Laatst bijgewerkt: 9/9/20 | 9 augustus 2020

Terug voor het web (je houdt in gedachten, toch?), Toen mensen een vakantie wilden plannen, gebruikten ze een reisbureau. Deze charmante mensen boeken uw vluchten, cruises, resortverblijven, huwelijksreizen, evenals wat er tussenin is. Ze zouden voor al uw plannen zorgen en er zijn om zowel tussen u als het bedrijf te onderhouden.

Ze waren wie je belde toen er dingen misgingen. Ze hebben je de aanbiedingen gegeven die je niet alleen kon ontdekken, omdat je geen toegang had tot de bronnen die ze deden.

Maar reismiddelen voelen zich nu verouderd.

Net als op het internetboekingswebsites en het delen van het economische klimaat zijn uiteindelijk veel populairder geworden, zijn reisbureaus in waarde afgenomen (9/11 en de economische neergang van 2008 hebben ook niet geholpen).

Het webtijdperk heeft het voor Amerikaanse reizigers eenvoudig gemaakt om het reisbureau uit te snijden en onze eigen reizen te plannen door rechtstreeks met luchtvaartmaatschappijen en hotels te boeken (of tegenwoordig, met de lokale bevolking – bedankt, airbnb).

Bovendien hebben de veel beschikbare aanbiedingswebsites die ons helpen bij het ontdekken van betaalbare vliegtickets en hotels die consumenten de betaalbare kosten kunnen ontdekken die gebruikten als het domein van agenten.

Het web heeft de middelste man uitgesneden en het tijdperk van reisbureaus lijken af ​​te nemen.

Volgens Ryan Geist van Burner Air:

De direct-to-consumer-websites verkortten de tijd die nodig was om een ​​reis van uren of dagen tot minuten te plannen. Evenals er is totale transparantie. U kunt onderhandelen met een klik op uw muis. Het is verwoestend geweest voor een markt die is verankerd in zowel aangepaste als oude relaties.

En toch, hoewel ‘de dood van reisbureaus’ is aangeprezen, gezien het feit dat Expedia debuteerde, bestaan ​​ze nog steeds, hoewel sterk verminderd in aantal (het aantal freelance reisbureaus ging van 124.030 in 2000 naar 66.670 in 2019).

Maar dat is nog steeds een vrij hoog aantal.

In feite gebruiken 43% van de reizigers nog steeds graag een agent bij het boeken van vluchten.

Dat is omdat ze nog steeds waarde bieden voor specifieke soorten reizen (ze zijn sterk gebruikt voor luxe, zakelijke en groepsreizen), naast hun expertise en speciale serviceconnecties-om nog maar te zwijgen van hun tijdbesparend , Stress-verlichting, evenals probleemoplossende vaardigheden.

Reisagenten zijn gunstig als u een extreem dure of complexe reis maakt, een huwelijksreis plant of iets bijzonders of reizen met een grote groep. Ze hebben toegang tot een aantal aanbiedingen en bulk krijgen keuzes die we DIY-solo-consumenten niet doen, vooral als het betrekking heeft op rondleidingen, hoogwaardige vluchten en cruises.

Zoals Patricia Serrano van Fresh Traveler het zegt:

Het is buitengewoon eenvoudig om vandaag een vlucht van New York naar Miami te boeken, en als dat alles is wat je wilt, dan moet je het online doen. Als u echter probeert vluchten te vinden voor een groep van veel meer dan 10 personen of een vluchtreisplan zoals JFK-MIA-BOG-EZE-LAZE-ZEA-OORD-ER .

Ze zijn ook het beste voor mensen die gewoon geen grote, uitdagende reis zelf willen beheren. Reisagenten bieden hen gemoedsrust. Zoals Ryan zei: “Logistiek kan eenvoudig of ingewikkeld zijn, maar ze veroorzaken bijna altijd hoofdpijn. Mensen zullen veel geld betalen aan iemand waar ze van afhankelijk zijn om het gewoon voor hen te ‘te verwerken’.

Alicia Saba van de prachtige reiziger weerspiegelt dit:

Reisagenten worden nog steeds gebruikt voor professionele begeleiding, geïndividualiseerde reizen en om tijd te besparen. Het web heeft het veel gemakkelijker gemaakt om uw eigen reizen te boeken, maar het houden van dat komt op informatieve overbelasting. Reisplanning is een tijdrovend proces, evenals u niet echt begrijpt of u volledig profiteert van uw vakantietijd of het plannen van ervaringen die in de rij staan ​​met uw interesses en reisstijl.

Zoals Cheryl Oddo van zorgeloze feestdagen zegt, zegt

Mensen willen uit de eerste hand begrip en ervaring, het binnenste nummer om het meeste uit hun vakantie te halen, waardoor het zowel betaalbaar als betaalbaar wordt. Ze willen dat iemand zegt: ‘Dat is een vergissing, ik stel dit in plaats daarvan aan,’ en beschrijft een reisverzekering, paspoortvereisten, visa, zelfrijden in het buitenland, gewoonten en culturen, evenals alle ‘hoe’ hoe -tos. ‘

Ik ben het met allemaal eens.

Reisagenten zijn voor mensen die geen uren willen besteden aan het onderzoeken van hun reizen, geen ervaren reizigers zijn of reizen in zo’n grote groep dat de economie en de logistiek om het zelf te boeken, je hoofd erin doen.

Ik ben niet geschokt dat reisbureaus de afgelopen jaren een toename van het gebruik van de afgelopen jaren hebben gezien, met name onder millennials die proberen tijdintensieve activiteiten uit te besteden.

Als u op een cruise met een groep van 15 mensen reist voor de verjaardag van uw grootmoeder, kan een reisbureau u absoluut een veel betere aanbieding opleveren dan u zelf kunt. Agenten zijn nuttig beschikbaar bij het binnenkomenBulk omdat ze gewoonlijk toegang hebben tot aanbiedingen (dit geldt ook voor luchtvaarttickets).

Plan je een huwelijksreis of een high-end reis? Uitdagende reis rond de wereld voor een huishouden van vier? De extreem gespecialiseerde aard van reisbureaus maakt ze ook uitstekend voor dit soort reizen.

Neem cruises. Reisagenten hebben verbindingen met cruisemaatschappijen en krijgen toegang tot aanbiedingen die wij dagelijkse consumenten niet doen. Doug Parker van Cruise Radio adviseert dat u begint met een reisbureau, omdat zij verbindingen hebben met de cruisebedrijf en meestal veel betere tarieven en last-minute deals kunnen krijgen. Reisagenten kunnen meestal veel lagere kosten ontdekken en kunnen ook fungeren als een contactpersoon voor cruisebedrijf wanneer er iets misgaat.

Agenten spreken altijd met cruisemaatschappijen, dus als je wilt dat die 15 -persoonsreis soepel gaat, zou een agent beter zijn.

En dat is nog een locatie waar reisbureaus van pas kunnen zijn: wanneer de moeilijkheid van de moeilijkheid wordt gewassen. Patricia adviseert: “Travelagenten kunnen u tijd en geld besparen wanneer u in noodgevallen bent. Veel luchtvaartmaatschappijen en hotelketens hebben de voorkeur gegeven aan cijfers voor reisbureaus, zodat ze snel contact kunnen opnemen met de mensen die uw situatie het beste kunnen oplossen. ‘

Ryan stemde ermee in: “De grootste activa van een reisbureau zijn de speciale en hefboomrelaties, het vermogen om probleem op te lossen voor zijn klanten in realtime, 24/7, evenals zijn functie als een katachtige Herder voor groepsreizen. Als u problemen bevindt, is er geen vervanging voor een deskundige, betrouwbare, evenals een hefboomreisbureau. ”

Dus ben ik onverwacht verliefd op reisbureaus? Nee. Ik gebruik ze nog steeds niet. Ik vind het leuk om reizen te boeken, begrijp waar ik deals kan ontdekken, en plan geen huishoudelijke reizen voor twintig. Geef me een vlucht op punten, een hostel, evenals een buskaartje, evenals ik ben helemaal klaar.

Als u een reis naar Bermuda voor u, uw echtgenoot, evenals familie plant, is het vrij eenvoudig: online gaan, een betaalbare vlucht ontdek, een hotel of airbnb boek, evenals u gaan.

Backpacken met Europa? Een reisagent kan u niet vertellen om voor de stroom te kiezen. Ze krijgen je aanbiedingen niet op hostels, backpacker -tours, treinkaartjes of verslaan die budgetplan luchtvaartmaatschappijen.

Elk reisbureau met wie ik sprak, was het op dit punt met mij eens. “Als u in budgetplanaccommodaties blijft en niet probeert om een ​​soort activiteiten of transport te voorafgaan, kunt u veel beter zelf boeken,” antwoordde Alicia.

Maar als u een belangrijke groep organiseert, vereisen veel vliegtickets (zoals op onze Flyte -groepen, waarvoor we een reisbureau gebruiken), een huwelijksreis, een complexe reisschema of een dure reis, een reisbureau is waarschijnlijk een geweldig idee. Ze zullen het leven gemakkelijker maken, u bulkkortingen bezorgen, en er in de situatie zijn, er gaat alles mis.

Als ik een reis zou plannen die in een van die categorieën viel, zou ik naar een reisbureau kijken, zelfs als het alleen maar was om de wateren te testen.

Ze zullen je idee besparen en de kosten waard zijn die je betaalt voor een naadloze, stressvrije reis.

Hoe de wereld op $ 50 per dag te reizen

Mijn New York Times zeer populaire Paperback Guide to World Travel zal je precies laten zien hoe je de kunst van reizen kunt beheersen om ervoor te zorgen dat je van het gebaande paden uitstapt, geld bespaart, evenals een diepere reiservaring. Het is jouw A tot Z-planningsgids die de BBC de “Bijbel voor budgetplan reizigers” wordt genoemd.

Klik hier om veel meer te ontdekken en om het vandaag te lezen!

Boek uw reis: Logistieke ideeën en trucs
Boek uw vlucht
Zoek een betaalbare vlucht door gebruik te maken van Skyscannerner. Het is mijn favoriete bladermotor omdat het websites doorzoekt, evenals luchtvaartmaatschappijen over de hele wereld, zodat u altijd begrijpt dat er geen steen onbedoeld blijft.

Boek uw accommodatie
U kunt uw hostel met Hostelworld boeken. Als u ergens anders dan een hostel wilt blijven, gebruikt u booking.com terwijl ze consequent de minst dure tarieven voor pensions en hotels retourneren.

Onthoud geen reisverzekering
De dekking van de reisverzekering zal u bevestigen tegen ziekte, verwonding, diefstal, evenals annuleringen. Het is gedetailleerde veiligheid in de situatie die er iets misgaat. Ik ga nooit op een reis zonder dat ik het in het verleden nog veel tijd moest gebruiken. Mijn favoriete bedrijf dat de allerbeste service en waarde biedt, zijn:

SafetyWing (het beste voor iedereen)

Verzeker mijn reis (voor die ouder dan 70)

Medjet (voor extra evacuatie-dekking)

Klaar om uw reis te boeken?
Bekijk mijn resource -pagina voor het allerbeste bedrijf om te gebruiken wanneer u reist. Ik vermeld alles die ik gebruik als ik reis. Ze zijn ook de allerbeste in de les en je kunt niet verkeerd gaan met behulp van ze tijdens je reis.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *