Uncategorized

28 dingen die ik heb geleerd over het leven, liefde, evenals geluk

avontuurlijke Kate bestaat uit gelieerde links. Als u met deze links een aankoop doet, zal ik een compensatie maken zonder extra kosten voor u. Bedankt!

Delen op Twitter
Delen op Facebook
Deel op Pinterest
Deel op e -mail

“Wat is het geheim, Max? Je lijkt het te hebben ontdekt. ​​’

“Ik veronderstel dat je gewoon iets moet ontdekken dat je graag doet, en doe het dan de rest van je leven. Voor mij gaat het naar Rushmore. ”

–Rushmore

Ik word vaak gevraagd wat de truc is. Dus vandaag, op mijn 28e verjaardag (de meest sexy verjaardag!), Wil ik graag 28 eigen geheimen delen: dingen die ik heb geleerd over het leven, liefde en geluk.

Daar gaan we:

1) Politiek is een uitzonderlijk ongunstige zuigen van je energie. Begrijp me niet verkeerd – de politiek kan zowel levendig als opwindend zijn, vooral als het goed gaat met je gekozen kandidaat.

Maar jezelf onderdompelen in de politiek duidt op jezelf onderdompelen in constante spanning en negativiteit. Ik gebruikte om elk hapje nieuws bij elke grote verkiezing te verslinden – elke redactionele, elke analyse van elke microgaffe.

Vandaag heb ik voldoende uitgecheckt om op de hoogte te blijven en dat te laten. Ik ben niet langer verstrikt in de modder, evenals mijn spanningsniveau is aanzienlijk naar beneden gegaan.

2) perfectie bestaat niet. Stop met proberen het te vinden. Of het nu gaat om een ​​baan, een locatie om te wonen, een charmante partner of iets anders, er zijn altijd afwegingen. Geen schattige kleine afwegingen. Aanzienlijke afwegingen waar u om geeft.

Zelfs de chiang Mai -cheerleaders weten dat ze, net zo veel als ze hun stad aanbidden, ze elke winter met ongezonde smog, rook en stof moeten aanbieden.

Het leven is een lange daad van compromis, evenals wanneer je blijft proberen perfectie te vinden, je zult je nooit kunnen vestigen.

3) Het is niet jouw taak om iedereen gelukkig te maken. Er zijn veel mensen die er echt van genieten ellendig te zijn, hoewel ze dat nooit zelf zouden zeggen. Niets dat u vermeldt of doet, kan hen anders overtuigen. Knip uw verliezen en gaan ook.

4) Selecteer om uw tijd door te brengen met mensen die u opheffen. Deze lijkt misschien een no-brainer, maar we hebben niet allemaal vrienden die ons op talloze manieren gek maken? Het lijkt misschien veel gemakkelijker om sterkere relaties vast te houden met degenen met wie je een geschiedenis deelt, of die langer deel uitmaken van je groep, maar veel van deze relaties kunnen emotioneel aftappen.

Ik zeg niet dat ze ze volledig afsnijden – zorg ervoor dat je het grootste deel van je tijd kost met mensen die je laten glimlachen, lachen en je geweldig voelen over jezelf.

5) Het behalen van een universitair diploma betekent niet dat u moet werken in een taak die een universitair diploma vereist. Opgroeien in een stad waar universiteitscareer-succesvolle! wordt vanaf jonge leeftijd in je hoofd gehamerd, ik gebruikte het gevoel dat het opgeven van een beroep voor een taak “iedereen zou kunnen doen” een kolossale fout zou zijn, naast een schaamte.

Niet meer. Ik heb vrienden die de zakenwereld hebben verlaten om uiteindelijk yoga -instructeurs, personal trainers, duikinstructeurs, fotografen te worden. Ze houden van hun banen, ze verdienen veel geld, evenals ze hebben tot slot werk ontdekt dat hen vervult.

6) Een geweldige luisteraar zijn is iets dat zowel tijd als moeite kost. Dit is een hoge kwaliteit die u de tijd moet nemen om aan te scherpen. Concentreer u op het luisteren naar wat iemand te zeggen heeft. Weersta de wens om vroeg in te springen en te onderbreken, of lege bevestiging toe te voegen, of één-up met iets dat je is overkomen. Luister, denk, reageer.

7) Wees vriendelijk – altijd. Als je uitgeput bent en gestrest bent en gewoon probeert te krijgen met het doen van je boodschappen wanneer iemand je technieken die je iets doet dat je niet irriteert om geen einde te maken – vecht het verlangen om onbeleefd te zijn, om een ​​sarcastische opmerking te maken, om iets te doen dat iets doet bewijst in je eigen kleine geest dat je op de een of andere manier opmerkelijk bent voor iedereen om je heen.

Dat is een sterk verlangen om te vechten, zoals je moet. Vriendelijkheid verwekt vriendelijkheid. Vriendelijkheid opent deuren. Vriendelijkheid maakt je een veel beter persoon.

8) De gemakkelijkste methode om fascinerend te zijn, is om hedendaagse non -fictie te controleren. Er zijn fascinerende boeken over eten, over religie, over goedkope mode, zelfs over gekke onderwerpen zoals kadavers. Je zult altijd iets fascinerends hebben om over te praten – veel meer dan wat je op tv kunt krijgen.

9) Zet ​​zowel vroeg als vaak vrede. Het leven is niet eerlijk. Je gaat geen fractie doen van de dingen die je wilt bereiken. Niet verdienende mensen zullen astronomisch succes bereiken; Hun meer verdienende tegenhangers zullen zwoegen. Evenals in veel gevallen is er niets dat je eraan kunt doen.

Maak vrede met deze feiten, en herinner jezelf er ook vaak aan. Je bespaart jezelf veel mentale angst.

10) Ondernemerschap is vandaag veel eenvoudiger dan ooit tevoren. Of je nu een crafter, een schrijver, een wederverkoper van items of een spel bentnullnull

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *