2019 • 7 • 6

Je inspirerende verhaal kan je een gratis reis van je leven met vrienden winnen!

Juan voor de lol van dit jaar, de jaarlijkse backpack -uitdaging van Cebu Pacific, maakt een inspirerende wending terwijl ze gepersonaliseerde reizen naar jonge Pinoys brengen!

Juan For Fun 2019 is open voor genomineerden van 18-24 jaar met een opmerkelijk levensverhaal en een zinvolle reden om te reizen. Vijf (5) winnaars worden gekozen om op een 7-daagse, volledig betaalde reis door het land te gaan. De winnaars zullen ook twee (2) reismaatjes kunnen kiezen om zich bij hen aan te sluiten op hun epische avontuur.

Je kunt vrienden, familieleden of zelfs jezelf nomineren op juanforfun.ph. Dien gewoon een foto van uw genomineerde in en vul het formulier in samen met de antwoorden op deze vragen:

Wat maakt het levensverhaal van je genomineerde geweldig?

Waar denk je dat deze persoon op de Filippijnen moet reizen en hoe kan dit zijn/haar leven veranderen?

Wat kan de hashtag zijn voor zijn/haar reis?

De nominaties zijn geopend tot 10 juli 2019. De gekozen winnaars en hun reisvrienden gaan op hun betaalde reis van 2 augustus 2019.

Afbeelding met dank aan Cebu Pacific!
De reis van de winnaars van dit jaar gaat over het bezoeken van nieuwe plaatsen, het uitproberen van unieke activiteiten en het bereiken van reismijlpalen die hun passie zouden voeden. “Via Juan voor de lol heeft Cebu Pacific studenten in staat gesteld om uit hun comfortzones te gaan en ze naar lokale gemeenschappen te brengen waar ze zinvolle eerste reiservaringen kunnen opdoen. Vorig jaar namen Juan voor leuke deelnemers waardevolle inzichten mee naar huis in een verantwoordelijke reiziger. Deze keer moedigen we hen aan om hun bucketlist naar voren te brengen en levensveranderende avonturen te laten gebeuren, “zei Candice Iyog, vice-president Cebu Pacific voor marketing en distributie.

De winnaars zullen ook voor een dag deelnemen aan een exclusieve reisworkshop, alles leren over meeslepende reiservaringen en mentorschap ontvangen van de Juan voor leuke coaches. De coaches van dit jaar, die tijdens de Juan voor de lancering van 2019 werden geïntroduceerd, zijn Kyle “Kulas” Jennerman van het worden van Filipijns, reisschrijver Jude Bacalo, tv -gastheer en sociale media -persoonlijkheid Joyce Pring, en beroemdheid en vlogger Mikael Daez.

Candice Iyog, vice -president van Cebu Pacific voor marketing en distributie
(Van links naar rechts) Mikael Daez, afdeling toerisme assistent -secretaris Robby Alabado, vice -president van Cebu Pacific Vice Marketing and Distribution Candice Iyog, Kyle “Kulas” Jennerman en Joyce Pring (Foto Courtesy of Cebu Pacific)
Voor meer informatie, blijf op de hoogte voor updates en aankondigingen op Juan voor de officiële Facebook -pagina van Fun (@cebupacificjff).

Meer tips op YouTube ⬇️⬇️⬇️

Gerelateerde berichten:

Win een reis naar Japan! Word lid van de broer ’10 voor Tokyo ’Challenge!

Promo Alert! Win 1 miljoen Wyndham -beloningspunten (66 gratis nachten)!

Seoul of Bangkok? Kies je volgende Aziatische avontuur!

Wie wil er een gratis ticket naar Fukuoka, Japan?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *