Uncategorized

Parrot Essential Caribbean Grill, Ft. Myer’s

Als u op zoek bent naar het geheime ingrediënt in het Crabby Patty Recept, Parrot Essential Caribbean Grill in Ft. Myer’s, Florida zal niet toegeven. Ze hebben zelfs piraten in het personeel, klaar om het geheim naar het graf te brengen.

Welk kind zou de papegaai niet leuk vinden? Gezinnen waren overal om ons heen, met kinderen die afwezig knabbelen aan zoete potato friet, omdat ze de felgekleurde houten papegaaien keken die de kamer versieren. Keuzes uit de maaltijd van het kind zijn de typische stand-by, met uitzondering van vissen en chips en slechtgehumte pasteitjes (een krabcake met een kleinere portion dan een maaltijd van volwassenen).

Wanneer de dekbalk op het hoogste niveau gesloten is, zijn kinderen van harte welkom om zelf een beetje te verkennen (maak je geen zorgen, je kunt ze uit het restaurant zien). De stukken van acht piratenboten dokken in dezelfde jachthaven, en we hadden plezier om te wagen om een ​​kijkje te nemen en te winkelen voor buit in de cadeauwinkel. Hoewel het restaurant en de cruise iets buiten de gebaande paden zijn, is de omweg je tijd waard.

Coupons voor eten zijn gemakkelijk te herkennen in de verschillende pamfletten en kaarten die over het hele gebied worden verdeeld. En als je tijdens het voetbalseizoen gaat en toevallig een fan van een packer bent, wacht een huis-weg van huis op je (dit is waarschijnlijk de enige keer dat een kaashoed er goed uitziet met elk Hawaiiaans printshirt).

Verwant

Geocaching in Floridageocaching in Florida is een unieke, bevredigende ervaring. Maar voordat je in te veel Spaans mos klimt, wees je bewust van je omgeving. Educachion is essentieel voor succes!
3 oktober 2010 in “Geocaching”

Het Bailey-Matthews Shell Museum op Sanibel Island, Floridathe Bailey-Matthews Shell Museum op Sanibel Island, Florida is een must-see stop op je volgende familie-roadtrip. Met boeiende exposities en ontmoetingen in zee, is de toegangsprijs minder dan de kosten van het gaan naar de films.
11 februari 2011 in “Beach Vacations”

Florida Keys Road Trip: Big Yearn essentieel voor Essential Largo en verder als je op weg bent naar de Florida Keys, doe je waarschijnlijk Essential West. En dat zou je moeten doen – het is geweldig. Maar de Family Road Trip is niet voorbij als je het zuidelijkste punt van de continentale VS bereikt terwijl je naar het noorden gaat om naar huis terug te keren, de rest van de Florida Keys bellen, …
9 december 2021in “Florida”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *