Avontuurlijke Kate bevat affiliate links. Als u met deze links een aankoop doet, zal ik een compensatie maken zonder extra kosten voor u. Bedankt!

Delen op Twitter
Delen op Facebook
Deel op Pinterest
Deel op e -mail

Dit wordt gesponsord marketingmateriaal door Chase. Alle meningen zijn, zoals altijd, van mijzelf.

Er zijn geweldige redenen om naar San Francisco te gaan: een wens om een ​​kabelbaan te struikelen. Een verlangen naar zowel cioppino als Napa Reds. Een intens verlangen om naar boven te lopen en heuvels af te leggen.

Maar ik ben nog nooit naar San Francisco gegaan voor de functie van het verwennen van mijn Britse koninklijke huishoudelijke fascinatie – tot nu toe.

Ik ging naar een van Chase evenals Cardmember -evenementen van British Airways: een Royal Soirée in de Fairmont San Francisco. Tijdens dit speciale evenement deelden we een viergangen maaltijd met chef Darren McGrady, voormalig persoonlijke chef-kok van koningin Elizabeth II, en later met Prins Charles, Diana, prinses van Wales, Prins Harry, evenals prins William.

Passend wordt dit Britse evenement verstrekt door de Britse Airways Visa Signature Card van Chase. Dit was mijn allereerste Miles-kaart! Jaren geleden verdiende ik 100.000 Avios en gebruikte ik ze om mijn vluchten rond Europa een aantal jaren te financieren. (Vluchten rond Europa zijn een van de allerbeste waarde van Avios, en ik zou overal in het VK naar overal in Portugal of Spanje kunnen vliegen voor slechts 4.500 avios!)

En hoewel de Avios zelf een mooie beloning is, kunt u een kredietgeschiedenis van de British Airways Visa Signature Card zijn om het hele jaar door naar evenementen te gaan, zoals deze. Volg hier aan de link hier om een ​​galerij te zien van de opmerkelijke ervaringen die kaarthouders kunnen openen.

Het primaire evenement

De Fairmont San Francisco is waarschijnlijk het meest iconische high-end residentieel of commercieel onroerend goed in de stad. Terwijl u binnen stapt, vullen zowel goud als marmeren kolommen de lobby met hoge plafond. Het is een perfecte locatie om op te gaan, evenals terwijl het evenement optioneel Black Tie is, negeer ik de “optionele” en rock een elegante kobaltjurk met een asymmetrische zoomlijn en glinsterende kroonluchter oorbellen.

Ik loop de ruimte in en accepteer het aanbod van een glas champagne. Evenals daar is hij – chef Darren McGrady. Chef McGrady was vele jaren de persoonlijke chef -kok van koningin Elizabeth II; Daarna was hij de persoonlijke chef -kok van Prins Charles, Diana, prinses van Wales, evenals Prins William en Prins Harry. We beginnen de avond met hem te spreken over zijn favoriete herinneringen terwijl hij voor de koninklijke familie werkt.

Hoe ouder ik word, hoe meer ik mensen waardeer die in staat zijn om exact dezelfde verhalen te vertellen, evenals weer over alsof ze ze voor het eerst vertellen, met plezier en enthousiasme. Chef McGrady heeft deze exact dezelfde verhalen zeker meerdere keren verteld. Uit de vraag in zijn stem en de enorme glimlach op zijn gezicht kan ik echter precies vertellen hoeveel deze herinneringen voor hem betekenen.

De koningin houdt van alles wat chocolade is, deelt hij. Chocoladetaart is haar favoriet. Ze is echter geen fan van scones – ze brokkelt ze op de grond voor de corgi’s om op te vullen!

William heeft misschien de prachtige tand van zijn grootmoeder geërfd. Toen hij opgroeide, zou hij chocoladeschilfershaagen-dazs rechtstreeks uit de container eten en zowel over zijn leven als over dromen zouden praten. Hij verklaarde dat hij een motorrijder van de autoriteiten wilde zijn toen hij opgroeide.

William’s voorkeursmaaltijd was chocoladeboekcake, een knapperige maaltijd gemaakt van gelaagde koekjes met chocolade. “Het was zo leuk toen ik hoorde dat Prins William de chocoladebiscuitcake had geselecteerd als de cake van zijn bruidegom. Het was zijn favoriet aller tijden. ”

En toen was er Harry. “Harry was altijd mijn voorkeur en zoveel zoals de prinses,” vertelt Chef ons. Hij merkt op dat hij het altijd ironisch heeft ontdekt dat Harry’s echtgenoot Meghan, de hertogin van Sussex, op 36 -jarige leeftijd bij het koninklijke huishouden kwam – exact dezelfde leeftijd dat Diana het verliet.

Prinses Diana stierf toen ik dertien jaar oud was. De verhalen die mensen vertellen over haar tonen haar waardigheid en mededogen. Het is eenvoudig om niet te onthouden dat Diana zorgde voor mensen die met aids leven, vaak kinderen vasthouden die sterven aan aids, telkens wanneer deze mensen door de wereld werden beschimpt.

Chef McGrady vertelde ons dat Diana toen hem werd gevraagd om te dansen op een traditionele Schotse Ceilidh. Hij begreep niet hoe! Hij danste toch met haar (hoe zou hij niet kunnen zeggen?!) – Maar hij geloofde dat hij daar de slechtste persoon was en zich schaamde en zich afvroeg wat de koningin en Prins Charles echter.

Hij meldde zich onmiddellijk aan voor Schotse danslessen – evenals zijn verhuizing zijn vruchten afgeworpen. Hij en de prinses gingen de komende 11 jaar samen dansen.

Diana had liever de vriendenkring, evenals toen ze terugkwam naar Kensington Palace met Gianni Versace, Elton John, evenals George Michael. “En ik stond daar te denken:” Dit is cool “, zegt chef McGrady Wnull

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *