Het is 3 maanden geleden dat we de warmte van Barbados verlieten, evenals de twee schattige honden die we aan het huisje waren. In de afgelopen 3 maanden hebben we ongelooflijke ervaringen gehad en hebben we een aantal extreem interessante landen bezocht – Turkije, Bulgarije, Macedonië, Albanië, Bosnië en Herzegovina, Kroatië, Montenegro en Italië.

En als je aan onze reis hebt voldaan, omdat we onze reisplannen hebben onthuld, vraag je je waarschijnlijk af waarom we in plotseling in Malta zijn, een land dat nooit op de kaarten stond! Ik zal wat verder uitleggen …

De Balkan, evenals Italië, zijn geweldig. Serieus, een van onze favoriete delen van de wereld! We navigeerden onze methode met het land Albanië zelf, een van de meest wilde landen waar we zijn geweest. We hebben ons allereerste gesprek gegeven op het World Tourism Forum in Istanbul, evenals een aantal ongelooflijke bloggers.

We huurden een auto’s en vrachtwagen en maakten onze methode met het land Macedonië en gingen zelfs skiën in een nationaal park. We vielen in zoals bij de stad Plovdiv in Bulgarije, evenals op de weg gestript met Montenegro en Kroatië, terwijl we genieten van de prachtige Middellandse Zee.

Italië was een eigen wereld, met de meest ongelooflijke keuken, prachtige ruïnes en geschiedenis, evenals een algemene sfeer die zowel bedwelmend was als moeilijk uit te leggen. We zullen terugkeren naar Italië, dat wil zeggen zeker.

Deze reizen waren zowel interessant als avontuurlijk. Het was precies wat we wensten, net zo nodig als nodig nadat we in Grenada en Barbados gedurende 6 maanden waren geplaatst. We jeukten om te reizen, van locatie naar plaats te gaan, en om in steden te zijn in plaats van strandsteden.

Europa belde, evenals we antwoordden.

We hebben de afgelopen 3 maanden alles verstrekt. We waren volledig toegewijd aan de backpack -ervaring. Elke dag verkenden we een nieuwe straat, een buurt of een nieuwe stad. We proefden nieuwe voedingsmiddelen, tevreden vriendelijke mensen en ervaren festivals. We ontdekten over de geschiedenis van de regio, zijn meer dan eens verloren gegaan en dronken regionale wijnen.

Voor ons is dit waar reizen om draait.

Onze reis was perfect, behalve één ding. Het was ook moeilijk om op de hoogte te blijven van onze website, evenals alles wat het omvat. In plaats van op onze computers te willen zijn om artikelen op te stellen, e -mails te beantwoorden of sociale netwerkaccounts te beheren, wilden we de bestemmingen ervaren waarin we waren.

Dit is niet om te stellen dat het runnen van een reisblog ook veel werk is. We werken nog steeds slechts 3 uur / dag op de blog, maar de afgelopen drie maanden hadden we het geluk om binnen 3 uur / week te komen. Reizen is net zo goed leuk!

Wie wil er in hun hostelkamer op hun computer zijn, terwijl ze in Rome zijn?!

We hebben dit eerder gezegd, en we zullen het opnieuw vermelden: het ontdekken van de balans tussen een reisblogschrijver zijn en een reiziger kunnen een moeilijke taak zijn.

Lees meer: ​​Digitale nomaden en reizigers – het ontdekken van de perfecte balans

De reden dat we de afgelopen jaren traag zijn gereis We hebben voldoende tijd voor het ervaren van de bestemmingen die we bezoeken, als werken aan onze internetbranche (wat is wat deze reizen betaalt).

Deze reis in het verleden naar de Balkan, zowel Italië als Turkije was niet onze gebruikelijke stijl. We zijn na slechts 5 nachten van locatie naar locatie verhuisd. We waren zo opgewonden om alle verschillende bezienswaardigheden en steden te zien, dat we vrijwel elke dag op volle snelheid gingen.

De waarheid van onze reizen die zich afspeelden: we bewogen zo snel, en dit was geen duurzame situatie.

Bij het plannen van dit Europese avontuur hadden we ook Slovenië, Tsjechië, Polen, Hongarije, Slowakije, Roemenië, Servië en Oekraïne op de agenda.

Met nog iets meer dan 2 maanden over voordat onze thuisverplichting in het Caribisch gebied is, is het gewoon niet haalbaar om al deze landen te zien en hen de tijd te bieden die ze verdienen.

Als je erover gelooft, gaan de meeste mensen die op reis zijn op reis – of het nu 1 week, 1 maand of 1 jaar is – voordat je terugkeert naar hun huis, totaal met een comfortabel bed, een bank met een enorm scherm -tv om films te kijken Op, een wasmachine, een keuken met eetruimte en tafel, evenals een supermarkt vol bekende gerechten.

Omdat we zowel fulltime reizigers zijn en plaats onafhankelijk zijn, hebben we geen thuis om naar terug te keren. In plaats van terug te gaan naar onze vorige taken in ons huisland, kunnen we Arou werkenDe wereld vanaf onze laptop, terwijl hij onderweg tijdelijke huizen produceert.

We doen dit door te bloggen. meer uitgecheckt: precies hoe je een reisblog kunt beginnen

In die momenten waarop we bij een van onze ‘huizen’ zijn, willen wij (net als iedereen) comfortabel zijn.

Dit is onze downtime. Onze tijd om te laten zien op de reizen die we net zijn begonnen. Onze tijd om productief te zijn op onze website. Onze tijd om te ontspannen als we er zin in hebben. Het is ook de tijd dat we een beetje “nestelen”.

We pakken onze rugzakken uit en hangen onze kleding op. We kunnen de was doen in een machine in plaats van met de hand (ja!). We maken van het huis een huis met planten, potige kruiden en bloemen. We ontdekken zowel een fruit als een groenteverkoper die we vaak zien. We ontdekken onze favoriete coffeeshop, afgelegen stranden, evenals favoriete zonsondergangspots.

We vereisen deze keer. Ik geloof dat iedereen dat doet.

Terwijl we in Venetië, Italië, slechts 2 weken geleden waren, hebben we een (broodnodige) beslissing genomen:

We zouden naar Malta reizen en een paar maanden een appartement krijgen.

Ze geloofden van dit echt opgewonden ons!

Waarom Malta? Welnu, het is een land waarvan ik geloof dat niet veel mensen veel begrijpen (inclusief onszelf), wat betekent dat we nog steeds ergens redelijk off -track kunnen zijn – wat absoluut onze stijl is?

We hebben de afgelopen jaren met de snelheid van een slakken gereisd, maar om welke reden dan ook geloofden we dat we op volle snelheid met Europa zouden kunnen reizen. Misschien wilden we onszelf bewijzen dat we nog steeds ‘echte’ reizigers zijn? Misschien waren we gewoon overdreven opgewonden om een ​​nieuw deel van de kaart te verkennen?

Wie weet, wat het belangrijkste is, is dat we onze reisstijl hebben geaccepteerd, die zowel traag en stabiel is.

We zijn nog steeds van plan om hier net zo goed op avontuurlijke reizen op te gaan, of een maand achter elkaar te bakken, maar we begrijpen nu nu dat we absoluut verplicht zijn om appartementen tussen die reizen te krijgen, evenals vereiste dat down time in om ons bedrijf te behouden, evenals ons leven van eeuwige reizen overeind.

Denken we nog steeds aan onszelf reizigers? 100%, ja! We zijn zelfs van mening dat door langer dan 3 – 5 nachten te blijven, ons in staat stelt om echt onder de huid van bestemmingen te komen en een passend gevoel voor hen te krijgen. Dit is de allerbeste methode om de off-the-beaten-pathspots te ontdekken, en om echte vriendschappen te creëren met de regionale mensen … Nogmaals, dit is waar reizen om draait!

Dingen zijn misschien niet exact hetzelfde als in 2008 toen we begonnen aan onze jaarlange backpacktocht met SE Azië en het subcontinent, en we wachten misschien niet op bussen om 4:00 uur in Afrika, of slapen in yurts in Kirgizië (voorlopig!).

Maar je begrijpt wat? We zijn oké om dat besef te behouden. Die reizen hadden potentiële einddatums, terwijl de eeuwige die we momenteel hebben, niet … en voor ons is dat een vrij eenvoudige in gevaar te brengen?

Dus hier zijn we. genieten van een comfortabel appartement in een prachtig land. Kost elke ochtend een paar uur op onze laptops, werken aan sommige op internetprojecten, en bijdragen hieraan op de internetreisresource dat we zo leuk vinden. De rest van de tijd verkennen we!

Het leven van een digitale nomad is spontane, en terwijl we jullie willen laten zien, reizen, avontuur, evenals exotische bestemmingen, we vereisen ook wat downtime, en we ontdekken het leuk om te dobberen in een leven in een leven van routine en normaliteit wanneer in een tijdje.

Dit biedt ons ook tijd om gidsen, tips, budgetplanhacks en informatie over de locaties die we zojuist hebben bezocht, samen te stellen.

We zijn zo opgewonden om het mooie land van Malta te bekijken en je meer van dit onderschatte Europese juweeltje te laten zien. blijf kijken ?

Ben je een digitale nomade of een fulltime reiziger? Zo ja, ontdekt u het moeilijk om reizen met werk in evenwicht te brengen? Voor degenen onder u die reizigers zijn en terugkeren naar uw huis tussen reizen, gelooft u dat u misschien onafhankelijk bent? We willen graag je mening horen in de reacties!

Het leuk vinden? Pin het! ?

Disclaimer: Geiten On the Road is een Amazon -partner en ook een filiaal voor sommige andere retailers. Dit betekent dat we commissies maken als u op Links op onze blog klikt en bij aankoop van die retailers.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *