Uncategorized

Hoe ik uiteindelijk een succesvolle reisblogschrijver ben – mijn slimste beslissingen

avontuurlijke Kate bevat affiliate links. Als u met deze links een aankoop doet, zal ik een compensatie maken zonder extra kosten voor u. Bedankt!

Delen op Twitter
Delen op Facebook
Deel op Pinterest
Deel op e -mail

Hoe ben ik een succesvolle reisblogger geworden? Het was zeker niet opzettelijk vanaf het begin! Toen ik in 2010 begon met avontuurlijk Kate, had ik geen concept dat het zelfs mogelijk was om geld te verdienen met een blog.

Onlangs heb ik het boek Outliers van Malcolm Gladwell bekeken, waarin precies wordt uitgelegd hoe specifieke individuen succesvol zijn. Mensen hebben de neiging te geloven dat briljant tot succes leidt – bijvoorbeeld dat de kosten van de kosten succesvol zijn, omdat hij zo slim was.

Maar dat is niet alles. Intelligentie is een belangrijke factor. Dus is moeilijk werk. Dat geldt ook voor toeval – of het nu op het juiste moment wordt geboren, de juiste achtergrond hebben of jaren duren voor een nieuw tijdverdrijf dat uiteindelijk een haalbare carrière wordt.

Bill Gates was zo goed en werkte hard, maar hij had ook onbeperkte toegang tot een computerlab als tiener – iets zo ongewoons op het moment dat het bijna ongekend was. Dit stelde hem in staat om een ​​veel meer computermethode te krijgen dan zijn collega’s, waardoor hij bijna een ongeëvenaarde ervaring opleverde tegen de tijd dat hij Microsoft oprichtte.

Na dit te hebben gelezen, begon ik te geloven van elk evenement in mijn leven waardoor ik in een setting bracht om een ​​succesvolle reisblogger te worden. Na een beetje nadenken, kwam het in verwijdering. Het werd geconsumeerd met een vroeg sociale media -netwerk dat je precies leerde hoe je je eigen website kunt ontwikkelen. Het was een professor die mijn prospect tijdens mijn allereerste semester op de universiteit bepalen. Het kreeg een van de eerste taken in het sociale netwerk voor een reisbedrijf. Het verhuisde elke keer naar Europa toen de reismarkt voor reisblogging het sterkst was in Europa. evenals ver, veel meer.

Toen al deze info tegelijk werd opgeteld, was ik verbijsterd.

Als je naar mijn leven kijkt, van mijn geboorte tot vandaag, is het niet alleen niet verwonderlijk dat ik in deze carrière ben beland – het lijkt onvermijdelijk dat ik uiteindelijk een reisblogger zou worden.

Ik had opmerkelijk haar toen ik werd geboren.
Een bevoorrechte setting vanaf de geboorte (1984-heden)

Je kunt mijn leven niet beginnen te onderzoeken zonder eerst mijn voorrecht te erkennen. Ik ben opgegroeid met zowel wit als katholiek in een middenklasse-wijk in Massachusetts met een geweldig instellingssysteem. Ik ben nergens dicht bij rijk opgroeien, evenals mijn jeugd was in sommige opzichten moeilijk, maar ik was algemeen in een extreem bevoorrechte positie.

Mijn leven werd nooit moeilijker gemaakt vanwege mijn ras, religie, seksualiteit, genderidentiteit, economische achtergrond of nationaliteit. Als gevolg hiervan kwamen de kansen zowel sneller als vaak voor mij en ik hoefde niet zo moeilijk te werken als de meeste mensen.

Het voelde er toen niet zo, vooral toen ik naar de universiteit ging en omringd was door jongeren uit obsceen rijke gezinnen, maar ik erken nu precies hoe mijn voorrecht me opzette voor succes.

Meisje leesboek (via Pixabay)
Een intellectuele opvoeding met een geografie-obsessie (1989-1995)

Vanaf het moment dat ik naar school begon, werd van mij verwacht dat ik zou uitblinken. Dit kwam overeen met geduwd te worden om zo moeilijk mogelijk te werken en mijn schoolwerk aan te vullen met andere activiteiten, zoals pianolessen en constant lezen. Drama en muziek waren mijn primaire interesses; Ik heb echter sport gedaan, was echter nooit een bekwame of enthousiaste atleet.

Ik kon je niet vertellen wanneer mijn geografie -fascinatie begon – ik kan niet in gedachten houden dat het er nooit is. Ik begrijp alleen dat wanneer ik een kaart in handen kreeg, ik erin zou verdwalen. Zodra we in staat waren om non -fictie -boeken op school te inspecteren, zou ik een leline maken naar het gedeelte 900 en elke week een boek over een ander land selecteren.

Ik had een placemat met een wereldkaart erop. Ik werd ermee verbruikt en mijn huishouden zou me elke avond in landen ondervragen. (Mijn moeder nam een ​​foto van mij met de placemat op de dag dat ik op reis was gedelegeerd.)

Wat voor soort jongere was ik? Ik was de jongere die moeite kreeg om haar Ethiopië-bibliotheekboek achter te laten bij haar wiskunde-magische klasse na school. (God, ik haatte die klasse. Ik was zowel de jongste jongere als het enige meisje.)

Academisch worden geduwd, is wat me mijn levenslange werkethiek gaf, evenals mijn dergelijke voor geografie groeide uiteindelijk uit tot een soortgelijke reis.

Growing Up a Dreamer (1989-2002)

Er is een Jack Donaghy -citaat van 30 Rock waar ik van hou: “De allereerste generatie komt naar dit land en werkt hun vingers tot op het bot. De tweede generatie gaat naar de universiteit en produceert nieuwe innovaties … de derde generatie snowboards en volgt improvisatieklassen. ”

Mijn huishouden is al lang in de VS, maar ik was een traditioneel kind van de derde generatie. Mijn beide ouders waren de allereerste mensen innullnull

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *