Uncategorized

Californië: 5 manieren om uw reis veel specialer te maken

Het is zelden dat we bestemmingen vinden met woestijnlanden, met sneeuw bedekte bergen, prachtige kusten en bruisende metropolen allemaal binnen hun grenzen. Daarom is Californië zo’n schat. Cliche zoals het klinkt, maar Amerika’s Golden State heeft voor elk wat wils: Miles of Coastline voor de Beach Bum, Redwood Bossen voor de natuurliefhebber, skigebied voor de sneeuwrijder, Michelin-Star-restaurants en rode wijnstaten voor de foodie, en talloze anderen.

Voor velen is Californië synoniem met Hollywood, zozeer zelfs dat wanneer ze eindelijk op bezoek komen, ze binnen de comfortabele grenzen van Los Angeles blijven, een selfie nemen met het Hollywood -bord op de achtergrond en het een reis noemen. Er is niets mis mee. Maar gezien hoe wijd diverse landschappen van Californië zijn en hoeveel het te bieden heeft, is er veel verspicelde kans als je het op die manier doet.

Als u uw droom in Californië snel laat plaatsvinden, wilt u misschien verder gaan dan de typische paden en van uw typische reisroutine afkomen en deze reis zo goud maken als de bestemming. Hier zijn vijf manieren om dat te doen.

1. Ga op een roadtrip.

In plaats van in slechts één gebied te blijven, kunt u uw reisspel niet hoger zetten als u de tijd hebt? Een begeleide reis van de stad en een bezoek aan themaparken zou geweldig zijn, maar je kunt je reis veel meer memorabel maken als je van de ene stad naar de andere springt en onderweg op sommige fantastische sites stopt. Er zijn talloze routes die u kunt volgen, van de wegen die minder worden afgelegd naar goed getroffen.

Je kunt naar het noorden rijden van San Francisco naar Crescent City en tussen tussen de strandsteden tussendoor. Of verken verschillende themaparken en nationale parken tijdens het verplaatsen van Los Angeles naar Kings Canyon. Je kunt ook koesteren in de onbeperkte zonneschijn van Zuid -Californië terwijl je langs de prachtige weg van Santa Barbara naar San Diego rijdt.

Door een roadtrip te gaan opent jezelf voor veel meer opwindende ervaringen terwijl je de volledige controle over je tijd hebt.

Cipressenboomtunnel
2. Zoek de vele spectaculaire bestemmingen van de staat.

En Californië heeft veel van deze stunden, van het raar onderscheiden tot de absoluut prachtige.

Een voorbeeld is het punt Reyes National Seashore, een essentieel natuurreservaat in Marin County. Hier vindt u de cipres “boomtunnel”, een smalle weg geflankeerd met cipressenbomen waarvan de takken zijn gegroeid en een uitgebreid natuurlijk plafond hebben gevormd. Voeg gewoon de vroege ochtendmist toe en je denkt dat je in een historische film zit. Ook in Point is Reyes Alamere Falls, die rechtstreeks in de zee stroomt.

Eén strand in Point Arena is bedekt met enorme bolvormige zandstenen keien die eruit zien als bowlingballen, dus de naam Bowling Balls Beach. Deze netjes gepolijste rotsen kunnen het beste bij eb te zien, dus plan je reis goed.

Voor de veel meer avontuurlijke, er zijn de zogenaamde geschilderde canyons in Mekka, een uur ten zuiden van Palm Springs. Deze ladderwandeling neemt je de rode, roze en bruine muren van de kloof op. Je kunt ook naar Johnsondale reizen, diep in het hart van Cali, waar je kunt gaan over de zeven theekopjes uit de wereld van deze wereld.

Een uitzicht vanuit een villa in Californië. Foto met dank aan luxe retraites
3. Blijf in een luxe villa.

Californië is een ideale bestemming voor degenen die een essentiële gelegenheid vieren: een huwelijksreis, verjaardag, reünie of gewoon een goede oude familie-bijeenkomst. Je kunt je viering een miljoen keer veel meer memorabeler maken als je, in plaats van het typische saaie hotel, in een luxe villa verblijft. En Californië heeft er veel verspreid over de hele staat. California Getaway Rentals zijn zo populair geworden dat ze in alle vormen en maten komen. Of u nu op zoek bent naar een gezellig, modernistisch vakantiehuis met 2 slaapkamers in Palm Springs of een ruim privé-landgoed met 9 slaapkamers in Malibu, u zult er een die aan uw behoeften voldoet. Luxe Retreats is een goede plek om te beginnen.

Verblijven op vakantiehuis garandeert totale privacy en een comfortabele, luxe vakantie om speciale momenten nog veel meer geweldig te maken.

4. Word lid van een Californische beurs of festival.

Als uw timing goed is, kunt u een van de vele provinciale beurzen van Californië bekijken, waarvan er veel gebeuren tussen mei en oktober. Elke provincie heeft er een, sommige met veel meer beurzen dan andere, en sommige beurzen veel dynamischer dan andere. talrijk van hen behouden de lokale smaak en een gevoel van gemeenschap. De LA County Fair gebeurt in september, Sacramento in mei, San Diego in juni, Orange County in juli en San Francisco in oktober.

5. Dineer in een restaurant Michelin-Star.

Er zijn veel uitzonderlijke gastronomische vondsten in Californië, talrijk van hen beschikbaar en tegen gematigde prijzen. Maar als je wordt geïdentificeerd om een ​​maaltijd te onthouden, kun je niet fout gaan met een van San Francisco’s beste. Sanfo en de Bay Area hebben tientallen restaurants in Michelin met hun kaarten. Koken en het beste van allemaal, met drie sterren, zijn de Aziatisch geïnspireerde Benu in Soma, de nieuwe AmerikaanSaison ook in Soma, de hedendaagse Amerikaanse Manresa in Los Gatos, de Californisch-Italiaanse kweepeer in Jackson Square, en de Franse wasruimte en het restaurant in Meadowood in Napa Valley.

Meer suggesties op YouTube ⬇️⬇️⬇️

Gerelateerde berichten:

5 Totaal gratis en leuke dingen om te doen in San Francisco, Californië

JustFly Reviews: 5 weinig bekende feiten over Silicon Valley

9 Totaal gratis dingen om te doen in Los Angeles

Word geïnspireerd: 6 spectaculaire bestemmingen in de buurt van Washington, DC (video)

6 geweldige stranden over de hele wereld

8 verschillende hotelervaringen van over de hele wereld

5 redenen waarom we heel blij zijn met de nieuwe Tokyo Haneda-New York/Chicago-vluchten van Ana

JustFly Reviews: Top 10 beste restaurants in New York City

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *