Hoe geweldig is het krullen met degene die je leuk vindt, evenals ontspannen voor een film? Mevrouw Romance en ik doe alles de tijd. We hebben echter een methode gevonden om je charmante filmtijd naar het volgende niveau te brengen: een datum met filmthema.

Gebracht door 21st Century Fox

Toen mevrouw Romance voor het eerst het concept van een datum met filmthema voor het eerst suggereerde, was ik niet zo goed zeker. Hoe meer we het idee echter hebben onderzocht, hoe veel beter het werd. Als je erover gelooft, is het perfect.

Je kost tijd met degene die je leuk vindt om leuke dingen te doen, en je krijgt de mogelijkheid om op een totaal andere manier van je film te genieten.

Het hoeft geen film te zijn die je eerder hebt gezien – hoewel het kan helpen bij het plannen. We hadden onze film nog niet eerder gezien, maar dat deed er niet toe. Een snelle bladeren op IMDB net zo goed als we weg waren.

De film waarop we onze date hebben gebaseerd, was de langste rit. Het is aangepast uit een boek van Nicholas Sparks, die het notitieboek ook heeft gecomponeerd. Ik ben meestal geen papperig filmtype man, maar ik moet (met tegenzin) toegeven dat ik genoten heb van het notitieboekje.

De langste reis gaat over een jonge cowboy die valt zoals bij een universiteitsmeisje, evenals precies hoe hun romantiek dramatisch wordt beïnvloed door een oude kunstverzamelaar, die ze redden van een auto’s en vrachtwagenwrak.

Het is eenvoudig om naar te kijken en, ondanks zijn papperigheid, heb ik echt genoten van de film. Je kunt zeker de invloed van Sparks op de film voelen, evenals Scott Eastwood (Clint’s zoon), Britt Robertson, Alan Alder, Jack Huston en Oona Chaplin (kleindochter van Charlie Chaplin) doen uitstekend werk.

Deze film was erg leuk om een ​​date te stylen.

Hoe dan ook, dit is precies hoe het werkt:

Hoe je een datum van een filmthema kunt doen

1. Als het een film is die je nog niet eerder hebt gezien, inspecteer de synopsis op IMDB.

2. Gebruik de film om u te beïnvloeden om dingen te doen, evenals locaties om te gaan.

3. Koop de film op iTunes en download deze op uw tablet.

4. Geniet van je dagje uit met je geliefde.

Het kan een beetje onderzoeksstudie en voorbereiding vergen, evenals buiten het scherm geloven, maar het is het waard. Echt de moeite waard.

Onze datum met filmthema

De langste reis heeft een beetje een land/cowboy -gevoel, dus dat is de stijl waarmee we gingen.

De rit

Sydney Horse is een centrum voor paard in Centennial Parklands Equestrian Center. We hebben geen van beiden gereden sinds we kinderen waren, dus de paarden van de mechanische methode die ze in de stallen hebben was extreem handig om weer met alles te grippen.

We hebben toen opgezet en hebben het spoor genomen dat rond de mooie parklanden loopt. Het paard van mevrouw Romance, Molly, was een absolute lieverd, evenals haar fitnessinstructeur Rachel was ook uitstekend.

We hadden allebei grote zorgen over zowel paarden als rijden en Rachel legden alles zo goed uit. De paarden van Sydney Equine hebben een fantastische band met hun trainers. Het was interessant om precies te zien hoeveel Molly Rachel vertrouwde, evenals de reis zo soepel verlopen.

Het is ongeveer 3,5 km lopen van het paardensportcentrum naar Centennial Parklands Dining, waar we lunchreserveringen hadden. Sydney Equine heeft een verscheidenheid aan rit-en-dine bundels met Centennial Parklands Dining die je hier kunt boeken.

De maaltijd

Het Centennial Parklands Dining Restaurant is een enorme locatie, maar we zaten en zaten snel te zien. Het speciale lunchmenu voor onze bundel omvatte een Charcuterie -schotel dat enorm voldoende is voor 4.

Het kwam met gesneden vlees, een verscheidenheid aan kazen, fruit, olijven en een extreem meer truffel dip.

Het volgende programma duurde genadig lang, maar toen het dat wel deed, kon ik het niet geloven.

De knapperige huid snapper van mevrouw Romance kwam met een macadamia -korst, krab en meer Kipfler -aardappelen dan één persoon ermee kan omgaan.

Mijn gigantische Reuben -broodje versloeg me net zo goed als ik de helft moest vragen om weg te nemen. Let wel, de container tonnen heerlijk gecoate chips hebben er misschien iets mee te maken gehad.

We moesten een tijdje wachten op dessert, wat niet zo slecht was. Het is hoogstwaarschijnlijk geweldig om te begrijpen dat sinds de grootte van dit restaurant, bestellingen iets langzamer lijken te weten te komen. Zorg ervoor dat je niet zo strikt een schema bent.

Apple Tart Tartin met vanille -ijs komt voor als een favoriet van mij, evenals de keuken hier niet teleurgesteld – hoewel ik zo goed vol was om het aan de oppervlakte te geven.

We strompelden het restaurant uit om een ​​schaduwrijk gebied te ontdekken om te zitten.

De film

We waren in de perfecte langzame, luie stemming voor het laatste deel van onze date: de film.

Ver weg van iedereen ontdekten we een gebied in het park, haalden de deken en de iPad naar buiten en werden comfortabel. We hebben zelfs een fles sprankeling geplukt voor een publiceerde lunch tipple.

De film was een uitstekende methode om de middag naar boven te komen. Het was romantisch, leuk, fascinerend en had aan het einde een uitstekende bitwending. We zijn toevertrouwd aan slechts een zachte wandeling terug naar de mensheid.

De langste reis is aanbiedingED nu om hier te downloaden in Digital HD van iTunes.

We hadden plannen om later naar de kunstgalerie te gaan om echt het meeste uit het verhaal van de film te halen, maar in plaats daarvan besloten we een snel gemengd drankje en thuis.

Toptips voor een datum met filmthema

? Voorbereiding is de sleutel – download de film de avond ervoor, zodat je ‘s ochtends niet haast.

? Breng iets comfortabels mee om op te gaan zitten.

? Koop een dubbele hoofdtelefoonadapter zodat u 2 sets hoofdtelefoons op de tablet kunt aansluiten.

? Champagne – altijd champagne!

We zullen zeker meer datums met filmthema doen, dus bekijk dit gebied voor ons volgende off-screen avontuur!

U kunt nu de langste reis in Full HD downloaden van iTunes hier.

Welke film zou je gebruiken als stijl voor een date? Ben je ooit op een thema geweest? Vertel het ons in de reacties!

Afbeeldingen van MR & Mrs Romance en Dominic Loneragan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *