Ons nieuwe reisseizoen is net begonnen, evenals om het van start te gaan, we zijn op een non-stop-reis van 60 dagen en stoppen bij verschillende landen. Het plannen van deze Multi-City-reis duurde een aantal weken, van solliciteren naar een visum tot het zoeken naar economische vluchten. Maar u begrijpt wat het grootste deel van ons budget nodig heeft? Accommodaties.

Toen we nieuw waren in de reisscene, gingen we altijd voor de minst dure accommodaties. Een bed in een slaapzaal van een hostel was groot voor ons. Naarmate de tijd verstreek als we onderweg ervaringen hebben opgedaan, hebben we ontdekt dat de minst duur niet altijd de allerbeste optie is. (Dat, evenals omdat ik begon te snurken, wat nogal beschamend is als ik de ruimte deel met vreemden.) Tegenwoordig, wanneer het betrekking heeft op accommodaties, kiezen we niet langer de minst duur geld. Naast waarde geven we comfort, locatie en service aan.

Wat wordt er in deze gids behandeld?

Maar wat als je ze gratis kunt krijgen?
1 miljoen Wyndham beloningspunten = 66 gratis hotelavonden
Hoe deel te nemen
Bonus: dagelijkse gratis hotelavonden

Meer ideeën over YouTube ⬇️⬇️⬇️ Gerelateerde berichten:

Maar wat als je ze gratis kunt krijgen?

Hoe zou je 66 gratis hotelavonden willen? Intrigerend, toch?

Wyndham Hotel heeft zojuist een nieuwe korting geïntroduceerd waarbij ze 1 miljoen Wyndham -beloningspunten verstrekken. Evenals het is het beste voor u als u (1) vaak op vakantie gaat, of (2) u graag langdurig reizen.

Je denkt misschien: “1 miljoen beloningspunten” is geweldig voor de oren, de slechte reiziger, maar we begrijpen de waarde van deze beloningspunten niet echt. Laat me het in detail beschrijven.

1 miljoen Wyndham beloningspunten = 66 gratis hotelavonden

De Wyndham Group is een van ‘s werelds grootste hotelbedrijven met ongeveer 8000 eigendommen in 73 landen, waaronder Wyndham Hotels, Microtel, Days Hotel, evenals Ramada, die allemaal niet alleen worden begrepen voor hun comfortabele kamers, topvoorzieningen, ook topvoorzieningen, ook als uitzonderlijke service. Ze hebben ook een dwingend beloningsprogramma dat uitstekend is voor hun routinematige gasten. Kortom, wanneer u in elk type Wyndham Hotel verblijft, maakt u beloningspunten, die u later kunt verzilveren.

Elke 15.000 punten kunnen worden omgezet in 1 gratis nachtverblijf bij elk type van hun hotels. Dat geeft aan dat als je 1 miljoen beloningspunten wint, je het recht hebt om gratis in hun hotels te blijven! 66 nachten. Dat is voldoende om een ​​backpacktocht van 2 maanden rond Zuidoost-Azië of de Stille Zuidzee te dekken, of al je weekends nachtvakanties voor een jaar!

Hoe deel te nemen

Het is echt vrij eenvoudig. U VERANTWOORD alleen om 2 dingen te doen:

Zoals Wyndham komt SEAPR uit op Facebook of voldoet ze aan hen op Instagram @wyndhamrewardsSeapr of Twitter @wynrewardsseapr.

Plaats een foto, video of commentaar die ons precies vertelt hoe u van plan bent om de 1 miljoen Wyndham -voordelenpunten uit te geven! Gebruik hashtag #tourwithwyndham.

Dat is het! fluitje van een cent, toch?

Wyndham Hotels Promo
Wat mij betreft, ik zou absoluut op een meer 60-daagse reis kunnen gaan in de regio Zuid-Pacific, iets waar ik altijd van heb gedroomd, gezien het feit dat ik begon te reizen.

Bonus: dagelijkse gratis hotelavonden

Dat is niet alles. Je staat ook de mogelijkheid om veel meer gratis hotelavonden te winnen als je commentaar geeft op hun dagelijkse berichten. Kortom, hun FB/IG/TW -pagina zal een publicatie publiceren met een van hun hotels en als je er commentaar op geeft, je krijgt een mogelijkheid om een ​​gratis verblijf in dat hotel te winnen.

Veel mensen hebben al gewonnen en veel meer winnaars zullen binnenkort worden onthuld. Nog steeds veel meer info vereisen? Ga naar deze pagina voor nog veel meer details.

Meer ideeën op YouTube ⬇️⬇️⬇️

Gerelateerde berichten:

Win een reis naar Japan! Word lid van de broer of zus ’10 voor de uitdaging van Tokyo!

Hongkong Huishoudelijke reis: samenvatting, reisplan en budgetplan

Aan boord van de Superstar Maagd: Singapore-Kuala Lumpur Cruise

El Nido Waterfront Hotel, Palawan

Hong Kong evenals Macau: Budget Plan Travel Guide

Siem Reap, Cambodja: Budget Plan Travel Guide

Manos Griek Taverna: Where To Eat in Tagaytay City, Filippijnen

Burot Beach in Calatagan, Batangas

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *