Uncategorized

Hoe u licht kunt reizen, smart inpakt en stijlvol blijft

Het tillen van uw bagage kan deel uitmaken van uw cardiotraining, maar als u in stijl door de luchthaven wilt waaien, zijn hier onze tips over hoe u licht kunt reizen.

U aangeboden door Sydney Airport

De gedachte aan reizen is romantisch en opwindend, maar er is niets romantisch aan het opbouwen van een zweet dat je uitpuilende tassen over de hele wereld sleept.

We hebben enkele van onze favoriete methoden samengesteld die we gebruiken om licht te reizen en de ‘lug’ uit bagage te halen!

Hoe u licht kunt reizen, slim inpakt en stijlvol blijft

Ga vroeg naar de luchthaven

Dit is gewoon mijn persoonlijke mantra, maar het bereiken van de luchthaven vermindert echt de stress van reizen.

Ons luchthaven voor thuis, Sydney Airport, biedt zoveel verschillende plaatsen om te eten en te drinken, het is de moeite waard om vroeg aan te komen, zodat u zich kunt vestigen en ontspannen voor uw reis.

Je hoeft je ook geen zorgen te maken als je iets bent vergeten, omdat je het daar in een van de 70+ winkels kunt ophalen.

En met de internationale terminal die meer dan 9.000 m² wijdt aan belastingvrij winkelen, zijn er meer dan 28.000 producten in 800 lokale en internationale merken om uit te kiezen.

Controleer uw tas

Sommige mensen kunnen prediken over hoe goed het is om alleen met handbagage te reizen, maar niemand wil een zware tas rond de luchthaven slepen.

We geven er de voorkeur aan om een ​​kleine rugzak voort te zetten en de meerderheid van onze bagage in te checken, zodat we handvrij door de luchthaven kunnen lopen. Dit maakt het ook gemakkelijker om te browsen en te winkelen.

Het maakt ook veel sneller door de beveiliging – vooral als u uw vloeistoffen in uw ingecheckte bagage kunt stoppen.

Winkel voordat je vliegt

Wist je dat je al je tuto-free winkelen online kunt doen voordat je zelfs naar de luchthaven komt? We houden ervan om onze favorieten te bestellen om onze terugreis naar huis op te halen.

Deze tip maakt onze bagage zeker lichter en we hoeven ons ook geen zorgen te maken over vloeibare inhoud in onze bagage.

U kunt hier online winkelen Heinemann Tax and Duty Free om uw reis te verzamelen en op te nemen terwijl u de douane passeert, of ze hebben het klaar voor wanneer u thuiskomt. Perfect voor geschenken en belastingvrije specials.

Kies een kleurenschema

Om onze bagage te minimaliseren, verpakken we onze kleding in een kleurenschema.

Jim’s is voornamelijk marine (natuurlijk) en de mijne is een mix van zwart, grijs en denim. Het is niet de meest opwindende kleurencombinatie, maar het stelt me ​​in staat om alles in mijn tas te mixen en matchen. Ik kan altijd kleur toevoegen met accessoires en sjaals.

Het voordeel is dat dit veel ruimte laat om souvenirs te kopen terwijl we reizen.

Mix en match

Hoewel we als paar onze afzonderlijke tassen nemen, stoppen we altijd een outfit in elkaars tas – voor het geval bagage tijdens de reis vermist wordt.

Het betekent dat er geen stress is op de eindbestemming, wat er onderweg gebeurt, ongeacht. Als je ruimte hebt, is het goed om ook een paar extra’s in je handbagage te hebben.

Check het weer

Controleer voor uw reis het weer van uw bestemming. Je kunt een voorspelling van twee weken zien en kunt dienovereenkomstig inpakken en eventuele onnodige extra’s minimaliseren die je waarschijnlijk toch niet zult dragen.

Kies uw bagage verstandig

Schakel die oude omvangrijke zaken uit voor nieuwe, superlichtgevallen.

Jim is een fan van een tweewieler, maar persoonlijk hou ik van een vierwielige harde zaak. Het is zo gemakkelijk om door de luchthaven te gaan en waar we ook gaan.

Gebruik verpakkingscellen

Ik was hier in het begin niet zeker van, maar ze helpen echt om je koffer te organiseren en je verpakking te stroomlijnen.

Ze maken er een fluitje van om te zien wat je hebt ingepakt, en je kunt alles in orde houden terwijl je onderweg bent. Dit zijn trouwens niet de ruimtebakken die u stofzuigt. Dit zijn zip-up gaaszakken die je kleding scheiden.

U kunt echter reisversies van de vacuümruimtes krijgen die uw rolt om de lucht uit te pletten in plaats van een Hoover te gebruiken. Ze zijn perfect als je grote lagen of jumpers inpakt die ruimte innemen, maar niet te zwaar zijn.

Verankeer uw zaak

Plaats de zwaarste items onderaan uw koffer.

Dit lijkt misschien vanzelfsprekend, maar het maakt echt een verschil bij het manoeuvreren van je bagage terwijl je reist.

Of u nu van twee wielen of vier wielen houdt, ervoor zorgen dat het grootste deel van het gewicht onderaan uw tas lichter aanvoelt. Het stopt ook de lichtere en meestal meer delicate items die worden geperst.

Rare dingen om in te pakken om uw reis comfortabeler te maken

Hoewel dit bericht gaat over het inpakken van licht, zijn hier enkele ongebruikelijke items die u altijd in onze tas zult vinden.

Een power pack

Er zijn nooit genoeg powerpoints in hotelkamers, of ze zijn op rare plekken. We reizen met een power pack met een paar USB -punten. Dit betekent dat je ook een aantal zware adapters kunt achterlaten.

Een ijsblokjeslade

Niet altijd het eerste waar je aan denkt, maar als we ergens in een appartement verblijven, is er nooit een ijsblokjeslade.

Een ijsblokje is licht om in onze tas te dragen en betekent dat we kunnen genieten van een aantal verfrissende koude drankjes op ons balkon wanneer we maar willen.

Oogmaskers

Als je iemand bent die van een donkere slaapkamer houdt, pak dan altijd een oogmasker.

Het kan ook helpenTerwijl je op reis bent om ervoor te zorgen dat je goed rust en je geweldig voelt.

Het is vooral goed voor wanneer je op de vlucht bent. Het is meestal verrassend helder in het vliegtuig, zelfs op ‘s nachts vluchten. En er is altijd iemand die niet weet hoe ze hun leeslicht moeten uitschakelen.

Keelspray

We zweren bij Armaforce -tabletten en nu maken ze ook een keelspray. Sinds we het hebben gebruikt, zijn we nooit ziek geweest op de weg. Raak hout aan – ik denk dat het werkt.

Kasjmier

Ik ben geobsedeerd door mijn Cashmere Travel Wrap en Cashmere Cardigan – je kunt het hier winkelen. Deze twee items rollen tot niets en zijn lichtgewicht, maar zijn ongelooflijk warm. Ze hebben me door koud Zweeds weer gezien toen ik alleen voor een strandvakantie in het zuiden van Italië had ingepakt.

Ze zijn ook perfect voor het airconditioning op een vliegtuig, dat onvoorspelbaar en onontkoombaar kan zijn.

Ik reis licht, maar deze items zitten altijd in mijn tas.

Ik heb ooit een tip “How To Reis Light” gelezen die zei: “Neem geen tas mee” – hoe belachelijk! Het is het meest zinloze advies dat ik ooit heb gelezen en helemaal niet relateerbaar aan echte mensen.

Hopelijk helpen sommige van onze tips je eigenlijk om een ​​tas in te pakken die alle dingen erin bevat die je nodig hebt en je reis kalmer, comfortabeler en leuker maakt.

En zou je geloven dat ik dit bericht op het vliegveld schrijf dat op een glas champagne nipt? We hebben vroeg ingecheckt voor onze vlucht, hebben een aantal kleine traktaties opgehaald in de belastingvrije winkels en nu wachten we op onze vlucht.

We zijn kalm, ontspannen en klaar voor het volgende avontuur.

Misschien vind je deze berichten ook leuk:

– 37 tips om in stijl te vliegen

– Insider’s Guide to Sydney Airport

– Hoe we zo snel mogelijk door de luchthavenbeveiliging komen

We willen graag je tips weten om licht te reizen. En bestelt u uw plicht vrij vooruit?

Bekijk de Sydney Airport -website voor meer tips over hoe u uw reiservaring specialer kunt maken.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *