Avontuurlijke Kate bevat affiliatielinks. Als u via deze links een aankoop doet, verdien ik een commissie zonder extra kosten voor u. Bedankt!

Delen op Twitter
Delen op Facebook
Deel op Pinterest
Deel op e -mail

Wat gebeurt er als je vriendinnen een reis plannen die boven hun hoofd lijkt – en ze willen dat je langskomt?

Hallo daar

Ik dacht gewoon dat ik zou zien of je me enige begeleiding kon geven over een beetje een situatie waar ik mezelf in heb en wat je goed gereisde mening zou zijn!

Ik hou van solo -reizen in het algemeen en ben nog niet eerder met vrienden gereisd, maar een groep van mijn vriendinnen (4 andere meisjes) heeft ervoor gekozen om naar Afrika te reizen. Geen van hen heeft echt enige backpack -ervaring en is van plan om in Nairobi te landen en zich een weg te banen naar Kaapstad – ongeplande, geen rondleidingen, alleen backpacken (openbare bussen zijn genoemd). Ze willen echt dat ik langskom, maar ik aarzel. Dit is voornamelijk te wijten aan de schadelijke situatie die dit mij lijkt.

Ik heb uitgebreid Europa en Azië gereisd, maar weet dat Afrika een ander ras van schadelijke en een groep van 5 blanke meisjes die zonder reis reizen een rode vlag voor mij voor problemen lijkt. De andere meisjes staan erop dat ik het mis heb en het is relatief veilig en we moeten alles kunnen navigeren met een eenzame planeetgids en geen onderbrekingen van ongewenst gevaar.

Elke begeleiding die je hebt zou fantastisch zijn !!

Je bent het beste – er zijn hier veel rode vlaggen. Maar ze zijn misschien niet degenen waar je aan denkt.

Ik ga niet zo ver om te zeggen dat het schadelijk is voor een groep van vijf meisjes om onafhankelijk in Afrika te reizen. Veel meisjes hebben het veilig gedaan. Maar als je vrienden zo nonchalant zijn als je zegt, vertrouwend alleen op een eenzame planeetgids zonder extra onderzoek te doen of te praten met reizigers die Afrika onafhankelijk hebben gebackpack, al die tijd erop dat er niets mis zal gaan, denk ik niet dat ze niet denkt, zijn realistisch.

Er zijn veel geweldige bestemmingen voor eerste backpackers: Europa is briljant. Zuidoost -Azië is geweldig. Australië en Nieuw -Zeeland zijn fantastisch. Midden- en Zuid -Amerika zijn ook goede keuzes. Noord -Amerika heeft niet zo goede infrastructuur voor backpackers, maar het is een gemakkelijke en veilige plek om te reizen.

Afrika is geen bestemming die ik zou aanbevelen aan veel eerste backpackers die onafhankelijk reizen zonder een reisgroep. Noch zou ik China of India of een groot deel van het Midden -Oosten aanbevelen. Hoewel sommige mensen het goed zullen doen om hier te beginnen, moeten veel mensen uitdagen aan uitdagende bestemmingen zoals deze.

Dat wil niet zeggen dat uitdagende bestemmingen gevaarlijk zijn, noch is het te zeggen dat je vrienden in gevaar zullen lopen. Ze kunnen een perfect fantastische tijd hebben zonder problemen. Maar Afrika is een mentaal en fysiek belastende bestemming. Hoewel er een gemeenschappelijk spoor van Nairobi is, is de backpackinfrastructuur over het algemeen veel armer, en je moet veel meer voorzorgsmaatregelen nemen dan normaal in Europa of Zuidoost -Azië.

Ik begon mijn backpacken in Europa en maakte onderweg zo talloze fouten. Fouten gingen door in Argentinië en Zuidoost -Azië, maar ik werd in de loop van de tijd beter. Tegen de tijd dat ik in Zuid -Afrika solo begon te reizen, een land waar ik dol op ben, maar dat een verhoogd niveau van voorzichtigheid vereist, wist ik dat ik geen rookie -fouten meer maakte. Ik was klaar.

Maar – je vrienden schrijven me niet. Jij bent. En mijn begeleiding is voor jou, niet zij.

Je instincten vertellen je al dat deze reis een slecht idee kan zijn. Ik denk dat je instincten correct zijn.

Je hebt uitgebreid gereisd. Je vrienden hebben dat niet. Je bent comfortabel om solo te reizen. Je vrienden plannen een reis voor vier of mogelijk meer. Jij en je vrienden zijn heel verschillende soorten reizigers, en als je samen op reis gaat, zelfs op een veel minder ambitieuze reis, denk ik dat je veel meer gefrustreerd zult zijn dan je uiteindelijk zult genieten.

Als de meest ervaren reiziger van de groep, kunt u ook veel meer verantwoordelijkheid nemen dan u van plan bent of de killjoy van de groep wordt, wat leidt tot wrok aan beide kanten.

Ik heb deze scène in mijn hoofd van je vriend en laat haar paspoort op haar bed in Zanzibar, je geeft haar les om het op te sluiten, haar vertelt je dat je niet haar moeder bent, haar paspoort wordt ongetwijfeld gestolen, en dan de hele groep van Vijf moeten teruggaan naar Dar Es Salaam omdat Nancy nu een nieuw paspoort moet krijgen en de anderen niet willen uit elkaar gaan. Voor niemand leuk.

Voordat u met vrienden reist, moet u er absoluut zeker van maken dat u op dezelfde pagina bent met uw verwachtingen, vooral wanneer het budget betreft en hoe u uw tijd doorbrengt. De veel meer vrienden die je toevoegt aan de mix, hoe veel uitdagender het wordt om een compromis te vinden dat voor iedereen werkt.

Ik denk dat het verstandig zou zijn voor u om deze specifieke reis buiten te houden. Als je besluit om toch te gaan, plan ik een ontsnappingsroute of een alternatief scenario als je denull

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *