Uncategorized

Hoe rond te komen in Bali: met de bus, taxi, groep excursie en nog veel meer

Het is eenvoudig om Bali te kunnen voorstellen als een klein tropisch eiland. Wanneer het in de media wordt weergegeven, tonen ze normaal gesproken de exact dezelfde prominente plekken. In werkelijkheid is dit Indonesische toerisme echter nogal enorm. De realiteit is, veel van van wat we zien op tv, films en tijdschriften zijn de hectische gebieden in de zuidelijke hoekjes van het eiland.

Het zuidelijke deel van Bali – inclusief het strand van Kuta en Denpasar – wordt gebruikt om bezoekers te doorlopen. Het arme nieuws is, je kunt verwachten dat de wegen overbelast worden tijdens spitsuren en hoogtesseizoen.
Het geweldige nieuws is, het heeft een gevestigde vakantiefaciliteiten die reizigers helpt om rond te navigeren. Dat gezegd hebbende, terwijl je verder weg bent van het toeristische zuiden, zul je het nogal moeilijk vinden om de rest van het eiland rond te komen.

Als u van plan bent veel van wat Bali te bieden te bieden heeft, zijn hier uw opties.

Wat is bedekt met deze gids?

Lid worden van een groepsreis
Privécharter met bestuurder
Toeristische shuttle Busperama-bus
Kura-Kura-bus

Reguliere bus
BEMO of angkot
Taxi
Grijp of gojek
Motorfiets of auto’s en vrachtwagenverhuur
Top Budgetplan Hotels in Balisearch voor veel hotels in Bali!

Meer ideeën over YouTube ⬇️⬇️⬇️related Posts:

Lid worden van een groepsreis

De meeste toeristen willen graag lid worden van groeps-excursies om bij elkaar te komen, die zijn gegroepeerd. Deze excursies worden gebruikt door hotels, reisbedrijven en excursie-operators. Hier zijn enkele voorbeelden van aangeboden excursiebundels, samengesteld door Klook. U kunt een excursie van tevoren op internet boeken met Klook.

Ubud Tour: Inspecteer reisplan of boek hier! ✅

Bedugul Tour: Inspecteer reisplan of boek hier! ✅

Rice Terrace Tour: Inspecteer reisplan of boek hier! ✅

Uluwatu Tour: Inspecteer het reisplan of boek hier! ✅

Volcano Tour: Inspecteer het reisplan of boek hier! ✅

Northern Bali Tour: Inspecteer reisplan of boek hier! ✅

Als u ervoor kiest om deze optie te nemen, kunt u het reisplan zeer eerst evenals de insluitsels inspecteren voordat u uw slot boekt.

Privécharter met bestuurder

Dit is onze voorgestelde keuze als u deel uitmaakt van een groep (met goede vrienden of familie). Op deze manier heb je al het algemene tijd van je tijd en reisplan gedurende 10 uur. Dit omvat normaal gesproken een Engels sprekende driver, benzine, evenals automobilistische maaltijd. U vereiste gewoon om eroverheen te gaan met uw automobilist als uw reisplan haalbaar is.

Je kunt ook je persoonlijke charter op internet boeken. Klook gebruikt een aantal persoonlijke auto’s en vrachtwagencharter-services. Een paar van hen bieden automobilisten in andere talen zoals Koreaans, Japans, Chinees, enz.

✅ Inspecteer bundelkeuzes hier

Toeristische pendelbussen

Nou, van de naam zelf, deze keuze is veel meer toeristisch-vriendelijk dan de routine-openbare bussen in Bali. Deze shuttles dekken de primaire vakantiebestemmingen in Bali. Kura-Kura-bus evenals Perama-bus zijn beide prominent bij toeristen. Beide serveren enorme groepen, evenals particuliere reizigers. Hier zijn de contactpersoon met details:

Perama-bus

Foto geleverd door Klook
Website: www.peramatour.com
Facebook: Perama Excursion & Travel
Hoofdkantoor: (+62) 361 751875

Je kunt ook een zitplaats reserveren door middel van klook!

✅ Reserveer hier je slot

Kura-Kura-bus

Foto geleverd door Klook
Website: www.kura2bus.com
Facebook: Kura-Kura Bus
Hoofdkantoor: (+62) 361 446 4749

Je kunt je Kura Kura Day Pass-ticket door middel van Klook ook krijgen!

✅ Inspecteer de tarieven hier

Reguliere bus

Trans Sarbagita is het snelle systeem van Bali dat in het algemeen Denpasar dient, evenals het Southern Bali-gebied. Het heeft vaste routes, maar geen vast schema. Het tarief is rond Idr 3.500 (PHP13 / USD.25 / EUR.22).

Andere routinebruiken hebben meestal betrekking op langeafstandsroutes. Het tarief is afhankelijk van uw bestemming. Dit wordt echter niet gesuggereerd om te nemen als u voor de tijd wordt ingedrukt omdat u tijd kunt besteden aan het wachten op de meeste, zo niet alles, van de stoelen om bezet te zijn.

BEMO of angkot

Dit zijn regionale minibusjes. Ze zijn meestal geopend en niet-airconditioning. Ze zien eruit als bestelwagens, maar ze werken zoals de Filippijnse Jeepneys. Deze modus heeft normaal gesproken niet de voorkeur aan toeristen. Als je het niet erg vindt de warmvochtige weersomstandigheden en geen probleem met krappe ruimtes, kun je avontuurlijk zijn en reizen als een regionaal met deze manier van transport.

Taxi

Kenjira / Shutterstock.com
Voor reizen op korte afstand springen toeristen op een taxi. Taxi’s zijn vrij betaalbaar in Bali in vergelijking met andere landen. De meter begint bij IDR 7.000 (PHP25 / USD.50 / EUR.45), evenals IDR 6.500 (PHP24 / USD.46 / EUR.42) per volgende kilometer. Als een beleid van de duim staat er altijd stevig aan op het gebruik van de meter. Als het hoogtesseizoen is of als u afkomstig bent van (of naar) afgelegen plaatsen gaat, bespreek dan met de bestuurder. Kom alleen in de taxi nadat beide zijn overeengekomen in een bedrag.

De Bluebird Taxi-business is de meest aanbevolen.

Grijp of gojek

Dit moet een uiterst praktische keuze zijn, vooral als u UTI bentom een ​​rit-hailing-app in andere landen te gebruiken. Het is echter een beetje moeilijk om ze in Bali te gebruiken. Er zijn specifieke straten die deze auto’s niet in staat stellen om te passeren, evenals specifieke hotels die voorkomen dat hun gasten een reis hageren met behulp van de app.

Ride-sharing-auto’s zijn bijvoorbeeld niet ingeschakeld om te werken in Ubud.

Motorfiets of auto’s en vrachtwagenverhuur

Sommige reizigers die graag in het algemeen beheren van hun tijd en reisplan kiezen om een ​​auto’s en een vrachtwagen of een motorfiets te halen. Het huren van een auto’s en een vrachtwagen is geen prominente optie, evenals niet echt gesuggereerd voor toeristen Sinds het boeken van een persoonlijke auto’s en een vrachtwagen met een deskundige automobilist is normaal gesproken meer betaalbaar en een stuk handiger.

Een motorfiets is de primaire vervoerswijze die zowel de lokale bevolking als toeristen wordt gebruikt. Ik heb de straten van Kuta waargenomen met veel motorfietsen. De vakantiegangers zijn eveneens gebombardeerd door geweldige aanbiedingen van Motorcycle-for-Rent-advertenties / uithangborden. De huurprijzen variëteit van IDR 70.000 (PHP250 / USD5 / EUR4.5) tot IDR 150.000 (PHP540 / USD11 / EUR 10) per dag, afhankelijk van het type motorfiets.

Herinneringen!

Als je echt een motorfiets of auto wilt huren, jij:

Moet een speciale chauffeur of de wereldwijde vergunning van de bestuurder veilig zijn voordat u alleen in Bali kunt rijden.

Moet je bewust zijn dat politieagenten routinematige controles doen, met name voor toeristen die motorfietsen als auto’s rijden als auto’s. Zowel als boetes van IDR 140.000-425.000 (PHP500-1.500 / USD10-30 / EUR9-27) voor het overtreden van het webverkeersbeleid, evenals voorschriften.

Moet een helm dragen met een riem.

MOET HONKEN om de andere automobilisten uw bestaan ​​te laten begrijpen of bij het inhalen.

Moet gepast schoeisel dragen. Gesloten schoenen zo veel mogelijk.

Moet een reisverzekering kopen.

Top Budget-plan Hotels in Bali

Cara Cara Inn. Inspecteer tarieven en beschikbaarheid! ✅

H-OOSTEL BALI. Inspecteer tarieven en beschikbaarheid! ✅

Vakantiewoning Balinea en spa. Inspecteer tarieven en beschikbaarheid! ✅

Semimpi Basecamp. Inspecteer tarieven en beschikbaarheid! ✅

Grand La Walon Hotel. Inspecteer tarieven en beschikbaarheid! ✅

Zest Hotel Legian. Inspecteer tarieven en beschikbaarheid! ✅

Zoek naar veel meer Bali Hotels!

2️⃣0️⃣1️⃣9️⃣ • 1️⃣2️⃣ • 1️⃣8️⃣

Meer ideeën over YouTube ⬇️⬇️⬇️

Gerelateerde berichten:

Hoe je naar Gili-eilanden van Bali of Lombok Flight Terminal

12 Oosterse bestemmingen voor first-time solo-backpackers

Reizen met kinderen: 10 Oosterse bestemmingen voor het hele huishouden

Jakarta naar Bali: een reisplan van de Indonesië van 2 weken

Bali Reisgids met voorbeeldreisplan & budgetplan

21 beste dingen om op te treden in Bali

Bali Flight Terminal naar Kuta, Seminyak, Legian en andere vakantiegangers

Waar te verblijven in Bali: Finest-gebieden evenals tophotels

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *