Uncategorized

TNN: Hoe het is om te reizen tijdens Covid (& wat je moet weten)

Hallo allemaal,

Vraag je je af hoe het is om te reizen in de tijd van coronavirus, hetzij in eigen land of internationaal?

Ik organiseerde deze sessie na mijn terugkeer van een Amerikaanse roadtrip en terwijl ik een paar weken in Griekenland doorbracht.

Ik ben diepgaand welke voorzorgsmaatregelen ik op luchthavens heb genomen, als ik Covid-19-tests moest doen en waar ik ze gemakkelijk kon krijgen, vaccinvereisten en welke veiligheidsstappen elk etablissement nam.

Hier is de video:

https: //youtu.be/rq …

Hoi! Sorry dat ik onderbroken ben, maar …

Je lijkt te zijn tegengekomen op een artikel met alleen abonnee!

(Meld je al aan? Log hier in.)

Dit bericht is exclusief voor leden van Nomadic Matt Plus! NM+ is het enige programma van ons lid dat lezers zoals u toegang geeft tot bonusblogposts. Leden krijgen ook gratis boeken, gidsen, blogcursussen, toegang tot onze evenementen, herhalingen van evenementen, maandelijkse weggeefacties, T-shirts, exclusieve geldbesparende reiskortingen en meer!

Als lid van Nomadic Matt Plus, krijg je niet alleen tonnen voordelen om je reizen goedkoper te maken, maar je helpt ons om de uitgebreide reisinhoud waar je van houdt te blijven creƫren!

Het beste van alles, het abonneren van kosten minder dan de kosten van de lunch!

Als u toegang wilt tot dit bericht (evenals 100+ andere artikelen met alleen leden) en al die andere uitstekende voordelen, sluit u zich dan aan bij Nomadic Matt Plus en begin u vandaag nog veel meer uit uw reizen!

Leer meer

Log in

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *