Gepost: 11/29/21 | 29 november 2021

Als je net als ik bent, geloof je dat reizen mensen kunnen aanpassen. Blootstelling aan de wereld, evenals diegenen die erin online zijn, is gewoonlijk een positieve kracht voor verandering.

Maar de laatste tijd ben ik gelovig over precies hoe we precies zijn precies precies hoeveel reizen de geesten van mensen kunnen aanpassen. (Ik hamte aan het vinden van dit op Twitter, evenals een beslissing om er een langer over te brengen.)

We geloven gewoonlijk dat reizen een soort van panacea is voor iemands gedachten over de wereld, evenals de mensen erin. Ga naar het buitenland, word onderworpen aan verschillende culturen, maar ook, BAM, onverwachts heb je veel meer empathie voor mensen over de hele wereld en stoppen ze te zien als een ‘buitenlandse, angstaanjagende andere’.

Boeken over boeken over reizen (mijne inbegrepen) Uitgaande op het geloof “Ik ging reizen en eindigde als een veel beter persoon met een diepere waardering en tolerantie voor anderen.”

Reizen componeren Cheerleads Deze mantra.

En het is vaak waar. echter alleen voor een soort reizen.

Ik geloof dat elk type traag, langdurig of op servicegebonden reizen mensen kan aanpassen. Dit soort reizen brengt u voor langdurige perioden uit uw comfortzone – u kunt niet alleen terug naar het resort wanneer u maar wilt. We groeien tenslotte alleen als we onze grenzen duwen, probeer nieuwe dingen, evenals het zelf losmaken van de comfortabele en vertrouwde.

Dit type reis helpt ons groeien omdat het ons regelmatig test als we interageren met nieuwe culturen en onbekende situaties. Het biedt ons veel ontdekkingsmomenten en onderwerpen ons aan mensen die we misschien niet anders hebben voldaan.

Weinig reizigers komen terug van maanden – of jaren – van reizen of veel meer servicegerichte uitstapjes zonder een diepere waardering en empathie voor onze wereld evenals de mensen erin.

Maar cruises (vooral die gigantische die slechts stijlparken op de zee zijn)? Enorme groepsreizen? Grootschalige resorts? Of weekendjet-instelling? Ik geloof niet dat een soort van dat echt een effect heeft op het denken van mensen.

Denk er over na. Als je in een resort bent, hoeveel tijd besteed je om interactie met de lokale bevolking (afgezien van degenen die op je wachten, zowel als voet)?

Als je op een cruise bent, hoeveel krijg je echt om de regionale cultuur in de haven echt te ervaren?

Als je ergens drie dagen bent, hoeveel leer je precies? evenals precies hoeveel duwt u uzelf uit uw comfortzone?

Dat wil niet zeggen dat dit soort reizen niet de impuls kunnen zijn voor iets dieper.

In feite was het een groeps-excursie die me op de allereerste plaats op reisde.

Maar die excursie zou niet wijzigen wie ik was. In plaats daarvan was het de 18 maanden die ik backpacking over de hele wereld heb doorgebracht die me veranderde (of begon). Gedurende die tijd duwde ik mijn limieten, langzaam voldoende gereisd om de lokale bevolking te bevredigen, evenals ontdekte precies hoe ze de wereld moeten navigeren. (Hoewel het cruciaal is om in gedachten te houden dat levensveranderende reizen niet alleen ongeveer een tijdsduur niet is. Twee of drie weken ergens kan voldoende zijn als je zo goed als duik blijft. Echter als je er zes probeert te zien Steden in die tijd is het allemaal een onscherpte.)

Ik geef niet aan dat die andere reizen niet de moeite waard zijn om te doen. Iedereen heeft vaak een geweldige vakantie nodig waar ze gewoon zitten, evenals niets doen. Niet alle reizen moet het leven veranderen.

Maar we nemen gewoonlijk valselijk aan om alle reizen om het leven te veranderen.

Terwijl ik geloof dat een cruise, toevluchtsoordelingen, een groepsreis, enz., Kan een katalysator voor toekomstige transformatie zijn, voor het grootste deel, dit type reizen niet wijzigen. Het is als die snoep met Adam Sandler. Een typisch, wervelwind twee weken-excursie van Italië gaat niet wijzigen wie je bent. Je gaat ook niet weglopen met een extreem diepe begrijpen van het land. Hoe sneller je gaat, de ondieper de ervaring.

Ik bedoel, als alle reizen een soort van panacea van diep menselijk begrip waren, zou er minder politieke conflicten in de wereld zijn. Maar dat is echter niet het geval.

Ik geloof over mijn eigen landgenoten. Meer dan 71% van de Amerikanen is naar het buitenland gereisd, hoewel veel Amerikanen naar Mexico gaan wanneer ze reizen. Ze richten zich echter gewoonlijk op locaties zoals Tulum, Playa, Cancún of Cabo. Ze gaan naar enorme resorts. Heeft alles dat soort reizen naar Mexico mensen veel sympathieker gemaakt voor Mexicaanse immigranten of de toestand van de Mexicaanse mensen? Nee. Grote zwadden van Amerikanen zijn nog steeds allemaal voor het opstellen van een muur of het schoppen van immigranten, die ze geloven als verkrachters, evenals moorden. Media Pundits rails tegen “caravans” uit het zuiden van de grens met betrekking tot het verplaatsen van deze natie in ….GOD verbieden … een die niet vooral wit is!

Zorg dat al die vakanties naar Europa veel Amerikanen hebben gemaakt die hun geest wijzigen over treinen en infrastructuurE? Nee. Tijdens de enquêtes tonen aan dat 86% van de Amerikanen een Europees-achtig trainingssysteem ondersteunt, wanneer de push heeft om te duwen, konden we zelfs niet één van de grond krijgen in Californië, de meest liberale van alle staten! mensen houden van treinen zolang ze ergens anders zijn ontwikkeld.

Heeft al die reis gemaakte Amerikanen veel meer open te zijn, evenals betrokkene met de wereld? De helft van het land wil tarieven, muren, evenals een stuk meer “grensbeveiliging”.

Kortom, ik geloof dat reismedia (en ik mezelf hier) dit concept van verandering omvatten. Kijk naar commercials over hoe, na een reis naar Thailand, zul je een beetje geweldig ben. Reismedia biedt ons een droom. evenals we herfst voor het. Omdat we droomen, zal die reis ons transformeren. We willen het. Omdat dat is wat we zijn geïnternaliseerd om te geloven dat reis ons zal doen.

Maar de diepe, essentiële modificatie reizen kan alleen brengen wanneer je jezelf buiten je comfortzone duwt, die komt van lang en diepe blootstelling aan andere mensen, evenals hun culturen, of van servicegerichte vrijwillige uitstapjes. Het komt niet van een cruise of een wervelwinkel naar Australië.

Ja, je zult plezier hebben, ontdek wat spullen, maar kom even weg met geweldige foto’s – maar dan neem je echter ideaal terug in je oude leven en je oude set van overtuigingen. “Oh ja, Australië was leuk,” denk je, terwijl je doorgaat met je leven precies dezelfde methode die het eerder was.

En, als dat het enige type reis is dat je doet, dan zullen de locaties die je ziet niet veel meer dan een achtergrond voor je “Living Your Finest Life”, geen mogelijkheid om te leren, veranderen, evenals groeien als een persoon.

Ik ben allemaal voor mensen die ergens heen …. Zelfs als het naar een resort is. Omdat, terwijl die reis hun denkwijze mogelijk niet aanpassen, kan ze ertoe brengen om iets nieuws of anders de volgende keer rond te proberen. Het is misschien de gateway-reis naar iets dieper.

Niet alle reisleidingen tot diepgaande verandering. Het is niet vereist. Vaak heb je alleen een vakantie nodig.

Maar we moeten stoppen met geloven dat als veel meer mensen net reizen – in elk type type – de wereld zou een veel betere plek zijn. Het moet: “Als veel meer mensen uit hun comfortzones kwamen en een poging maakte om te ontdekken over de locaties die ze bezochten, zou de wereld een veel betere plek zijn.”

Boek uw reis: Logistieke ideeën en trucs
Boek uw vlucht
Zoek een betaalbare vlucht door gebruik te maken van Skyscannerner. Het is mijn favoriete bladermotor omdat het websites doorzoekt, evenals luchtvaartmaatschappijen over de hele wereld, zodat u altijd begrijpt dat er geen steen onbedoeld blijft.

Boek uw accommodatie
U kunt uw hostel met Hostelworld boeken. Als u ergens anders dan een hostel wilt blijven, gebruikt u booking.com terwijl ze consequent de minst dure tarieven voor pensions en hotels retourneren.

Niet falen om de reisverzekering te onthouden
De dekking van de reisverzekering zal u bevestigen tegen ziekte, verwonding, diefstal, evenals annuleringen. Het is gedetailleerde veiligheid in de situatie die er iets misgaat. Ik ga nooit op een reis zonder dat ik het in het verleden nog veel tijd moest gebruiken. Mijn voorkeursactiviteiten die zowel de beste service als waarde aanbieden zijn:

SafetyWing (het beste voor iedereen)

Verzeker mijn reis (voor die ouder dan 70)

Medjet (voor extra evacuatie-dekking)

Klaar om uw reis te boeken?
Bekijk mijn resourcepagina voor de allerbeste onderneming om te gebruiken wanneer u reist. Ik vermeld alles die ik gebruik als ik reis. Ze zijn ook de allerbeste in de les en je kunt niet verkeerd gaan met behulp van ze tijdens je reis.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *