Geplaatst: 28/07/2014 | 28 juli 2014

Bonjour uit Parijs! Vandaag begin ik met mijn volgende Europese groepstour. Gedurende twee weken breng ik 12 lezers mee naar enkele van mijn favoriete bars, restaurants en locaties in Europa.

We beginnen in Parijs, een stad waar ik niet genoeg van kan krijgen. Mijn vele bezoeken hier worden nooit saai. Lopen door de streef van de geplaveide straten, starend naar de Eiffeltoren, loungen in een van de parken en het ruiken van vers brood en kaas naar de markten vervult me ​​met vreugde. Het is alsof je helemaal opnieuw verliefd wordt.

Mijn veel recente reis naar Parijs was bedoeld om gemakkelijk te zijn. Na mijn jaarlijkse reis naar Vegas met vrienden, moest ik aan boord gaan van een vlucht, in Parijs landen en terugschoppen op de Seine voordat je Les Misérables kon zeggen.

Maar het werd niet aangegeven.

Na het inchecken bij de aardigste agent ter wereld ging ik naar mijn poort. zittend, zag ik dat onze vliegtijd was veranderd van 10:40 uur tot 12:40 uur. Dat zou ons 17 minuten voor mijn vlucht naar Parijs in NYC plaatsen. Toen 11 mensen op mijn vlucht echter verbinding maakten met Parijs en JFK op een totale grondstop was, was er een kans dat mijn Parijse vlucht zou worden uitgesteld en dat alles ideaal zou zijn met de wereld.

Ik ging op weg om te lunchen en wat werk te doen.

Maar toen 12:40 rond rolde en we niet aan boord waren gegaan, werd ik nerveus. Plots waren we niet gepland om te vertrekken tot 14.00 uur. Nu zou ik mijn vlucht naar Parijs absoluut missen. De poortagent kon me niets vertellen, dus gefrustreerd, ik belde de reservaten van American Airlines.

Ja, ze wisten van de situatie en hadden me al omgeleid.

Hun oplossing? 10:55 uur Vlucht naar Londen, een tussenstop van zes uur in Heathrow en vervolgens een laatste vlucht naar Parijs, die om 16.00 uur landt. lokale tijd.

Ik zweeg toen mijn geest langzaam doorliep hoe zo’n lange reisdag eruit zou zien. Ik zou dezelfde dag naar Parijs gaan, maar als een zombie uit zo’n kleine slaap. Ik stelde me voor dat ik mijn voeten op weg naar mijn hostel schuifelde en ‘slaap’ zong in plaats van ‘hersenen’.

Nee, dat was niet aantrekkelijk voor mij.

Ik vroeg of ik de volgende dag gewoon terug kon komen voor een vlucht en mijn oorspronkelijke reisschema kon behouden. “Geen probleem,” zeiden ze. Ik zou vrijdagochtend in Parijs landen, maar na een betere nachtrust en zonder een lange tussenstop.

Hangend op, heb ik de poortagent geïnformeerd over mijn plannen. Ze belde om te zien of ze mijn tas konden ontladen, maar dat niet konden, dus het zou op me wachten bij JFK als een wachtende minnaar voordat we samen naar Parijs waagden.

Ja, dit was een enorm ongemak, maar het was beter dan al die verbindende vluchten. Als reizen ons iets leert, is het om met de stoten te rollen.

De volgende dag kwam ik in het vliegtuig in Vegas, arriveerde in een zombie-achtige staat naar JFK en ging erachter waar mijn tas was. Omdat ik eerder zakken verloren heb, neem ik nooit aan dat mijn tas zal komen waar de luchtvaartmaatschappij zegt dat het zal gaan.

De agent controleerde haar systeem en zei: “Ja, je tas werd gisteravond in JFK gescand.”

PHEW, het had het gehaald.

“Het is allemaal geïdentificeerd voor de vlucht van vanavond, toch?” Ik zei.

“Hou vol. Ik zal het controleren, ‘antwoordde ze.

Stilte. en dan een ramp.

“Hmm, nou dat is vreemd. Ze zien het niet beneden, maar ze zullen een ander houdgebied controleren. ”

Minuten later…

“Nee, het is er ook niet. We weten niet waar het zou kunnen zijn. ”

Nu ben ik in de war. Als mijn tas JFK zou halen, waar zou het dan heen? Tassen zijn niet bedoeld om internationaal zonder passagier te vliegen, en de tas werd opgemerkt op mijn vlucht met mij.

De agent heeft veel meer onderzocht, maar zonder geluk. Ik begon angst en paniek. Vertel me niet dat ik nog een tas heb verloren! Het krijgen van nieuwe kleren in Parijs wordt duur. Wat in godsnaam, American Airlines?!

Na wat veel meer onderzoeken, bleek dat mijn tas was geïdentificeerd voor een eerdere Parijse vlucht, maar het werd nooit gescand waaruit bleek dat het JFK verliet, noch dat het al in Parijs was aangekomen.

“De tas moet zijn gescand,” werd mij verteld.

Maar dat was het niet, en niemand was zeker waar het was.

Het was niet in het ruim voor mijn vlucht, het was niet beneden en het had niet op de vorige vlucht gescand. Hun beste gok? Het werd niet opgelopen naar Parijs en ik zou gewoon moeten afwachten of het er was.

We zijn allemaal slaven voor onze ervaringen uit het verleden. Ik heb zakken verloren of liet ze laat eerder aankomen, en ik was nerveus dat dit weer zou gebeuren. Wanneer een luchtvaartmaatschappij zegt dat het je tas niet kan vinden, eindigt het meestal niet goed.

Geestresseerd en moe, kwam ik in mijn vliegtuig en hoopte op het beste. Ik sliep nauwelijks terwijl nachtmerriescenario’s door mijn hoofd werden gespeeld. Nadat we zijn geland, ging ik nerveus over naar bagageclaim.

En toen ik daar aankwam, zag ik het. Mijn mooie grijze rugzak zat daar te wachten op me.

Ondanks het falen van een bagagehandler om de tas gewoon in het systeem te scannen, kwam het naar Parijs. Ik sloeg mijn tas over mijn schouders en ging op weg naar immigratie.

Mijn angst smolt weg en alles was ideaal met de wereld.

Reizen gaat over het rollen met de stoten, en het zijn dergelijke situaties die je eraan herinneren dat je geen goed zal komen door het stress over ongelukken te benadrukken. Vertraagde vluchten gebeuren. Routes ChrAnge. Tassen worden misplaatst.

Wat er ook gebeurt, zal gebeuren.

Dit soort situaties herinneren u er simpelweg aan om voor de stroom te kiezen en te ontspannen.

… en om een ​​kleinere handbagage te vinden als ik thuiskom.

Boek je reis naar Parijs: logistieke ideeën en trucs
Boek uw vlucht
Gebruik Skyscanner of Momondo om een ​​goedkope vlucht te vinden. Ze zijn mijn twee favoriete zoekmachines omdat ze op websites en luchtvaartmaatschappijen over de hele wereld doorzoeken, zodat je altijd weet dat geen steen ongemoeid blijft. Begin echter eerst met Skyscanner omdat ze het grootste bereik hebben!

Boek uw accommodatie
Je kunt je hostel boeken met hostelworld omdat ze de grootste inventaris en de beste deals hebben. Als je ergens anders dan een hostel wilt blijven, gebruik dan Booking.com, omdat ze consequent de goedkoopste tarieven voor gastenhuizen en goedkope hotels retourneren. Mijn favoriete plekken om te verblijven zijn:

St. Christopher’s Canal

3 eenden hostel

Les Piaules

Vergeet de reisverzekering niet
Reisverzekering zal u beveiligen tegen ziekte, letsel, diefstal en annuleringen. Het is gedetailleerde bescherming voor het geval er iets misgaat. Ik ga nooit op reis zonder dat ik het in het verleden vaak moest gebruiken. Mijn favoriete bedrijven die de beste service en waarde bieden, zijn:

Veiligheidsvleugel (voor iedereen onder de 70)

Verzeker mijn reis (voor die ouder dan 70)

MedJet (voor extra repatriëringsdekking)

Op zoek naar de beste bedrijven om geld mee te besparen?
Bekijk mijn resource -pagina voor de beste bedrijven om te gebruiken wanneer u reist. Ik vermeld alle mensen die ik gebruik om geld te besparen als ik onderweg ben. Ze zullen je geld besparen als je ook reist.

Wil je veel meer informatie over Parijs?
Bezoek onze robuuste bestemmingsgids naar Parijs voor nog veel meer planningstips!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *