand te verlaten … wat een zeer handige truc is, nietwaar?

Oorspronkelijk twee grote grote Queenslander -huizen, heeft Griffiths ze samengevoegd tot één groot huisfeest.

De Vanguard Beer Garden Bar

Dit is de steunpilaar van A&C die de hele begane grond in beslag neemt, hier gebeurt het eten. Oh, het eten! Ongelooflijk. We stopten allemaal in enkele van de snacks in tapas -stijl, zoals soft shell krabbroodjes, lamribben en langzame gebraden varkensbuik.

Toen werd shit echt toen Mr. Styling You en ik in onze respectieve hamburgers dook. De kipschnitzelburger was goed, maar de A&C Burger was extreem. Het beste op het menu – maar ga met een lege maag.

De desserts zijn ook intens!

Open: lunch en diner 12.00 uur tot laat in de zon (keuken open tot close)

Witte bliksem tiki bar

Boven naar de Vanguard de funky rietje tiki-bar en tropo-Loco cocktailmenu van witte bliksem wenkt je als een Hawaiiaanse prinses. De Loungy Rooftop Garden en Kitsch Décor zijn ingesteld om alle beloften van een geweldig avondje uit met vrienden in te stellen.

Open: wo & donderdag 17.00 – 12.00 uur, vr en za 17.00 – 03.00 uur en zon 14.00 uur tot laat

Ik moet ook vermelden dat er nog een paar mini-veleen zijn bij A&C:

-Alfred’s Café, Serving Café-type dingen, open mon voor vrijdag-15.00 uur, Sat & Sun Brunch & Coffee vanaf 8 uur.
– Tunes Bar, het aanbieden van DJ’d Music and Drinks: Open wo & donderdag 17.00 – 12.00 uur en op vrij, zaterdag en zon 17.00 – 01.00 uur.
– Late Night Dessert Cafe & Alcoholic Juice Bar, waarvan ik denk dat het voor zichzelf spreekt! Open wo-SUN 11.00-12.00 uur.

Kwan broers

(Helaas niet meer open)

Dit is een beetje een verrassende kleine plek. “Geïnspireerd door de Hawker -markten van Singapore, de nachtmarkten van Hong Kong, de Izakayas van Tokyo en de straatkarren van Bangkok,” is Kwan Bros als een vreemde, donkere kleine bar in een Aziatische stadsbackstreet.

De menu’s – zowel eten als drinken – zijn net zo leuk, funky en f … verknald als de plek zelf. De cocktails zien er geweldig uit en ik wil echt mijn tanden in de bao zinken die ze hier doen.

Kwan Brothers is gruizig, woonde in en heeft een groot gevoel voor humor.

Open: Keuken: Ma-Doers 12.00-15.00 uur, en vervolgens 17.00-23.00 uur, vrbeen 12 pm-11pm. Bar: 12.00 uur tot laat 7 dagen per week.

Alfredo’s pizzeria

(Helaas niet meer open)

Gemaakt als het type kleine Italiaanse pizza -hut dat je een Brooklyn Alley zou vinden, aanbiedingen van Alfredo – anders dan een moordenaar pizza -menu natuurlijk – een mooie selectie snacks en een behoorlijk goed barmenu. Het beste van alles, ze leveren. Drankjes en eten! Genie.

Open: zon-do van 12.00-1.00 uur, vrijdag 12.00-3 uur

Limes Hotel Rooftop Bar and Cinema

Een kleine weg door de Constance Street is een andere meesterwerken van Damien Griffiths. Bovenop het Limes -hotel staat een bar met een geweldig uitzicht over de stad. De bar is niet slecht gevuld, hoewel ik graag nog een paar ambachtelijke bieren van de tap zou zien, en het gevoel van de plaats is passend glad.

Ongelooflijk, Out the Back is een buitenbioscoop waar ze films screenen op woensdag en donderdag, en – als je je een dip voelt – een paar bubbelbaden!

Open: woensdag 17.00-12.00 uur, vrijdag 15.00-3 uur, zon 15.00-12.00 uur.

Nederlandse moed, de rotzooi van de officieren

Ontworpen om eruit te zien als een speak-asy maar met een beetje meer glamour, is de Nederlandse moed om gespecialiseerd in geesten. Het heeft een goede selectie van bier en wijn, maar het is gin waar deze plek om bekend staat. Met meer dan 150 verschillende soorten op de plank, zul je hier iets voor je vinden – zelfs als je niet echt van gin houdt!

Eten hier is uitstekend. De kip -spiesjes, de kaasschotel en de kaas en saffraan Arancini -ballen trokken zeker mijn aandacht!

Dit zou een geweldige date-nachtlocatie zijn of een drankje voor het eten.

Open: dins-do van 16.00 uur tot laat, vrijdag 16.00-3 uur, zon 16.00 uur tot laat.

De nachtscene van Brisbane is zeker ten goede veranderd – het aanbieden van zoveel gokkers voor een goede nacht. Deze plek is het beste antwoord op de moeilijke vraag: “Waar gaan we heen?”

Ik ben zo vaak in de situatie geweest waar mijn vrienden allemaal op het hek hebben gezeten over waar ze heen moeten. Drijft me gek. Maar dit kleine gebied van de vallei beantwoordt alle vragen. Het is de perfecte remedie-alles voor een apathetic groep of de gemakkelijk afgeleid!

Wat is je favoriete bar in Brisbane?

Afbeeldingen van mevrouw Romance en hoffelijkheid van de Facebook -galerijen van respectieve locaties.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *