Dus je plant een reis naar Zuidoost -Azië. Zoals we deden, heb je waarschijnlijk veel vragen. Waar slaap ik? hoeveel kost het? Hoe tal van landen kan ik zien en hoe lang zou ik in elk jaar moeten blijven? Waar zou ik heen moeten gaan? hoe kom ik daar? Welke bezienswaardigheden zou ik zeker niet mis? Welnu, na bijna anderhalf jaar in Zuidoost -Azië te hebben gereisd, beschouwen we onszelf als professionals in deze regio van de wereld. We houden van Zuidoost -Azië! Iedereen doet het en jij ook, maar zeker een beetje planning kan een lange weg gaan. Je wilt je reis niet te veel plannen, je wilt veel ruimte laten voor spontaniteit, maar tegelijkertijd wil je niet blind gaan en misschien enkele opmerkelijke ervaringen missen.

Heb je je Southeast Asia Guide Book al opgehaald?
We raden Lonely Planet ten zeerste aan als de beste gids voor Zuidoost -Azië. We houden van het gemakkelijk te lezen formaat en nuttige suggesties die in dit boek worden gevonden. Er is een reden waarom Lonely Planet wereldwijd het best verkochte gids is!

Mooi Leela Beach, Koh Phangan, Thailand.
[widget id = ”text-83 ″]]

Daarom hebben we deze gids gemaakt. Het zal je helpen alle details uit te strijken en een idee te krijgen van waar je voor staat zonder je volledig vrije levensstijl te vernietigen met routes en routes. Zuidoost -Azië is alles waar je op hoopt en meer.

Het heeft de prachtige stranden, de cultuur en de keuken, de tempels en stammen, het duiken en slaapzalen, de treinritten en wandelen, de cocktails en campings, de jungles en bungee sprongen, de strandhutten en strandbars, de raves en de raves en de raves en de raves en de raves en de raves en de raves en de raves en de raves en de raves en de raves en de resorts. Het biedt een reiziger alles in één compact pakket.

Maar maak niet de fout om naar Zuidoost-Azië te gaan op een meerdere maand drinkbinge en merkt dat je naar huis gaat opgehangen en teleurgesteld. Er is hier zoveel te zien dat goed van de Traveller Trail is. We helpen je van het gebaande pad af, ga er dik van en zien echt Zuidoost -Azië van wat het impliceerde: een paradijs voor reizigers.

[widget id = ”text-70 ″]]

Klik op een onderstaande knop en begin met uw planning!

hoeveel kost het?

10 plaatsen buiten de gebaande paden

Wat in te pakken

Visumkosten en voorschriften
[widget id = ”text-60 ″]]

Het leuk vinden? Pin het! ?

Disclaimer: Geiten On the Road is een Amazon -partner en ook een filiaal voor sommige andere retailers. Dit houdt in dat we commissies verdienen als u op Links op onze blog klikt en koopt bij die retailers.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *