Een houten bord met aanwijzingen over hoe te communiceren met God stond net buiten de primaire tempelzaal. Mijn vrienden verzamelden zich voor het bord terwijl ze probeerden te geloven van de perfecte zorgen om God te vragen en opgewonden te anticiperen of het antwoord ja, nee zou zijn, of misschien. Voordat ze er echter op zouden komen, nodigde nog een buddy ons uit om de rest van het Cebu Taoïst -tempelcomplex te bekijken.

De Cebu Taoïstische tempel werd in 1972 ontwikkeld door de Chinese wijk van Cebu City. Gevonden in de onderverdeling van Beverly Hills, staat deze meerlagige tempel op een kleine heuvel op een hoogte van 300 meter boven zeeniveau. Het is het centrum van het Taoïsme religieuze overtuigingen in Cebu, maar is zelfs open voor niet-aanbieders van 08.00 tot 17.00 uur.

Draken die het gebied beschermen

Wat wordt er in deze gids behandeld?

Architectuur en ontwerp
Regels van de tempel
Taoïstische procedures in interactie met God

Meer tips op YouTube ⬇️⬇️⬇️ Gerelateerde berichten:

Architectuur en ontwerp

Het tempelcomplex, zeggen ze, is toegankelijk via drie afzonderlijke kronkelende paden. We gingen naar de site met een kleine Chinese deur die beschikbaar is voor een kronkelende trap die leidt naar een prieel en nog een trap, die vervolgens naar de primaire tempelgevel leidt. Als ik me niet vergis, is het pad dat lijkt op de fantastische muur van China, naast een enorm standbeeld van een draak, nog een ingang. Ik begrijp niet waar de andere toegang tot Point is, maar dat laat me iets achter om terug te komen naar deze locatie voor.

Cebu Taoïst Temple Primary Hall
De toegangspoort bij de parkeerplaats veel van de tempel
De trap die naar de primaire hal van de tempel leidt
Als mijn nek zou kunnen praten, zou het zoveel hebben geklaagd tijdens mijn vertrek naar de tempel, maar ik ben er vrij zeker van dat mijn ogen buitengewoon tevreden waren. Ik help misschien echter niet zo goed op te kijken en mijn ogen te laten hangen bij de vele levendige en fascinerende details die een geweldig landschap schilderen.

Chinese draken staan ​​op de daken van de tempel zoals beschermers en sentinels van de site. Hun milieuvriendelijke schalen en gele accenten kwamen overeen met de blauwe lucht die leek te verschuiven wanneer witte wolken bewegen wanneer ze worden gezien vanaf de basis van de tempel. De draken zien eruit alsof zij zelf met God communiceren. De randen van de daken produceren blauwe golven in een zee van wit – het plafond – dat wordt opgetild door glanzende karmozijnrode kolommen en stralen, een witte soffit en het plafond strippen.

De in het nauw gedreven spandrels tussen kolommen zijn ingewikkeld rood geschilderd, zowel rood als milieuvriendelijke foto’s van zonnen, wijnstokken, doornen, dieren, evenals frets. Zelfs de gevels onder het bovenste dak zijn geschilderd – hmm, ik weet niet echt zeker hoe ze ervan moeten maken, hoe ze eruit zien – dierlijke gezichten met heldere ogen en twirly tops en wolken. Rood en witte lantaarns hangen aan Soffit, misschien om ‘s nachts de karmozijnrode colonnade en portieken te verlichten. Een enorme oude bel hangt in een hoek van de veranda.

Een oude bel die aan de veranda van de tempel hangt
De gebedsruimte op de grootste piek van het complex
Een betere blik op de topgebedsruimte
Grenzend aan het primaire tempelgebouw zijn een kleine gebedsruimte en een trap die leidt naar nog een gebedsruimte, die groter is en meerdere lagen. Dit wordt gegarneerd met drie lagen achthoekige daken, met drakenbeelden uit uitzicht op enkele van zijn hoeken. Net als de primaire tempel, heeft het glanzende rode kolommen en stralen, evenals blauwe daken waarvan de randen kleine cirkelvormige golven typen. De locatie biedt eveneens een geweldig uitzicht op het complex en – als je geluk hebt als een verwijderdag – kun je zelfs de eilanden van Mactan en Bohol zien vanaf hier.

De site is eveneens bezaaid met prachtige stenen beelden, rood en witte lantaarns, een fontein en tuinen.

Best bloemenmacht! Hahaha.
Regels van de tempel

Vergeet niet dat u een bezoeker bent en van u wordt verwacht dat u zich aan de regels van deze plek houdt. Je mag hun geloof niet delen, maar je moet in gedachten houden dat deze locatie zowel heilig is voor de aanbidders en dat het een locatie is van gebed, meditatie en communicatie met God.

Geen fotografie in de tempels en gebedsruimtes. Hoewel u in staat bent om foto’s te maken van elk ander deel van het complex, neemt u geen foto’s van het interieur van de gebouwen en alles binnen.

Steek de zwijgen observeren. Nogmaals, het is een locatie van het gebed, dus rits en bekijk de locatie rustig.

Blijf slechts 30 minuten tot 1 uur in de tempel.

Respecteer de regels en laat niets achter, maar voetafdrukken!

Taoïstische procedures in interactie met God

Volgens Taoïstische overtuigingen kun je communiceren met God met behulp van een paar niervormige houten blokken. Of je nu een vraag, een probleem of een wens hebt, je kunt Gods antwoord krijgen door dit correct te doen.

Was uw handen (wat symboliseert netheid)

LichtEen joss stick, kniel terwijl je de Joss Stick met beide handen vasthoudt, evenals aanvragende begeleiding en verlichting

Houd twee houten blokken plat omhoog

Vraag uw bezorgdheid of vermeld uw wens een voor een

Laat de houten blokken vallen en zie Gods antwoord.

Bekijk deze foto om te zien wat de posities van de houten blokken betekenen en het antwoord van God blootleggen.

1 plat, 1 halve ronde = ja !!! 2 halve rondes = nee! 2 flats = misschien
Maar voordat je zowel persoonlijke zorgen als wensen gaat schieten, moet je God vroeg vragen of je geaccepteerd bent om met God te communiceren. Doe exact dezelfde procedure hierboven. Zo ja, dan kunt u nu uw bezorgdheid vragen of uw wens vermelden. Zo nee, kom nog een dag terug. Als het misschien is, is uw bezorgdheid of verlangen niet extreem verwijderd, dus maak het gemakkelijker en vraag het opnieuw.

Instructies!
Helaas voor onze groep konden niemand van ons dit doen, omdat we zoveel tijd hebben genomen om het complex te bekijken en foto’s te maken langs de methode dat we niet herkenden dat het tijd was voor ons om te gaan.

Meer tips op YouTube ⬇️⬇️⬇️

Gerelateerde berichten:

Cebu: Binnen Fort San Pedro, het oudste fort in de Filippijnen

Geschiedenis van de Santo Nino -kerk in Cebu City, Filippijnen

Tabo-an-markt: waar te kopen Danggit in Cebu City, Filippijnen

De doorweekte humor van Bantayan Island, Cebu

Snapshot: Bantayan Blues – Cebu, Filippijnen

Daraga Church: Albay, Filippijnen

Magellan’s Kruis in Cebu City, Filippijnen

San Sebastian Cathedral van buiten de poorten: Bacolod City, Filippijnen

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *